• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memede ele gelen şeyler ve anksiyete

kubra1017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
28
18
38
29
Kızlar selam. Sol memende iki göğsün ortasına doğru içlere doğru elimi bastırınca elime hafif oynar bi doku geldi tam beze diyemiyorum çünkü yuvarlak gibi de değil 2 yaşında oğlum var emzirmeyi bırakalı 7 ay oldu gerçekten sürekli bir yerlerim ağrıyor ve kendimde sıkıntı buluyorum bu gece de bu yüzden uyuyamadım başına gelenler varsa lütfen konuşalım

Kızlar selam. Sol memende iki göğsün ortasına doğru içlere doğru elimi bastırınca elime hafif oynar bi doku geldi tam beze diyemiyorum çünkü yuvarlak gibi de değil 2 yaşında oğlum var emzirmeyi bırakalı 7 ay oldu gerçekten sürekli bir yerlerim ağrıyor ve kendimde sıkıntı buluyorum bu gece de bu yüzden uyuyamadım başına gelenler varsa lütfen konuşalım
Bende hemen hemen 8 aybonce sütten kestim benimde sol memede ağrı var doktora gittim kaşıma ultrason verdi.Bende aynı durumdayım bu sabah nerem agriyacak diye kalkıyorum yataktan

Back
X