Memede kitle hissettim

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.180
8.856
358
Selam, bugün yüzmeden gelince memede bir kitle hissettim. Bastırınca dışarıdan o şekil görünebiliyor sanki. Vardiyalı çalışıyorum, Haftaya geceye geçince doktora gideyim diyordum. Sizde de var mı böyle bir doku?

Merhaba,

Sizi endişelendirmek istemem ama iş vs hepsinden önce sizsiniz lütfen ama lütfen bir muayene öncelikle. Ailede bu durumu yaşamış birisi olarak erken teşhir hayat kurtarır sağlıcakla kalın.

Yok .Doktora gitmeden bilinmez.Yaşiniz kaç bilemem belli yaş üstüne ücretsiz tarama yapiliyor .Zaten düzenli kontrol ettirmek iyidir .Ayrıca yağ bezesi olabilir zararsız birşey olabilir.Hic takmayan kafaya doktora gidecekmissiniz zaten o söyler tanıyı ne olduğunu.Buradan havadan o bu demek olmaz.Makine ile bakılıyor gözle elle onu anlamak mümkün değil .Hem tıp çok ilerledi erken teşhis ile çözümü kolay sakin olun sadece

Selam, bugün yüzmeden gelince memede bir kitle hissettim. Bastırınca dışarıdan o şekil görünebiliyor sanki. Vardiyalı çalışıyorum, Haftaya geceye geçince doktora gideyim diyordum. Sizde de var mı böyle bir doku?
Yillardir var. Kistik bir meme yapim var. Rutin kontrollere gidiyorum 6 ayda ya da senede bir. Bu hafta kontrolum var hatta. Elime surekli bir seyler gelir. Siz ilk defa farkettiyseniz hic beklemeden bir genel cerraha gorunun.

isten izin al ve git. Illa bi sey olacak diye bir sey yok oncelikle. Onu kafandan sil. Bakarsin haftaya kaybolabilir bile. Hemen git ki nedir, ne degildir ogren. Allah korusun bazen bir gun bile fark yaratabiliyor diyorlar. Is nedir yani di mi? Al iznini git. Gerekirse rapor da alirsin. Ve maddi durumunu bilmiyorum ama ozele git, yani hemen istedigin an gidebilecegin bir randevun olsun.

Bencede hemen gıdın ve ultrasonla baktırın. Benımde oyle bır kıst gelmıstı elıme o an şokla ağlayarak doktora gıttım sansıma kadında tam cıkarken baktı ultrasonda cektıler. Sonucta basıtckıst cıktı . Hatta doktor bırseye anıden sınırlendın yada uzuldunmu dedı.
Bıkac saat once kızım perdeyı verdım taksın dıye bırden arka üstü yataga düştü. Gözü kararmış şok oldum Allah korusun bıraz daha gıtse aşagı kafa ıstu duserdı o korkuylada olabılırmıs
Sonra kendılıgınden gectı ama kontrolde baya kucuk buyuk kostler varmıs senede bır kontrol ettırın dedıler

Back
X