Meme'de Kitle Mamagrofi sonucu Bırads 4B Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba çok şükür iyiyim tamamen tesadüf oldu 29 yaşımda hiç meme kanseri olabileceğimi düşünmediğim için kendimi hiç muayene etmedim bir gün sütyenimi düzeltirken tamamen şans eseri elime geldi çok şükür sonrası amaliyat zaten :)
şuan ne aşamadasınz

Merhaba çok şükür iyiyim tamamen tesadüf oldu 29 yaşımda hiç meme kanseri olabileceğimi düşünmediğim için kendimi hiç muayene etmedim bir gün sütyenimi düzeltirken tamamen şans eseri elime geldi çok şükür sonrası amaliyat zaten :)
İnşallah daha da iyi olursunuz malesef sinsi birşey belli etmiyor kendini demek çok geçmiş olsun tekrar 🙏🏼🌸

Öncelikle geçmiş olsun Rabb'im kalıcı şifa versin inşallah.benim mr sonucum Brads 4b yarın biopsi olucam ama çok korkuyorum sizin şikayetler neydi acaba ? Birde kaçıncı evredesiniz? İnanın şimdi ne soracağımi şaşırdım 😞
Merhaba nasılsınız ?

Arkadaşlar merhaba,
Sol Mememde bir kitle frkettim hemen genel cerrahiye gittim mamagrafi çektiler Bırads 4B çıktı ve hemen biyopsi yaptılar 9 gün oldu patalojiden sonuç bekliyorum.
Çok minik bebeğim var çok korkuyorum bu süreç hakkında bilgisi olan başından geçen var mı?
Pataloji sonuçları ne zaman çıkıyor.
Sonucu böyle olup temiz çıkan var mı?
Bana dua eder misiniz?
Şuan nasılsınız aynı durumdayım :( bebeğim 1 yaşında :(

Arkadaşlar merhaba,
Sol Mememde bir kitle frkettim hemen genel cerrahiye gittim mamagrafi çektiler Bırads 4B çıktı ve hemen biyopsi yaptılar 9 gün oldu patalojiden sonuç bekliyorum.
Çok minik bebeğim var çok korkuyorum bu süreç hakkında bilgisi olan başından geçen var mı?
Pataloji sonuçları ne zaman çıkıyor.
Sonucu böyle olup temiz çıkan var mı?
Bana dua eder misiniz?
Merhaba size ultrason çekmişler miydi çekmişlerse nasıl bir sonum vardı acaba iyisinizdir umarım Allah şifa versin

Back
X