Ben şu ana kadar 1.5-2 kilo civarı aldım. Nasıl geçiyo ben de anlamıyorum valla, bu 3. hamileliğim ama hiç hamile gibi dinlenemiyorum. Daha önce de dediğim gibi memeyi bırakınca oğlumu uyutmak bir çeşit kabusa döndü malesef. Daha huysuz ve sinirli oldu. Bir yandan kızım ilkokul 3. sınıfta, derslerine destek istiyor ve o da ilgi bekliyor. İkisiyle uğraşmaktan çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum. Ama tabiki şükredecek şeyler de var, çok mide bulantısı olmadı, azıcık iştah azdı o da son bir haftadır acayip yerine geldi, karnım doysa gözüm doymuyo, endişeliniyorum biraz, ama onun da kolayı var, oğlumla uğraşmaktan kendime birşey hazırlayıp yemeye de çok imkan olmuyo çoğu zaman. Şükür 3 lü testimiz de güzel çıktı, işallah sağlıkla gelsinler evlatlarımız. Açıkcası yediğime içtiğime ve dinlenmeye pek vaktim olmuyor malesef, napalım Allah sağlık versin. En azından ağır hamilelik sıkıntım yok şükür vermesin de hiç birimize.
Bizimkinin cinsiyeti kızmış, sizinki ne? Dediğin gibi bizim oğlanda acayim tekmeliyor karnımı ve acayip yapıştı bana sürekli kucağımda, Allah bebeklerimizi korusun işallah, engel olamıyorum, zaten de kıyamıyorum, oğluşum da küçük 13 aylık. Dediğin gibi Allah cümlemize kolaylık ve sağlık versin.
Sen kaç kilo aldın, cinsiyetiniz belli mi?