• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeden keserek uyutma

audemine

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
4
0
1
31
Kızlar merhaba, 25 aylık oğlum var kademeli olarak memeyi azalttim sadece uykuya geçişler kaldı ve ne yaparsam yapiyim memesiz uyumuyor lütfen tecrübeli biri yol göstersin çok bunaldım sürekli kafamın içinde bu konu

Kızlar merhaba, 25 aylık oğlum var kademeli olarak memeyi azalttim sadece uykuya geçişler kaldı ve ne yaparsam yapiyim memesiz uyumuyor lütfen tecrübeli biri yol göstersin çok bunaldım sürekli kafamın içinde bu konu
Salcayla bırakmıştı kızım hiç zorlamadi beni birkaç gün iş dönüş meme dedi sonra oda bitti🥰

Onu da denedim bugün başaramadım yine. Lohusalığımda bile böyle zorlanmadım ben 25 aydır ilk defa duvara çarptım sanki

Onu da denedim bugün başaramadım yine. Lohusalığımda bile böyle zorlanmadım ben 25 aydır ilk defa duvara çarptım sanki
Konuşup anlattınız mı ben önceden anlattım dedim meme artık yok süt bitecek yatağa yatıp uyuyacağız gibi. Gece uykusuna geçerken annecim meme uf olmuş artık süt yok emmek yok dedim tabiki ağladı ama dikkatini dağıtacak şeyler yaptım odadan çıktık biraz ağladı biraz durdu kucağımda gezidirerek uyuttum o gece. Şimdi yatağa yatıyor pış pış ile uyuyor. Kararlı olup vermeyeceksiniz bu işin tek çözümü bu. Benim eşim kızım ağlayınca versen mi acaba dedi asla dedim. İyikide öyle olmuş kızımda çabuk alıştı zaten bu konuda şanslıydık.

Ben 26 aylıkken birden kestim sabır taşıyla. Yani memeye bi şey oldu diyip yara bandı bi şey sürme olaylarına girebilirsiniz.

Back
X