Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba, 25 aylık oğlum var kademeli olarak memeyi azalttim sadece uykuya geçişler kaldı ve ne yaparsam yapiyim memesiz uyumuyor lütfen tecrübeli biri yol göstersin çok bunaldım sürekli kafamın içinde bu konu
Kızlar merhaba, 25 aylık oğlum var kademeli olarak memeyi azalttim sadece uykuya geçişler kaldı ve ne yaparsam yapiyim memesiz uyumuyor lütfen tecrübeli biri yol göstersin çok bunaldım sürekli kafamın içinde bu konu
Konuşup anlattınız mı ben önceden anlattım dedim meme artık yok süt bitecek yatağa yatıp uyuyacağız gibi. Gece uykusuna geçerken annecim meme uf olmuş artık süt yok emmek yok dedim tabiki ağladı ama dikkatini dağıtacak şeyler yaptım odadan çıktık biraz ağladı biraz durdu kucağımda gezidirerek uyuttum o gece. Şimdi yatağa yatıyor pış pış ile uyuyor. Kararlı olup vermeyeceksiniz bu işin tek çözümü bu. Benim eşim kızım ağlayınca versen mi acaba dedi asla dedim. İyikide öyle olmuş kızımda çabuk alıştı zaten bu konuda şanslıydık.