U unlue Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 5 0 1 30 14 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi unlue #1 17 aylık oğlumu 2 ay önceden gündüzleri emzirmeyi bırakmıştım şimdi geceleri de biraktirmaya çalışıyorum ilk iki gece 1 saat aralıksız ağladı sonralarda azaldı ama 5 gece oldu hala gece kalkıp meme diye ağlıyor daha ne kadar sürer alışması
17 aylık oğlumu 2 ay önceden gündüzleri emzirmeyi bırakmıştım şimdi geceleri de biraktirmaya çalışıyorum ilk iki gece 1 saat aralıksız ağladı sonralarda azaldı ama 5 gece oldu hala gece kalkıp meme diye ağlıyor daha ne kadar sürer alışması
ellerimlekazidim Kuş konduğu dala değil kanatlarına güvenir 🕊️ Pro Üye 11 Şubat 2023 11.627 En iyi cevaplar 2 27.859 528 14 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi unlue #2 Biraz zorlanır ama alışır. Herkesin süreci farklıdır. Özel bir nedeni yoksa erken değil mi ?
U unlue Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 5 0 1 30 14 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi unlue #3 Asla geceleri uyumuyor emdikçe sütüm bitsede daha çok istiyor midem bulanmaya uykusuzluktan halsizlesmeye başladım idare etmeye çalıştım ama olmuyor
Asla geceleri uyumuyor emdikçe sütüm bitsede daha çok istiyor midem bulanmaya uykusuzluktan halsizlesmeye başladım idare etmeye çalıştım ama olmuyor