• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeden kesme

• Konu Sahibi Konu Sahibi kupakz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kupakz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51
Puanlar
18
Bebeğim 18 aylık kademeli memeden keseyim dedim. Yemek yemiyordu. 2 gün önce emmek istedi meme eehh olmuş dedim limon sürmüştüm. Sonrasında bir daha hiç istemedi ben bu sureç yavaş yavaş 21 22 aya kadar sürer diye düşünmüştüm. Şu an çok pişmanım nasıl birden emmeyi bıraktı çok erken geldi keşke yapmasaydim 🥺

bence hiç tekrar denemeyin ya. ben bıraktırmaya çalışıyorum. sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyor. 21 aylık oldu. gece saat başı uyanıyor hala meme için. uykuya memeyle dalıyor. beceremedim bi türlü. benimki de birden bıraksa keşke.

ama ben bir şey sürmeyi denemedim henüz. hala konuşarak bıraktırabileceğime dair bi umudum var.

bence pişman olmayın. 18 aylık olmuş zaten. yeterince emzirmişsiniz.

Allah'ım çok zor vicdan azabından uyuy
bence hiç tekrar denemeyin ya. ben bıraktırmaya çalışıyorum. sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyor. 21 aylık oldu. gece saat başı uyanıyor hala meme için. uykuya memeyle dalıyor. beceremedim bi türlü. benimki de birden bıraksa keşke.

ama ben bir şey sürmeyi denemedim henüz. hala konuşarak bıraktırabileceğime dair bi umudum var.

bence pişman olmayın. 18 aylık olmuş zaten. yeterince emzirmişsiniz.
Vicdan azabından uyuyamıyorum

ay yapmayın lütfen. bilemedim şimdi sizin gibi bu şekilde bıraktıran biri cevap verse daha iyi olur da limon sürüp kademeli bıraktıramazdınız zaten. çocuğu memeden soğutmak için yapılan şeyler bunlar. haliyle ya hep ya hiç şeklinde oluyordur. ama boşuna vicdan yapıyorsunuz.

Back
X