Kilosu 12 boy da cok iyi ama gerçekten gece kalkmaları çok fazla bedenimi yormaya başladı gün içinde yemek yemiyor kahvaltı desen hiç yokMemeden kesmesen keşke. Anne sütü çok kıymetli emzirebildiğin kadar emzir. 15. Ay kritik bi dönem dişleri açısından. Küçük azılar, köpek dişleri yavaş yavaş çıkacaklar artık bu dönemlerde. Belki ondan emiyordur geceleri.. Benimki de huzursuzlanırdı bu aylarda, iştahsızdı. Ben yemek düzenini değiştirmiştim, işe yaramıştı biraz. Daha fazla yoğurt gibi soğuk şeyler veya yoğurdun içinde, ya da hafif sert diş kurabiye ya da poğaça. Denemişsindir elbette ama biraz daha sabretsen. Gerçekten geçiyo. Kilosu nasıl boyu falan
Gece uyanıp ağlaması olmasa uyuturum bir şekilde ama ağlayarak uyanınca mecbur meme veriyorum hemen susuyor ne yapıcam nasıl ve nekadar sürede bırakıcak. tedirginimbende 19 aylıktı bıraktırdım bnm kızım erken diş çıkardı hatta alt iki azılarıda çıkardıı çok uyanıyorduk dediğiniz gibi iştahsız dı calpol kullandım hep dişleri çıktıktan sonra bi taş aldım aktarda bulabilirsiniz sabır tası inan bana gündüzleri zaten ikiye inmişti ama gecler kabus gibiydi bir hafta gece huzursz olduk o kadar taş ile yanımda yattı anne diyip aglıyıp gögsume dayanıyordu gece gögsümr sürdüm bir kere aldık o oldu artık ben emzirmek istesem o almıyıp acı diyordu çok şükür ocak ta 2 yasına girecek artık gece uyanmalar 1 e düştüüü darısı sana
Sabır taşı evet duydum alıcam ve deniycem 3 gündür baş ağrım geçmiyor ve bende artık huzursuz günler geçirmeye başladım gece uykusu çok önemli gerçekten. dolven veriyorum bende gece uyumadan önce ama 2 saat sonra yine uyanıyor ağlayarak artık emmek alışkanlık oldu allah yardimci olsun çabuk bıraksın tek dileğim bu[/QUOinşlh gecer dediğim gibi tas çok etkili ayrıca dolven den calpol daha etkili arada geceleri mama vermelisin ben bebelac gold kullanıyorum tok uyumalı ve yaz olmadan bıraktırmalusın banada büyüklerim yazın memeden kesmk iyi değilmiş diyince ekimde kestimmm
canım ben iki çocuğumu şöyle bıraktırdım,,saçım bantla göğsüme yapıştırdım..saçlar ağzına değdikçe tiksindiler ve iki gün içinde bıraktılar..ama kararlı olmalısın kesinlikle çıkarmamalısın bantı..zaten iki gün göğüste beklemiş sütü emzirirsen çocuk hastalanıyor,aman ha..Çıktı azılar hatta köpek dişleri çıkıyo suan herseyi göze aldım biraktiricam sabır taşını nasıl kullanıcam anlatırsAn sevinirim
Gece de uyanmadilarmi peki benim derdim gece uyanıyor çok o yüzden biraktirmak istiyorum ve bugün 15 aya girdi yeterli gıdayı almıştır diye düşünüyorum kilosu da cok iyi ve bizimki memeye aşık bir çocuk çok düşküncanım ben iki çocuğumu şöyle bıraktırdım,,saçım bantla göğsüme yapıştırdım..saçlar ağzına değdikçe tiksindiler ve iki gün içinde bıraktılar..ama kararlı olmalısın kesinlikle çıkarmamalısın bantı..zaten iki gün göğüste beklemiş sütü emzirirsen çocuk hastalanıyor,aman ha..
gecede uyandılar,meme aradılar ama yine saçla karşılaşınca ,alternatif olarak biberonda süt hazırlıyordum onu içiyordu..bi süre sonra ysni bir hafta içinde gece uykusuna sorunsuz alıştılar.iki gün bilemedin üç gün zorluk çekersin canım..tiksinince istemeyecek zaten..Gece de uyanmadilarmi peki benim derdim gece uyanıyor çok o yüzden biraktirmak istiyorum ve bugün 15 aya girdi yeterli gıdayı almıştır diye düşünüyorum kilosu da cok iyi ve bizimki memeye aşık bir çocuk çok düşkün
Benimki meme vermeyince çığlığı basıyor umarım kolay atlattım Son azı dışı var çıkmaya çalışan oda çıksın hemen başlıyorum çalışmalaragecede uyandılar,meme aradılar ama yine saçla karşılaşınca ,alternatif olarak biberonda süt hazırlıyordum onu içiyordu..bi süre sonra ysni bir hafta içinde gece uykusuna sorunsuz alıştılar.iki gün bilemedin üç gün zorluk çekersin canım..tiksinince istemeyecek zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?