Bebek Beslenmesi Memeden kesmek istiyorummm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bens enin yerinde olsam kesinlikle kesmem benim sütum az geliyor oğlum 10 aylık ve nasıl arttirabilirim diye araştırıp durdum sutumun gitmesini istemiyorum

Merhaba,
12 aylik kızım için izmir konak çevresinde 12-24ay arası bebekler için oyun grubu olusturmak istiyorum.ilgilenen arkadaşlar olursa anneli_-bebekli oyun organizasyonları oluşturabiliriz.

ben 22 aylik kizimi yaklasik 15 gun once memeden kestim. memeden kesmeyi birden yapmadim once yavas yavas emzirme sayisini azalttim. sonra emmek istediginde sut bitmis yok dedim ama yine de istedi tabi en son mememe bant yapistirdim. salca surmek ya da firca koymak gibi yontemlerin cocugu travmaya sokacagini okudugum icin meme ucunu bantla kapatmak daha masum geldi. emmeyi denedi basaramayinca tekrar istemedi. ve kesinlikle birakmaz dedigim cocuk bu sekilde bir daha emmek icin gelmedi

Bende ayni sebepten 16. Ayda kesmek zorunda kaldim.bisey surmek saglili degil yavas yavas azaltip 1 aya yakin zamanda kestim 10dan 9 a 8 e o sekilde en son gece beslenmesini kestim ve benim kizim memede uyuyordu ayakta sallamaya gectim.suan gece 2 kes uyaniyor cok rahatladim inanin.

Bende ayni sebepten 16. Ayda kesmek zorunda kaldim.bisey surmek saglili degil yavas yavas azaltip 1 aya yakin zamanda kestim 10dan 9 a 8 e o sekilde en son gece beslenmesini kestim ve benim kizim memede uyuyordu ayakta sallamaya gectim.suan gece 2 kes uyaniyor cok rahatladim inanin.

Benim kizim da memede uyuyordu o konuda biraz zorlandim ilk bir hafta nasil uyutacagimi bilemedim bircok yontem denedim ama en sonunda ayakta sallayarak uyumaya alisti

Back
X