memeden kestik ama:(

omrgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
16
0
86
İstanbul
arkadaslar 4 gun once 20 aylik kizimi surekli kabiz oluyo ve hicbisey yemiyo diye sutten kesmek zorunda kaldim..memeye asiri duskundu ve ben birden kestim yakinimdakilerin en azindan gece emsin azaltarak kes demelerine ragmen..suan cok sukur unuttu gibi. tutturmuyo meme diye ama hicbirsekilde yemek yediremiyorum..bu durumumuz nekadar surer..isin kotusu biberonda almadi simdiye kadar ve kesinlikle sutu iciremiyorum nesquik filan hepsini denedim ama yok icmiyo nasil alistirabilirm. aksamda babannesi zorla corba iciriyo ciglikcigliga zorla yedirmekte psikolijisi icin iyi degil diyolar burda okuduklarim kadariyla..napicam ben tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..

arkadaslar 4 gun once 20 aylik kizimi surekli kabiz oluyo ve hicbisey yemiyo diye sutten kesmek zorunda kaldim..memeye asiri duskundu ve ben birden kestim yakinimdakilerin en azindan gece emsin azaltarak kes demelerine ragmen..suan cok sukur unuttu gibi. tutturmuyo meme diye ama hicbirsekilde yemek yediremiyorum..bu durumumuz nekadar surer..isin kotusu biberonda almadi simdiye kadar ve kesinlikle sutu iciremiyorum nesquik filan hepsini denedim ama yok icmiyo nasil alistirabilirm. aksamda babannesi zorla corba iciriyo ciglikcigliga zorla yedirmekte psikolijisi icin iyi degil diyolar burda okuduklarim kadariyla..napicam ben tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..

Memeyi biraktgI icin kendnce bir sitem ve isyan ediyor.kolay degil 20 ay tutkuyla emmis.kiziniza zorla yedrmeyin asla.sonra yeme bozuklugu olur.unutmayn onlar da bizim gibi sonucta ac kalinca mutlaka yer.israr etmeyin acisi gecsin aciksin tipis tipis yer yemegini :) benm kizim da sutten kesince grev yapmsti hic dusmedm pesine yesin diye .acikinca deli gibi yemeye basladi.

insallah bende o gunleri gorurum valla icime su serptiniz sagolun.
umarim benim kizimda sizinki gibi olur su sut konusunuda bi halledersek tamamdir.

insallah bende o gunleri gorurum valla icime su serptiniz sagolun.
umarim benim kizimda sizinki gibi olur su sut konusunuda bi halledersek tamamdir.

Sütün içine biraz muz katıp blendırdan geçirsen belki hoşuna gidebilir. Benim oğlum da emmeyi bıraktıktan sonra hiçbir şekilde süt içirememiştim. 1 sene boyunca hiç süt içmedi neredeyse. Sonra yavaş yavaş başladı.

keşke bıraktırmasaydın 2 yaşını tamamlayana kadar,inek sütü daha çok kabız yapar,anne sütünün zararı olmaz ki,azalta azalta bıraktırsaydın,oğlum 27 aylık ,azaltarak bırakma yolundayız,sadece uyku öncesine çekmeye çalışıyorum günde 3 e indirdim emme sıklığını,geceyi kesmedim 1 yada 2 kere kalkarsa emziriyorum,zaten hemen dalıyo yine,oğlum da çok düşkün memeye,birden bıraktırınca ya da tiksindirerek bıraktırınca çocuk için travmatik oluyormuş,pedagoglar öyle diyor,ve eğer yemeyecekse bi çocuk emmese de yemiyor zaten,zamana bırak,sabırlı ol derim ben,bir de sütü falan çikolata ya da şekerle vermeye alıştırırsan boşuna şeker yüklemiş olursun,daha sonra sade sütü de içmez,ben yaşından beri emzirdiğim halde kahvaltıda ya da arada yarım çay bardağı sütü ilk başlarda kaşıkla,sonra da küçük bardakla içirerek alıştırdım,şimdi içiyo oğlum,aslında emzirmeyi kesmeden süte alıştırmayı deneseydin bir de keşke,belki işe yarardı bilemiyorum,olmadı arkadaşn dedği gibi çilekli muzlu falan vermeyi dene sever belki

Back
X