Bebek Beslenmesi MEMEDEN NASIL KESEBİLİRİM?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meltemasel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
63
4
13
34
8 aylık bebegım var ve hamıleyım memeye cok düşkün doktor 1 aya kadar süt kesilir dedi bir an önce memeden kesmem gerek yoksa cok zorlanıcak ne yapmam gerek biberon denedım almadı..

Son düzenleme:
Canim ben meme ucuna sac kilimdan doladim ve salca sürdüm cocugum istifra etti.tabi bu birkac deneme oluyo sonrasinda süte alistirdim.önce ilk sütü sekerli olarak uykusunda verdim aldi.sonrasinda sekersiz olarak devam ettik.tabi ondan önce de baya denedik uyanikken biberon almak istemedi.ama uykuda ac olunca o kadar tatli geldi ki ona hemen alisti

Canim ben meme ucuna sac kilimdan doladim ve salca sürdüm cocugum istifra etti.tabi bu birkac deneme oluyo sonrasinda süte alistirdim.önce ilk sütü sekerli olarak uykusunda verdim aldi.sonrasinda sekersiz olarak devam ettik.tabi ondan önce de baya denedik uyanikken biberon almak istemedi.ama uykuda ac olunca o kadar tatli geldi ki ona hemen alisti
bende biberon denıyorum devamlı ama bakalım inş alışır, aminn

Back
X