Memeler

tatlimay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
103
58
kk yı okurken eşim o iğrenç reklamları gördü oooo ne güzel memeler varmış bende okuyayım bundan sonra dedi. Bir ton kavga ettim özür diledi espri yaptım dedi. Sinirlendim çıktım dışarı. Geçen haftada serviste okurken çok dikkat etmeme rağmen bi anda kaydı ve eminim Yanımdaki çocuk gördü utancımdan geberdim. Yeter artık başka konu haber mi yok. Kızlar herkes bu başlıktan açsın kapanana kadar boykot edelim ne olur.

bende niran unsalin yeni imaji gorunuyor birde Burak ozcivit haberi var gerci ikiside birbirinden gereksiz.

Esinize tepkiniz cooook yersiz gereksiz abartili olmus diger durumda utanip yerin dibine girmekte haklisiniz

O zaman reklam engelleyici tarayıcı kullanacaksınız.
Ayrıca bu tür reklamlar her sitede var tek KK da yok ki.
Siz eşinizden dolayı bu kadar çok sinirlenmişsiniz gibi geldi.
Sende olmayan bir şeyi görmedi sonuçta aynısı sizde de var.
Yazarken biraz daha dikkatli seçin kelimelerinizi.

Başka şeyler de var ama göğüs estetiği topikleri de olduğu için ve bunlar popüler konular olduğu için ilgili resimler de sık görülüyor işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahahahahahahahahhaa Allah başka dert vermesin kardeş

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık açık Yazdığım in özür dilerim ama gerçekten çok utandım. Serviste yanımda oturan çocuğun şefiyim ben sonuçta bide herkese anlatacak ... Hanım meme bakıyordu diyecek.

Bazen altta meme ve vajina reklamini bir arada goruyorum midem kalkiyo asagi inmemek icin cok caba gosteriyorum yanimda biri gorcek diye. Vajina bile var ya pesss

X