arkadaşlar mememin biri büyük biri küçük. biri süt dolunca şişiyor ama diğeri öyle olmuyor.allahtan süt yine normal geliyor. ilk doğum yaptığımda küçük kalan göğsümün ucu çok kötü olmuştu ve ben onu emzirmeyip sağmıştım herhalde ondan oldu. eski haline gelmezmi acaba. aynadan baktığımda büyük olan göğsümde damarlar çok,ama küçük olanda daha az. napmalıyım.
arkadaşlar mememin biri büyük biri küçük. biri süt dolunca şişiyor ama diğeri öyle olmuyor.allahtan süt yine normal geliyor. ilk doğum yaptığımda küçük kalan göğsümün ucu çok kötü olmuştu ve ben onu emzirmeyip sağmıştım herhalde ondan oldu. eski haline gelmezmi acaba. aynadan baktığımda büyük olan göğsümde damarlar çok,ama küçük olanda daha az. napmalıyım.
benim de öyle canım.normalde doğumdan öncede farklılık vardı.doğumdan sonra büyük olan göğsüm daha da büyüdü.diğeri aynen.sinir oluyorum.bariz bir farklılık var.sütümde herhangibir sorun yok.
Her insanda vardır o göğüs el ayak hep biri büyük biri küçüktür o yüzden ayakkabı alınırken ikiside denenir. El ve ayakta pek farkedilmiyor ama göğüsleri hemen farkedebiliyoruz