memeyi biraktiriyorum

Pochinki

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
263
290
18
32
Selamlar. İnanılmaz yorucuydu bugün. Bi kaç defa giriştim ama 45 dk ağlayınca verdim memesini. Şimdi 22.30 dan 01.50 ye kadar olan zamanda hem oyun oynadık hem çizgi film izledik hem bisküvi yedik hem şu içtik ve bunların hepsini tekrar tekrar yaptık bi de 3,4 kez krizler geçirdik şok yemiş gibi sıçrayip durdu kendisi 2.5 yaşında.

İlk başta bisiklet alıcam sana bırakırsan dedim tamam falan dedi.siparis verdi neyse aradan yarım saat geçti ve ben bisiklet istemiyorum dedi. Yani bunun anlamı "beni bisikletle kandıramazsın memelerini istiyorum." Du.
Hemen koştum mutfağa nar ekşisi buldum onu sürdüm iki memeye de. Hadi dedim emelim. Bi heves bi mutluluk ağzını açıp emmesiyle bırakması bir oldu dili dışarda kaldı ağladı falan. Sonrasında bu bahsettiğim şeyler oldu işte. En son yine kriz geçirince vurunca dayanamadım kızdım dön dedim arkanı uyu öyle hayır fln dedi ağlayarak sonra uyudu bi anda. Sevinsem mi üzülsem mi ilk defa bilemiyorum. Her zaman memeyle uyuyan kızım kendi başına gözümün önünde uyudu ama cok yıprandık karşılıklı.

Bi kararlılıkla devam edin ben biraktirirken önce gündüz kestim emmeden
Zaten gece artik kendi kendine bırakıyor lar bir sure sonra
Bir hafta asilik yapar sinir krizi geçirir ağlar ama pes etmezsen bırakır
Unutma çocukların karşısında ne kadar kararlı durursan o kadar ikna edici olursun
Bi kere pes edip verirsen bu süreç hic geçmez sakin pes etmek yok
Göreyim seni ROCKY:KK45::KK73:

Bi kararlılıkla devam edin ben biraktirirken önce gündüz kestim emmeden
Zaten gece artik kendi kendine bırakıyor lar bir sure sonra
Bir hafta asilik yapar sinir krizi geçirir ağlar ama pes etmezsen bırakır
Unutma çocukların karşısında ne kadar kararlı durursan o kadar ikna edici olursun
Bi kere pes edip verirsen bu süreç hic geçmez sakin pes etmek yok
Göreyim seni ROCKY:KK45::KK73:
Rocky ya hahahhahahah çok teşekkür ederim cevabiniza aşırı şoktayım hiç beklemiyodum gece 5.30 da uyandı kriz geçirdi dedim tamam dur bi lavaboya gideyim geleyim dedim o arada nar ekşisi surucektim yine neyse biraz oyalandim gittim yanına bi baktım dalmış sabah da 9.30 da kriz geçirdi bende çok yorgundum dün sürdüm ama emmemisti sonuçta nar ekşisi yapış yapış bişey. Dedim hadi bak bakayım tadı düzelmiş mi. Teredutte kaldı dilinin ucuyla denedi bi güldü bi güldü geçmiş dedi aaa ne güzel hadi em bakalım dedim emmesiyle ogurmesi bir oldu tadı geçmemiş yani 😂😂 öyle uyandık işte bi de dış problemimiz var şimdi onlerde haftaya dişçiye goturucem iştahı biraz kesildi gibi örnek bugün yumurtasını yarım bıraktığını sosis yaptım yemedi poğaça severdi yemedi salatalığı hepten bıraktı zaten zorlanıyorum ama çokta kafaya takmıyorum su içmeye bayılıyor çünkü. Öyle işte şimdi öğle uykusu var memeyi asla asla vermicem

Rocky ya hahahhahahah çok teşekkür ederim cevabiniza aşırı şoktayım hiç beklemiyodum gece 5.30 da uyandı kriz geçirdi dedim tamam dur bi lavaboya gideyim geleyim dedim o arada nar ekşisi surucektim yine neyse biraz oyalandim gittim yanına bi baktım dalmış sabah da 9.30 da kriz geçirdi bende çok yorgundum dün sürdüm ama emmemisti sonuçta nar ekşisi yapış yapış bişey. Dedim hadi bak bakayım tadı düzelmiş mi. Teredutte kaldı dilinin ucuyla denedi bi güldü bi güldü geçmiş dedi aaa ne güzel hadi em bakalım dedim emmesiyle ogurmesi bir oldu tadı geçmemiş yani 😂😂 öyle uyandık işte bi de dış problemimiz var şimdi onlerde haftaya dişçiye goturucem iştahı biraz kesildi gibi örnek bugün yumurtasını yarım bıraktığını sosis yaptım yemedi poğaça severdi yemedi salatalığı hepten bıraktı zaten zorlanıyorum ama çokta kafaya takmıyorum su içmeye bayılıyor çünkü. Öyle işte şimdi öğle uykusu var memeyi asla asla vermicem
Gece uykuda zorlanirsan ver emsin uykulu anlamıyorlar pek
Birde mahrumiyet duygusu yaşamasına ama gündüz ve uykuya çalacağı zaman verme bir haftaya oda alışır rahat edersin yavaş yavaş sakin sakin

Birde mahrumiyet duygusu yaşamasına ama gündüz ve uykuya çalacağı zaman verme bir haftaya oda alışır rahat edersin yavaş yavaş sakin sakin
Yok ben direk kesmek istiyorum ama tabi aglatmadan anlata anlata ben bu anlatmalara 2 hafta önce başlamıştım Dün bi anda dank etti neyi bekliyorsun dedim bi de abimin yanındayım eylüle kadar tam sirasi

Gece olayı enn zoruydu benim icin çünkü iki saatte bir uyanip emiodu bi de yaz ayı çekilmiyor hırslandm 😂😂

Gece olayı enn zoruydu benim icin çünkü iki saatte bir uyanip emiodu bi de yaz ayı çekilmiyor hırslandm 😂😂
Ahhhhh bilmem mi bende de var 20 aylık bir ay önce girdik bu surece çok şükür rahatim
Birde emzik ve biberon asla kullanmadı ben yedi 24 beyfendinin emrindeydim:KK53:

Merhabalar. Öncelikle kolay gelsin.. Benim oğlumda 19 aylık.. Artık bıraktırmak istiyorum ama çok zorlancaz gibi çok korkuyorum daha başlamadık ama bi atlatsak..

Merhabalar. Öncelikle kolay gelsin.. Benim oğlumda 19 aylık.. Artık bıraktırmak istiyorum ama çok zorlancaz gibi çok korkuyorum daha başlamadık ama bi atlatsak..
3 cocugumda da aynısını yaptım önce gündüz kestim geceyi o kendiliğinden bıraktı ama kararlı olursanız pes etmesseniz kolay atlatirsiniz

3 cocugumda da aynısını yaptım önce gündüz kestim geceyi o kendiliğinden bıraktı ama kararlı olursanız pes etmesseniz kolay atlatirsiniz
Biz gece uyandıkca memede.. Gündüzde öyle uyuyor.. Gece vermesem nasıl olcak bilemiyorum. Gündüz oyun falan derken ama uyucağında yine meme istiyor..

Biz gece uyandıkca memede.. Gündüzde öyle uyuyor.. Gece vermesem nasıl olcak bilemiyorum. Gündüz oyun falan derken ama uyucağında yine meme istiyor..
Uyuyscagi zaman memeye birşey sur ve göster artik pis diye ilk gün uykuya dalarken zorlanır ama uyur
Geceleri ise emzir uyku arasında
Gündüz emmeyi tamamen bırakınca gecede yavaş yavaş birakiyorlar

Back
X