Memleket Meselesi

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Eşimin ailesi benim memlekete gideceğimiz icin esime küstü. Gelin eşittir ağaç kovuğundan çıkmış demek. Gelinin ailesine gidilir mi hic? Ne kadar ayıp!!!
Eşim memleketinde bulamadığı huzuru benim memleketimde bulduğu ve gitmeye can attığı icin suclu!!
Son beş gündür laf çarpıtıp duruyorlar. Sonra bwn sinirli miyim ofke kontrolune mi gitsem diye kendimi suçluyorum. Gel de sinir olma!
Sizce yine mi haksızım :((
Ben de tavır yapıyorum. Hiçbir ise elimi surmuyorum, sabah gezmeye cikip aksam geliyoruz onlar boyle davrandığı icin.
Ben ne yapayım nasıl davranayım artık?

Görumcenin facedeki atarlari lafları sineye cekip devam haa :)))
eğer tepki gösterirseniz ona istediğini vermiş olursunuz.
bu tarz şeylerde asla üstünüze alınmayın size yazıldığına adınız gibi emin olsanız da. ufak bir tepki dahi vermeyin. karşı tarafı görmezden gelmek onu daha çok kudurtur.

bu tarz şeylerde asla üstünüze alınmayın size yazıldığına adınız gibi emin olsanız da. ufak bir tepki dahi vermeyin. karşı tarafı görmezden gelmek onu daha çok kudurtur.
En sevdigimden:))

Teşekkür ederim:)

Bos vereceksiniz. Benim esimin annesi ve babasi da benim dogup buyudugum sehirde oturdugumuz icin "oglumuzu çaldı" modunda biraz. Halbuki eşim beni tanimadan önce zaten senelerce baska sehirlerde yasamis. Ben onlara fazla görmüyorum. Herkes evladini yaninda ister. Şimdi belki tepkilerini dile getirirler ama alisirlar sonra. Siz simdi tavir yapsaniz felan olay bos yerden büyür ve huzurunuz kacar

Bos vereceksiniz. Benim esimin annesi ve babasi da benim dogup buyudugum sehirde oturdugumuz icin "oglumuzu çaldı" modunda biraz. Halbuki eşim beni tanimadan önce zaten senelerce baska sehirlerde yasamis. Ben onlara fazla görmüyorum. Herkes evladini yaninda ister. Şimdi belki tepkilerini dile getirirler ama alisirlar sonra. Siz simdi tavir yapsaniz felan olay bos yerden büyür ve huzurunuz kacar
Biz iki memleketten de uzagiz. Esim benim memlekwtime tayin istemek istiyor olmaz diyorum. Bu sorunu yasamamak icin. Ikisinden de uzak oldugumuz halde boyle. Birde bwnim ailemin yasadigi sehirde olacagiz dusunemiyorum.

Bunları bir de kadın söylüyor ha? Acıdım o kadına.Kendisini her zaman ikinci plan insan olarak görecek.Her zaman aşağılık kompleksine sahip olacak.Her zaman cahil bir hayat sürecek.Her zaman hizmet edecek.Her zaman kendisini eşya olarak görecek.

Gerçekten özgürlük sorumluluk ister.Her insan kaldıramaz sorumluluğu.Azıcık alıntı içerir bu cümle.Ama dövme yapıp alnıma yazasım var.

İşte bazı insanlar -özgürlüğünü istemeyi,haklarını kullanmayı bilmeyen ve buna yeltenmeyen- bu hayatı hak ediyor.Ona ve eğer evliyse kocasına bol hizmetli,bomboş hayatında akıl fikir diliyorum

Esiniz bu duruma ne diyor? Tayini istedigine göre tepkilerini tahmin ediyorsur
Bulundugumuz il iki yerin tam ortasinda. Senede bir biz gidiyoruz bir kere de onlar geliyor. En guzeli. Benim memleketimde okumus. Benden cok cevresi var. Ondan istiyor ama ben iki tarafa da uzak olma taraftariyim. Beni anladi ve tayinden vazgectik.

Bunları bir de kadın söylüyor ha? Acıdım o kadına.Kendisini her zaman ikinci plan insan olarak görecek.Her zaman aşağılık kompleksine sahip olacak.Her zaman cahil bir hayat sürecek.Her zaman hizmet edecek.Her zaman kendisini eşya olarak görecek.

Gerçekten özgürlük sorumluluk ister.Her insan kaldıramaz sorumluluğu.Azıcık alıntı içerir bu cümle.Ama dövme yapıp alnıma yazasım var.

İşte bazı insanlar -özgürlüğünü istemeyi,haklarını kullanmayı bilmeyen ve buna yeltenmeyen- bu hayatı hak ediyor.Ona ve eğer evliyse kocasına bol hizmetli,bomboş hayatında akıl fikir diliyorum
Cok dogru tespit. Tebrik ediyorum. Tecrube insani okuma bu olsa gerek. Biz bu dunyaya hizmetcilik etmeye, temizlik yapmaya gelmisiz, der dururlar.

Herkesin huzurunu kaçırıyorsun denilen eve tekrar gelir misiniz? Ben gelmeyi düşünmüyorum. Esim arada kalmasin diye seneye olmez de sag kalirsak iki tarafa da gitmemeyi dusunuyorum. Sabah olsa da bir an once gitsem...

Back
X