• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memlekete gideceğim zaman sıkıntı yaratan Koca..

Gunayfur

04.06.2017 b:67 g:59.9 h:55
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.035
1.394
63
Ewt arkadaşlar memleketime giderken sıkıntı yaratan bir eşim var. 4 yıllık evliyiz. Düzeliyorlar mı böyle tipler,yoksa bu durumu kabullenmelimiyim. Ya da Nasıl bir yol izlemeliyim.???
1 hafta izin veriyor, onu da burnumdan getiriyor.beni gönderirken hep bi stress ben bi sıkıntı yaşıyorum. beni tersliyo sürekli gidene kadar . Memleketten döneceğim zaman sıkıntı yok.Gerçekten çok bunaldım zaten 5 6 ay da giden biriyim. ne yapayım ben bu adama. Sesimi çıkarsam kavga ediyoruz.bu sefer çıt demedim yine aynı terslemeler. :( bir öneri?

Onun saçma davranışlarını takmiyacaksiniz, gerekirse bir cinnet geçirip inadına yapacaksiniz. O huysuzlastikca siz tepki vermeyince doğru yapıyorum sanmis. Dinsizin hakkından imansiz gelirmiş sözünü uygulayin. Madem güzellikten anlamiyor, kasindikca kasiyin

Onun saçma davranışlarını takmiyacaksiniz, gerekirse bir cinnet geçirip inadına yapacaksiniz. O huysuzlastikca siz tepki vermeyince doğru yapıyorum sanmis. Dinsizin hakkından imansiz gelirmiş sözünü uygulayin. Madem güzellikten anlamiyor, kasindikca kasiyin

Denedim o yoluda ailesine kadar uzandı konu. Onlar da dahil oldular. Her gideceğim de ağlıyorym.bu sefer de susayım dedim eften püften şeylerle kavga çıkardı. Konuyla ilgisi olmayan. Annesi 2 dk mesafede. Sinir oluyorum artık.

Sinir olmakta çok haklısın.o var diye ailenle görüşmeyecekmisin yani.kendini parçalasanda gidicem böyle yaptıkça gözümden düşüyosun de.başkada uzatıp tartışma.sabır diliyorum sana....

Problem yapıyorsa aileniz gelsin dıdının dıdısının dıdısı şöyle onada evde yer bırakmayın bakalım sizi gönderiyor mu göndermiyor mu?
Bahse girerim bavulunuzu kendisi hazırlar:))))
Amin maaluof bir kitabında çekirge sürüsü benzetmesi yapılmıştı şeh eşinin ailesinin bu tutumu karşısında karısına sınırsız özgürlük vermişti:))))

Son düzenleme:
Ailenize gitmeyi düşünmeye başladığınız zaman ona söylemeden önce siz her şeye kavga çıkarmaya başlayın. İyice bunaltın.:KK45: Sonra da ben en iyisi bi ailemin yanına gideyim değişiklik ikimize de iyi gelir diyin onun da fikriymiş gibi gösterip gidin.:KK66:

ailenizi ziyaret için üç günlük adamdan izin almanız... bilemedim yani. büyük de konuşmayayım. bu anlaşmaları nişanlıyken yapsaydınız keşke. :/

Çocuk musunuz, annenizi babanızı görmek için niye izin alıyorsunuz? Ağaç kovuğundan çıkmadınız, ona sormak ne demek? Beni doğuran yıllarca büyüten annemi babamı görmek için üç günlük adamdan izin mi alacağım ne münasebet? Böyle ipleri eline verirseniz, kendini bir halt sanar, üstünüzde hükümdarlık kurmaya çalışır. İzin almayın, haber verin. "Gidiyorum, haberin olsun", bitti.

ailenizi ziyaret için üç günlük adamdan izin almanız... bilemedim yani. büyük de konuşmayayım. bu anlaşmaları nişanlıyken yapsaydınız keşke. :/
Nişanlıyken beni günü birlik bile yollayacaktı. 2 saat bile sürmüyo hızlı tren le. Ayı dayı meselesine dönmüş bizim iş. Ama git gide dişleniyorum.

Nişanlıyken beni günü birlik bile yollayacaktı. 2 saat bile sürmüyo hızlı tren le. Ayı dayı meselesine dönmüş bizim iş. Ama git gide dişleniyorum.
Açık açık sözünü hatırlatacaksın. Ve ekleyeceksin "onlar benim ailem ben ağaç kovuğundan çıkmadım seninle bir aileyiz ama ailemi gider istediğim zaman istediğim kadar görürüm. çok istiyorsan sen de gelirsin ya da haftasonları gelirsin haftaiçi işine dönersin." ve valizini hazırlayıp çıkıp gideceksin.

evet bu biraz emrivaki oluyor ama senin zaten kocana haber vermen lazım kocandan izin istemen değil.

Gideyim de yapacağımı biliyorum uyku tutmuyo yarın onbir buçuk ta trenim var. Anlamıyorum ya laf söyleyen mi daha çok yaranıyo bu adamlara. Dert bu olsa sadece.

Gideyim de yapacağımı biliyorum uyku tutmuyo yarın onbir buçuk ta trenim var. Anlamıyorum ya laf söyleyen mi daha çok yaranıyo bu adamlara. Dert bu olsa sadece.
Aynen öyle laf söyleyen daha çok yaranır. Dünyanın kanunu bu. O yüzden biraz eli maşalı olacaksınız ;)

2 saatlik mesafeye 6 ayda bir gidiyormuşsun zaten neyin derdinde bu adam.Tabi ki gideceksin hem gitmek de sana değişiklik olur kafan rahatlar böyle kısa ayrılıklar evliliğe katkı sağlıyor.
Kendi annesine her gün gitmeni ister ama.

Back
X