Memlekete tasinmak

MamasLiebling

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
570
321
323
Merhaba hanimlar,

Ben yurtdisina dogdum buyudum calistim, sonra esimle tanistik ve turkiyeye esimin yanina geldim.. 10 yillik evliyim.. 2 evladim var.. bu 10 yilda cok sukur hic 'keske' demedim..

Esimin gorevi nedeniyle 4 yildir dogu gorevindeyiz.. insallah bu yaz tayinciyiz ve benim aklimda bazi sorular var..

Memleketimiz ic anadoluda sirin bir il.. ilcede kv, kp buyuk kaynim ve gorumcem ve tabi akraba es dost var.. merkezde yine bir gorumcem var.. sehir olarak cok seviyorum memleketimizi.. bana gore orada yasayabilirim, cocuklarimi cok rahat buyutebilirim...

10 yildir esimin ailesiyle hic bir sorun yasamadik.. zaten hep uzagiz, senede 2-3 hafta gider tatli tatli zaman gecirip geliriz.. eltim gorumcerimle de cok kanka degilim ama iyiyiz..

Ama simdi oraya tasinirsak isler degisirmi? Beni bunaltirlar pisman olurmuyum? Riske atmaya degermi?

Biz 10 senedir hep uzaktik ve bu dogu gorevi biraz zorladi bizi.. memlekete cok uzak, ne dugunde ne bayramda gidebildik, cocuklar zaten akrabalara yabanci.. bu duygusallikla mi boyle dusunuyorum bilmiyorum..

Bir tarafim oraya tasinalim istiyor, bir tarafim pisman olmaktan korkuyor..

Sizce bu durumda tasinirsam pisman olurmuyum? Yada hic riske atmayip 5-6 saat uzaklikta bir yeri mi tercih etmeliyiz?

Yani cok tehlikeli gorunmuyorlar gibi..

Tatilde bile yapacagini yapanlar var cunku

Kendi aralarindaki iliski nasil bu bir referans olabilir.

Hemen oyle mic mic olmazsaniz ki bu en cok sizin elinizde olabilir bence

Yani cok tehlikeli gorunmuyorlar gibi..

Tatilde bile yapacagini yapanlar var cunku

Kendi aralarindaki iliski nasil bu bir referans olabilir.

Hemen oyle mic mic olmazsaniz ki bu en cok sizin elinizde olabilir bence

Kendi aralarinda da cok problemleri yok.. kaynim biraz diktir, annesi babasiyla oarada takisir.. ama boylr kavga olarak degil.. cogu ilcede oldugu icin asiri mic mic olmazlar galiba benimle..

Kendi aralarinda da cok problemleri cok.. kaynim biraz diktir, annesi babasiyla arada takisir.. ama boylr kavga olarak degil.. cogu ilcede oldugu icin asiri mic mic olmazlar galiba benimle..

Himm ozaman biraz daha mesafeli olmakta fayda var.

Bir kac saat uzaklikta yakin bir sehir dusunebilirsiniz. Bayram seyrandir gidip gelmeniz daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…