Memleketlerimiz farklı :(

anakuzusu bir erkekle gecinmek zor olur, hele ki sen onlarin memleketine gidersen, yaninda ailen yok, bu kayinvalide ezmesin seni? bide sevgilin annesini dinliyormus, bence bunu ölc tart öyle karar ver, mutsuz evlilik gecirmeni kimse istemez

kesinlikle degmez...hem anneci hem de taviz vermem diyormus, ne tavizi ya, insan ortak noktayı bulmaya calisir biryerde veya illa orda yasamak gerekiyorsa guzelce tatli dille aciklama yapar, taviz vermem deyip kestrip atmasi hic hos degil...

evlenir ailenden 10 saat uzaga gidersin, anneciyse doldurusa gelir zaten sahipsiz gibi kalirsin oralarda, ondan sonra birderdim var bolumune kaynanam diye konu acarsin...gercekten ornekleri cok var, uzak olmasi degil anneci olmasina takildim

Evlilik tek kişiyle olmaz iki kişinin bir ömür boyu hayatı paylaşmasıdır.Nasıl senin düşünceni yok sayar..? Annesiyle evlenmiyor seninle evleniyor tabiki isteklerinide değerlendirecek. N'olursun aceleci davranma. Evlilik bu;evlenip 3 ay sonra kaynanamdı şuydu buydu deyip boşanmanı istemem.Çevrede böyle yüzlerce örnek var.Evlilik bence kutsal bir müessese ve aceleye gelmez.ınce eleyip sık doku ailenle konuş unutmaki seni karşılıksız sevebilen 2 kişi var şu hayatta birisi annen diğeride baban.Onların rızasını almadan bir işe kalkışma.Hakkında hayırlısı olsun!

az önce annesi annemi aradı hafta sonu geliyoruz diye. offfffffffff ben ne yapacağım yaaaaa:(

Durum biraz karışmış aslında.Ciddiyet yolunda önemli bir adım olan kız isteme merasimide gerçekleşecek.Bu işin tek yolu var sevgilini karşına alıp açık açık konuşacaksın.Ondan beklentilerini anlatacaksın ve bir sonuca varacaksınız.

benim sözlüm kıbrısta ben malatyada ya ben napıcam off offf 10 saatlik yol ne ki:)):

hayirlisi olsun canim yabanci yere gelin gitmek cok zordur oraya alisman yerlesmen uzun bi süre olabilir". kültür olarak, yemegi, insanlari vs birsürü seyler hakkinda hayirlisini dilerim iyi düsün mutlu olacagna inaniyorsan git ama sakin yabanci yerde kendini ezdirme.

Biz ayrıldık fakat benimde sevgilim Salihli'deydi. Bende Ankara'da. Aslında o da Salihli'de oturmak istiyordu ya da ızmir.Bense hep karşı salak gibi ben asla Salihli'de yaşayamam dedim. Şimdi ise ayrıldık. Keşke o yanımda olsaydı ben Salihli'ye giderdim ne var.Bunu şimdi anladım ama çok geç artık malesef.Şimdide istese hiç sorun yapmazdım. Gerçi biz bu yüzden ayrıladık ama.Yani nerde yaşayacağın önemli olmamalı. Mutlu ve huzurlu olman önemli.

Back
X