Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim annem kullanıyordu arçelik ama tabiii kaç yıllık eşyalardı .şimdi bu kadar kalite yapılıyor mu hiç bilmiyorum.bosch kullanıyorum ve çok memnunum..
eski arçelikler taş gibiymiş cidden annem kaç senelik makınasını yenı değişti oda kireçten mahvoldu yoksa harıkaydı..ama şimdi arçeliğin iyi olmadığı söylüyolar beyaz eşyada bende bosch düşünüyorum yada samsung küçük ev aletleri için arçelik iyi ama..yerli malı yurdun malı vestel arçelik diyor bı aklımda ama bende her sene makına değişememki almışken tam sağlam iyi bişey almak istiyorum..bosch diyorum:ecrin_bebek:
canım öncelikle hayırlısı olsun.beyaz eşya şans işi .ancak deneyimlerden de faydalan mutlaka..bosch u kullanıyorum valahi servisi de arayında o gün içerisinde geliyorlar..özellikle bosch tan bir eşya alınca tlf la arayıp kullanımını anlatıcı birisi gelecektir diye randevu alıyorlar senden vs..ancak kesinliklee vestel i aklından çıkar.arçelik de iyi alacaksan iillaki bunu da alabilirsin.vestele hiiiç yanaşma hele ki buzdolabına asla...ev aletlerine gelince farketmez onlar uygun yollu al ki bozulunca üzülme ..onlar el altında olunca çok çabuk bozuluyorlar..kolay gelsin.
sağol canımopuyorumnanaktan bosch kesinlkle fiyatı yüksekte olsa diğerlerine göre kaliteli ve servisi iyi eveta.s.