Memnun kaldığınız ya da kalmadığınız beyaz eşya - küçük ev aletleri markaları

hangi markayı seçelimm

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar,
ben eşya almaya başlıyorum tercihim arçelik, küçük bi şehire yerleşeceğim için bosch tercih yapamıyorum.Arçelik kullanan arkadaşlar bi yardımcı olabilseler :)

benim annem kullanıyordu arçelik ama tabiii kaç yıllık eşyalardı .şimdi bu kadar kalite yapılıyor mu hiç bilmiyorum.bosch kullanıyorum ve çok memnunum..

bende beyaz eşyalarımı Arçelik ten aldım. evde kullandıklarımız çamaşır ve bulaşık makinası arçelik memnunuz hatta çamaşır makinamız iki kere arıza yaptı servisi hemen geldi (bu arada çamaşır makinamiz en az 10 yıllık gayet iyi) buzdolabımızda beko o da bi 4-5 yıllıktır hiç sorun çıkarmadı daha.
ütü kesinlikle philips diyorum daha önce tefal kullandık fena değildi ama philips kullanınca farkı anladık tabanı çok iyi mesela tefale o kadar para verdim bozulunca philips in ucuzundan aldım çok iyi çevremizde ki herkeste memnun.
benimde küçük ev aletlerim eksik philips yada braun istiyorum ama kararsızım şöyle pratik olsun yer kaplamasın
ne alsam tavsiyeleriniz lütfenn!!!

bana kalırsa çok fazla para verme .ben arzum ve fakiri almıştım..şu an için memnunum ama kettle ı çok kullanıyorum bozulursa içim yanmayacak .arzumlar çok uygun çünkü...karar senin..

Ben yaklaşık 2 sene önce evlendim, ev döşerken de eşim gibi titiz davrandım :)King' le tanışmam ise ; evlendiğimde sürekli kullanacağım mutfak robotunu ince eleyip sık dokuyarak, yaklaşık bir ay araştırdıktan sonra küçücük görüntüsüne pek çok işlev sığdırması sebebiyle seçtiğimde olmuştu. O gün aldığım bu robottan hala inanılmaz memnunum.

benim çehizdekiler tefal ve ihlastan.annemın kullandıklarıda ihlas, arçelik..simbonun fiyatı uygun ama kullandıkca once motor kokusu veriyor sonrası malumm gidici yanii..alcaksan ihlasın ürünleri vearçaliğin küçük ev aletleri güzelhihoyyyt

benim annem kullanıyordu arçelik ama tabiii kaç yıllık eşyalardı .şimdi bu kadar kalite yapılıyor mu hiç bilmiyorum.bosch kullanıyorum ve çok memnunum..

eski arçelikler taş gibiymiş cidden annem kaç senelik makınasını yenı değişti oda kireçten mahvoldu yoksa harıkaydı..ama şimdi arçeliğin iyi olmadığı söylüyolar beyaz eşyada bende bosch düşünüyorum yada samsung küçük ev aletleri için arçelik iyi ama..yerli malı yurdun malı vestel arçelik diyor bı aklımda ama bende her sene makına değişememki almışken tam sağlam iyi bişey almak istiyorum..bosch diyorum:ecrin_bebek:

eski arçelikler taş gibiymiş cidden annem kaç senelik makınasını yenı değişti oda kireçten mahvoldu yoksa harıkaydı..ama şimdi arçeliğin iyi olmadığı söylüyolar beyaz eşyada bende bosch düşünüyorum yada samsung küçük ev aletleri için arçelik iyi ama..yerli malı yurdun malı vestel arçelik diyor bı aklımda ama bende her sene makına değişememki almışken tam sağlam iyi bişey almak istiyorum..bosch diyorum:ecrin_bebek:

canım öncelikle hayırlısı olsun.beyaz eşya şans işi .ancak deneyimlerden de faydalan mutlaka..bosch u kullanıyorum valahi servisi de arayında o gün içerisinde geliyorlar..özellikle bosch tan bir eşya alınca tlf la arayıp kullanımını anlatıcı birisi gelecektir diye randevu alıyorlar senden vs..ancak kesinliklee vestel i aklından çıkar.arçelik de iyi alacaksan iillaki bunu da alabilirsin.vestele hiiiç yanaşma hele ki buzdolabına asla...ev aletlerine gelince farketmez onlar uygun yollu al ki bozulunca üzülme ..onlar el altında olunca çok çabuk bozuluyorlar..kolay gelsin.

canım öncelikle hayırlısı olsun.beyaz eşya şans işi .ancak deneyimlerden de faydalan mutlaka..bosch u kullanıyorum valahi servisi de arayında o gün içerisinde geliyorlar..özellikle bosch tan bir eşya alınca tlf la arayıp kullanımını anlatıcı birisi gelecektir diye randevu alıyorlar senden vs..ancak kesinliklee vestel i aklından çıkar.arçelik de iyi alacaksan iillaki bunu da alabilirsin.vestele hiiiç yanaşma hele ki buzdolabına asla...ev aletlerine gelince farketmez onlar uygun yollu al ki bozulunca üzülme ..onlar el altında olunca çok çabuk bozuluyorlar..kolay gelsin.

sağol canımopuyorumnanaktan bosch kesinlkle fiyatı yüksekte olsa diğerlerine göre kaliteli ve servisi iyi eveta.s.

sağol canımopuyorumnanaktan bosch kesinlkle fiyatı yüksekte olsa diğerlerine göre kaliteli ve servisi iyi eveta.s.

ya biliyor musun canım.aslında bosch çok uygun..bazı zamanlarında kampanyaya giriyor.özellikle yazın..mesela ben çamaşır makinesini (7kg) vala 900 civarında almıştım taksitle..özellikli digital vs...arçelik te sorduğumda 1250 gibi demişlerdi..aynı özellikli ..bana daha uygun geliyor.araştır ve hemen alma..

arkadaşlar merhaba bende yavaş yavaş çeyizime başladım ben korkmazın su tost makınası+çay makınası+kahve makınasını almayı planlıyorum ama daha tam kararımı vermedım bunlar tezgahın uzerınde duracagı ıcın frıtozde korkmaz alıyım dyorum aranızda korkmazın urunlerını kullanan varmı yardımcı olursanız cok sevınecegım eger olumsuz bısey cıkarsa almam en azından sımdıden tesekurler

kalite olarak tartışmasız ki bosch>arçelik>vestel şeklinde genel bir sıralama mevcuttur, ancak bosch un 70 cm lik yerli buzdolapları ve yerli üretim tabanı polinox kaplı bulaşık makineleri iyi değillerdir , ithal active water bulaşık makineleri,8 kg lık logixx serisi çamaşır makineleri ve XL serisi buzdolapları ithal olduğundan gayet kalitelidir, şu anda piyasada satılan arçelikler ortalama kalitenin üstünde olup çekinmeden satın alınabilecek ürünleri vardır, vestel e gelecek olursak son 3 sene öncesine kadar kronikleşmiş çamaşır makinesi problemlerini sıkça yaşayan vestel son üretmiş olduğu 8 kg olympus serisiyle kendini yenilemiştir,geçende vestel bayisine gidip buzdolaplarını inceledim bir iki beyaz no frost modelin tutamak yerlerini pek beğenmedim plastiği ince yapmışlar onun dışında inox modeller gayet güzel,özellikle ilk çıktığında bazı forum sitelerinde alay konusu olan mp3 çalan maestro modelini inceledim dış tasarımı bir yana iç rafları ışıklandırma sistemi rafların derinliği mükemmel ötesiydi buzdolabı almayı düşünenler almadan önce bir gidip bu modeli görmeliler, vestelin bulaşık makinesi alanında daha yol alması gerektiği ortada 7 ve 9 programlı dışındaki ürünlerinde iyileştirme çalışmaları yapmalı yıkama ve kurutma sınıflarını yükseltmesi gerek....şu ana kadar evimde ve çevremizde farklı marka beyaz eşyalar kullananlar var bugüne kadar kimseden şu makineyi aldım da lanet olsun tarzında bir şikayet duymadım, arçelik buzdolabı(orbital),bosch çamaşır makinesi wfl 2060,arçelik bulaşık makinesi(4420) gayet memnunuz , bazı akrabalar tanıdık ve komşularımızdaki ürünler (beko çift bölmeli fırın,arçelik nofrost buzdolabı,arçelik 3650sj çamaşır makinesi,vestel vilma800t çamaşır makinesi,siemens WM10S361 çamaşır makinesi,altus çamaşır makinesi,beko 2313 ce çamaşır makinesi,beko 3505py bulaşık makinesi,beko d6081,siemens WM12S360 çamaşır makinesi,beko nofrost vs vs...

geçmişi okumaya üşendim özür =))

bn de bişey eklemek istiyorum; yakında düğünüm var ev düzüyorum
bütün küçük ev aletleri ve beyaz eşyamı arçelikten aldım ...
elektrik süpürgemi de arçelikten su ile çalışanından aldım.
çeyizim, evim yerleşirken kullandım
ama hiç memnun değilim kesinlikle önermiyorum.
hatta çok pişmanım.

annemin evinde ihlasın temizlik robotunu kullanıyoruz.
keşke şimdilik normal alıp sonradan onu alsaydım diye dşünüyorum şimdi.

arçeliğin su filtreli süpürgesi kötü ,keşke torbalı alsaymışın,arçeliğin küçük ev aletlerinin kalitesi eskiden kötüydü şimdi bir nebze daha iyi arçelik küçük ev aleti almadan önce sitesine girip beğendiğiniz ürünün kullanım kılavuzunu indirin üretim yeri türkiye olarak geçiyorsa tercih edilelebilir bazıları ise menşei:çin olarak geçiyor tavsiye etmem, küçük ev aletlerinde genel olarak büyük eşya markalarından almaktansa bu konuda uzmanlaşmış markalardan almakta fayda var , blender seti:braun philips gibi, meyve sıkacağı moulinex,arzum, ütü:tefal,philips gibi ,küçük ev aletlerinde bu saydığım markaların servisleri istanbul içinde oldukça yaygın diğer illerin durumunu bilemeyeceğim ama pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, boschun küçük ev aletleri gayet kaliteli bir de tasarımları süper ama bir parçası kırılıp satın almak istediğinizde iki sokak ötenizdeki philips,braun,arzum,arçelik gibi kolay ulaşılabilir bir yerden bulamıyorsunuz evdeki mutfak robotunun kabından biliyorum kırıldı yenisi almak için kullanım kılavuzunu açtım servisleri yazmıyor bende sitesinden bakıp müşteri hizmetlerini aradım bana öyle bir adres verdiler ki yemin ederim öyle bir yerdeki istanbul içinde bir yakadan diğerine geçmek yanında daha kolaydır.boschtan çamaşır makinesi fırın bulaşık makinesi gibi büyük beyaz eşya alınmalı yedek parçasını kendi elinizle temin etmek zorunda kalacağınız süpürge,robot,mutfak aletleri gibi ürünleri almamak lazım, biraz da tüketiciye kalmış bir karar aslında...

arçelik eskiden güzeldi şimdi iğrenççç evde annemin daha ilk aldığı arçelik ürünü yani aygaz marka buzdolabı ve çamaşırmakinası var neredeyse 29 yıllık ve artık yeni yeni bozulmaya yüz tuttu yani eski kalitesine lafım yok ama şimdi oyuncak gibi şimdi 2 yada 3 senelik budolabı var hem sesli çalışıyo hem kaç kez serviz geldi ... ablam geçen yıl evlendi buzdolabını değiştirdi sesinden ve soğutmamasından dolayı ocağın otomatik ateşlemesi bozuldu geçen onu yaptırdı bulaşık makinesi desen hiç iyi yıkamıyo bin pişman bunları pişman olmayın diye diyorum şans işi ama biyerdede araştırmak gerekiyo memnun olanlar tabi vardır ama son zamanlarda 3ürünün en az birinde problem var bu arada ankastrelerle ilgili hiç bilgim yokkkk...

Arkadaslar bende ev için midi fırın almak ıstıyorum .Başlarda arcelık alacaktım ama vazgectım .Aklımda sıemens veya bosch var .aklım daha cok bosch 'a yatmıştı ama bı tanıdıgım bosch almanyada ıflas ettı beko aldı falan dedı .Sadece siemens düşünmeye basladım mini fınınını kullanan var mı?

Back
X