Memnuniyetsizlik, içimdeki boşluk..

Lali Hanim

so little time Amsterdam❤️
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
12
14
3
Öncelikle hepinize mutlu,hayırlı geceler..
Benim sorunum,kendime hep sorun çıkarıyor oluşum. Hiçbir şekilde mutlu olduğumu hissedemiyorum, bir şeyler hep eksikmiş gibi. Sürekli bana iyi gelecek kitaplar okuyorum, araştırmalar yapıyorum. Sırf bu yüzden terapi aldım, fakat inanın hiçbir faydası olmadı. Bir türlü içimdeki boşluk dolmuyor. Nişanlıyım, çok şükür uzun süredir güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat artık nişanlıma sarmaya başladım. Her dediğinin altında bir şeyler arıyorum, her şeyi sorguluyorum. "neden bunu dedin, niye böyle oldu, niye aramadın,neden benimle ilgilenmiyorsun" gibi gibi saçma şeyler. Bazen de çok kıskanıyorum. Oysa ki kendisi askerde.. Kendisi de bu durumdan gerçekten sıkıldı. Aramız artık bozulmaya başladı. Birkaç gün sonra doğumda günü var, ne yapsam ne yollasam diye kendimi paralayıp bunu bile kafama takıyorum. Bende neden böyle yaptığını anlayamıyorum, üzülüp duruyorum. Halbuki ne büyük ve çözümsüz sıkıntıları olan insanlar var. Kısacası bana neler önerirsiniz? Belki bu durumu yaşayanlar vardır. En merak ettiğim ise, ilişkilerinizde nasıl davranıyorsunuz? Sevgilinizi,nişanlınızı veya eşinizi mutlu etmek adına neler yapıyorsunuz? Kendimle beraber onu da bu mutsuzluğa çekmek istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum, fikir belirtenlere ayrıca teşekkür ederim..

Evlilik hazırlığı icin stres olabilirmi. Bende öyle olmuştu. Askerdeymiş fazla sıkma yazık.inan o senden daha çok etkileniyordur

Evet, çalışıyorum.. Boş vaktim de aslında pek yok.
Valla bilemedim, bana bos zaman bollugundan oluyor gibi geldi. Beyninizi daha fazla mesgul etmeye calisin. Yazik adama, askerdeymis zaten. Yeterince streslidir, sizin ona destek olmaniz lazim.

Evlilik hazırlığı icin stres olabilirmi. Bende öyle olmuştu. Askerdeymiş fazla sıkma yazık.inan o senden daha çok etkileniyordur

Evlilik stresi de olabilir, haklısınız. Nişanlım askerliği rahat yapmasına rağmen bitsin diye her gün gün sayıyor, çok sıkılıyor. Beni anlamıyor diye düşünüp bir de ben darlıyorum. Keşke bu kafadan çıkabilsem bir an önce.. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..

Hic oturup düşünmedim esimi nasıl mutlu etsem diye. Tartismiyorsak mutluyuz huzurluyuz. Esimin tek istegi bu:KK54: ama kadınlarin ruhunun oksanmasina ihtiyacı var. Bence erkekler düşünsün dusunemiyolarsa karilarini iyi dinlesinler.

Ciddi bi sağlık sorunu yasarsan veya ailende sahit olursan bu mutsuzluklarinin ne kadar bos olduğunu anlarsin.

Valla bilemedim, bana bos zaman bollugundan oluyor gibi geldi. Beyninizi daha fazla mesgul etmeye calisin. Yazik adama, askerdeymis zaten. Yeterince streslidir, sizin ona destek olmaniz lazim.

Aynen, olan ona oluyor. Askerliği rahat yapıyor diye benimle daha fazla ilgilenmesini, daha fazla aramasını, beni dinlemesini bekliyorum. Diğer asker bekleyenlere oranla daha az konuşuyoruz orası kesin ama..Umarım düzelirim. Görüşün için teşekkür ederim..

O askerde oldugu icin bütün hazırlıkları sen üstlenmiş gibi gozukebilir sana ondandir. E biyandanda hasret zor gelmiştir sana. Onun askerden dönmesi herşeyi düzeltecek canim merak etme biraz sabir. Nekadar kaldi gelmesine

Hic oturup düşünmedim esimi nasıl mutlu etsem diye. Tartismiyorsak mutluyuz huzurluyuz. Esimin tek istegi bu:KK54: ama kadınlarin ruhunun oksanmasina ihtiyacı var. Bence erkekler düşünsün dusunemiyolarsa karilarini iyi dinlesinler.

Ciddi bi sağlık sorunu yasarsan veya ailende sahit olursan bu mutsuzluklarinin ne kadar bos olduğunu anlarsin.

Galiba bende benimle biraz daha fazla ilgilenmesini, güzel sözler söylemesini bekliyorum. Tek konuştuğumuz konu askerlikte günlerin geçmek bilmediği ve sıkıntıları.. kıyısına köşesine bir de güzel sözler, hayallerimizden vs sıkıştırsa belki de onu da darlamayacağım. Çok haklısınız, benimki dert bile değil aslında.. İnşallah bu düşüncelerden kurtulabilirim. Siz de eşinizle hep mutlu olun inşallah. :)

O askerde oldugu icin bütün hazırlıkları sen üstlenmiş gibi gozukebilir sana ondandir. E biyandanda hasret zor gelmiştir sana. Onun askerden dönmesi herşeyi düzeltecek canim merak etme biraz sabir. Nekadar kaldi gelmesine

Evet hasret gerçekten zor geldi. Ve şehirler yakın da değil, neredeyse yol bir gün sürüyor, ziyaretine de gidemiyorum. Daha henüz askerliğinin dördüncü ayında..yani upuzun bir vakit daha var. :) Umarım dediğin gibi olur, bir nebze de senin düşündüğün gibi düşününce içim rahatlıyor. Teşekkür ederim. :)

Zaman su gibi akacak merak etma tatlım. Allah kavuştursun. Biz nişanlıyken okadar stres yasadikki hazırlık sıkıntısı ama bunu bil. Ve her şey kusursuz olsun istiyor insan. Oyuzden panikliyoruz tabi. Destek ver nişanlina olurmu onun konumu daha zor. Nekadar kolay olsada yeri gurbette

Lali Hanım profil fotoğrafınızdaki Hilal Doruk değil mi? O da Amsterdam'da yaşıyor. Yoksa siz o musunuz diyeceğim ama kendisi nişanlı değil evli:)

Zaman zaman hangimizde olmuyor ki?
Uzaklık, özlem, hayaller, şartlar, etraftaki insanlar....ve en önemlisi de maalesef dünyevi işlere kendimizi kaptırıp manevi zayıflık, sukursuzluk :KK43:
Geçer elbet zamanla, ben de asker yolu bekledim, 6yilin sonunda evlendim, atanmak için afedersin bir yerlerimi yırttim, nisanlandik işsiz olduğumuz için evlenemedik fln...ama şimdi her şey yolunda, ne hedef koyduysam Allahım nasip etti, atandım(hem de çok iyi bir kuruma mühendis olarak), evlendim, sevdiğime kavuştum....iş bulamadım, evlenemedik diye uzulurken şimdi araba almak için model bakıyoruz hem de kendi alın terimizle. Yani demem o ki insan bir derdin içine düştüğünde zaman hiç akmıyor gibi geliyor ama sonra bir dönüp bakıyorsun ki hepsi geride kalmış. Önemli olan sabır ve şükür bir de o zor zamanların içindeyken çok da her şeyi dert etmemek. İnan hepsi geride kaliyor

Son düzenleme:
Back
X