Takas teklif ettiği üyelere özelden ulaşın ya da konulara yazın arkadaşlar.
Kimse kimseyi enayi yerine koymasın.
Nilay ilker adlı üyenin tüm bunları bille isteye yaptığını düşünüyorum. Bit pazarında her konuda takasa girer ve o girdiği ürünleri kendi konusuna koyar. Çok defa şahit oldum.
Defolu ürünleri yeni ürünlerle takas edip, aldığı fiyatın üstünde satışa koymak çok çirkin bir davranış.
Cin olmadan adam çarpmak böyle bir şey olsa gerek.
Takas teklif ettiği üyelere özelden ulaşın ya da konulara yazın arkadaşlar.
Kimse kimseyi enayi yerine koymasın.
Aklıma gelmedi degil ama içimden bir his hayata - devam yani Nilay in hatasıyla yuzlesip hatasını telafi edeceğini dusunuyorum ya da bunu düşünecek kadar iyimserim bilmiyorum aslında ama bunu hatasını telafi etmeli
Bana çok hakaret etti msjları hala duruyor tekrar bir daha yazmasnda o kişiyle ilgili tüm yaptırımları yapıcam
Umarm hatasını sana karşı telafi eder canm
Medcezirin dediği gibi her sayfada indirim takasa gidiyor reddediliyor yine geliyor çok garip bir insan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eğer o düşüncede olsaydı nickini değiştirip kendine bir kamuflaj yaratmaya çalışmazdı canım
Onu ben de farkettim canım günah insana cazip gelir derler belki bunun kolay yolu ona cazip geldi bu hatadan donmeli bence onun adına üzülüyorum kimin yarına çıkacağı belli degil kul hakkıyla gitmemeliyiz gercek aleme ,Soma şehitleri öleceklerini bilselerdi giderler miydi baba oğlundan özür diliyor avcundaki yazıda belki helallesmeye bile vakit olmaz Nilay umarım hatasını anlar yine diyorum ben onla fakir olmam o zengin olmaz ben evlatlarımın ihtiyacından artirip aldım onu bosver Nilay bu davranışa alışmasın yüreğinde biraz olsun iyiliğin olduğunu dusunuyorum o hatasını telafi edecek hem bana karsı hem baskalarına karsı
Allah Hidayet nasip etsin ona ne diyeyim canım su mübarek günlerde boyle yaparak sadece günah kefesini agirlastirir o evlilikte mutluluğu bulur mü bilemem ama kul hakkı almasa iyiydi cocuk degil canım o da görmeli hatasınıZaten amacı eskileri verip yenileri almak evleniyor diye bedavadan dolap diziyor
Gurur meselesi
Nick değiştirip kaçan insandan başka ne beklenir burada onca yazılmş çizlmiş hala sayfalara gidp takas peşinde bu kadarına pes dedim resmen
Narinim boşver ona o öyle bir döncekki
Rabbim kul hakkınn günahını neden ağır vermiş kul hakkı ödenmez kul hakkı haramdır
Bunu bilmeyen insana bunu aşılamak zordur.
Bir insan bir insana nasıl kolay hakaret eder
Oyüzden kelime çok ama lugatımda ona yazcak kelimem yok inank şok oluyorm yaptıkları karşında
bu topiğin gerçekten yararlı olmaya başladığını görüyorum kızlar
bahsettiğiniz kişiden alışveriş yapmadım ama takas için fazla ısrarcı olması nedeniyle takasa girmemiştim...
Allah Hidayet nasip etsin ona ne diyeyim canım su mübarek günlerde boyle yaparak sadece günah kefesini agirlastirir o evlilikte mutluluğu bulur mü bilemem ama kul hakkı almasa iyiydi cocuk degil canım o da görmeli hatasını
Evet canım cok ısrarcı ben Çizme'de havzadan almıştım ama nasipten çıkmış bir kere ama çizmeyi aldığım erdemli33 e helal olsun her konuda yardımcı oldu iste bu kadar iyi insan arasından ara ara çıkıyor boyle defolu urun satanlar
Amin narinim inşallah diyorum.
özelden uyaralım diyordunuz uyardınız mı canım merak ettim
bir de burayı okuyor demişsinz
cevap yazmıyor mu size nasıl yani:26:
urunlerini alan tolin ve medcezire tesekkur ederim iyi gunlerde kullanin med parfum orjinal evet iki hafta once boynerden aldim sende istedigin bir orjinal parfum satan yere sorabilirsin ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?