param gitmedi...parayı arkadaşlarımıza havale etmiştik sadece havale ücreti gitti....üzüldüğüm şey insanları oyalamak nedendir...burdan alış veriş yaptığım insanlarda oldu bir sıkıntı yaşamadım...
Bugün kalp22 adlı kişinin başlığındaki Chanel Chance yazısını görünce parfüme talep oldum. Kendisinden parfüm şişesinin altındali yazıyı kutusunun rengini ve kapağını çekmesini rica ettim. Sağolsın oda yolladı. Ama gel gelelim ki yolladığı parfümün bir seri numarası bile yok. Bana ilk başta orjinal diye diretirken sonradan kandırıldıysam benim suçum değil demeye başladı. Birde paris duty freeden aldım deyip duruyor. Paris ana üretim yeri ne arar seri nosuz Chanel parfüm orada? Yolladığı resimleri atıyorum ki görün aradaki farkı diye.
Bunlar onun yolladıkları;
Eki Görüntüle 1146619 Eki Görüntüle 1146620 Eki Görüntüle 1146621 Eki Görüntüle 1146622
Bunlarda benim kendi sevilden aldığım chanel chance'ım.
Eki Görüntüle 1146628 Eki Görüntüle 1146629 Eki Görüntüle 1146630
Gördüğünüz üzere kutunun altında sağ köşede 4 rakamlı seri nosu yazıyor. Hanfendiye bit pazarında uyarı yazısı yazacağımı söylediğim an afederseniz kedi,köpek kovar gibi bir mesaj yazdı bana.
Gerisini sizlere bırakıyorum.
Amacım satışını baltalamak değil insanlara orjinal diye dubai çakmasını satmaman
Ne işim olur senin başlığınla hoş zaten bende parfümümü stoklamak amacıyla yazdım sana.
Canm iade et yani ade alsn eğer orj değilse
Ama anlamadığım şuki herkes aldığı ürünün ne olduğunu bence çok iyi biliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün kalp22 adlı kişinin başlığındaki Chanel Chance yazısını görünce parfüme talep oldum. Kendisinden parfüm şişesinin altındali yazıyı kutusunun rengini ve kapağını çekmesini rica ettim. Sağolsın oda yolladı. Ama gel gelelim ki yolladığı parfümün bir seri numarası bile yok. Bana ilk başta orjinal diye diretirken sonradan kandırıldıysam benim suçum değil demeye başladı. Birde paris duty freeden aldım deyip duruyor. Paris ana üretim yeri ne arar seri nosuz Chanel parfüm orada? Yolladığı resimleri atıyorum ki görün aradaki farkı diye.
Bunlar onun yolladıkları;
Eki Görüntüle 1146619 Eki Görüntüle 1146620 Eki Görüntüle 1146621 Eki Görüntüle 1146622
Bunlarda benim kendi sevilden aldığım chanel chance'ım.
Eki Görüntüle 1146628 Eki Görüntüle 1146629 Eki Görüntüle 1146630
Gördüğünüz üzere kutunun altında sağ köşede 4 rakamlı seri nosu yazıyor. Hanfendiye bit pazarında uyarı yazısı yazacağımı söylediğim an afederseniz kedi,köpek kovar gibi bir mesaj yazdı bana.
Gerisini sizlere bırakıyorum.
Amacım satışını baltalamak değil insanlara orjinal diye dubai çakmasını satmaman
Ne işim olur senin başlığınla hoş zaten bende parfümümü stoklamak amacıyla yazdım sana.
Ürünü Paristen aldım elimde faturası mevcut olmakla beraber kutu üzerinde barkod vs her numara vardır,
almayan almasın,kendisi ürünlerini satmakta zorlandıgı icin sanırım herkesle ugrasıyor belki de bir sorunu vardır.Benim meslegim kimligim belli olmakla beraber bu tur saygısız polemiklerde yer almak istemiyorum ama bu tarz insanlara rahatsızlık veren kisiler icin ne yapabiliriz ögrenmek istiyorum.
herkese hayırlı satıslar dilerim, konustugunuz kisilere dikkat edin.
Hayır canım satın almadım yani resim görmeden satın almak istemedim açıkçası.
Görüncede çakma olduğunu anladım ama bayan öyle çirkinleştiki mesajlarla inanamadım.
Burayada insanları uyarmak için yazıyorum sadece
Faturasını çekin koyun diyorum koymuyorsunuz benim kimseye biley kanıtlamaya ihtiyacım yok deyip kestiriyorsunuz hanfendi konuşmalarıda çektirmeyin bana şimdi burda gelipte ismimi karalamanıza izln veremem kusura bakmayın.
Ben gayette satış yapıyorum şimdiye kadar da kimseyi kandırmadım helal olmayan para almadım çok şükür alnım ak tanıyan biliyor. Sizin iki lafınızla öyle olmıyorum ben.
Ben buraya kanıtlarla geldim sizde kanıtlarınızla gelin:)
bence siz faturasını buradan gösterın, hem sız de zan altında kalmamıs olursunuzben isteyene faturasını gösteririm ama size degil iyi aksamlar
bence siz faturasını buradan gösterın, hem sız de zan altında kalmamıs olursunuz
burası bit pazarı oldugu için bazı şeylerı ıspat etmek zorundayız
hele ki söz konusu orjınal urunse
aslında bu konuda rahatsız olunacak bır durum yok. keşke urunu koydugunuz zaman faturasının fotosunu da koysaydınız. bu tarz şeyler çok önemli çünkü.canım size özelden gönderebilirim, bu kisinin daha önce baska bir arkadasında parfumune orjinal degil ne kandırıyorsun milleti yazdıgını okumustum, kendisi inatla niye ucuza satıyorsun vs vs diye üstüme geldi zaten ürünü burdan almadım,satma nedenlerimi de acıkladım ısrarla seni bit pazarına yazıcam vs diyor ben zaten almayan almasın diyorum inanmayabilirsin ama neyin pesindesin onu anlayamadım tuhaf mesajlarla bana akıl vermesinden rahatsız oldum,isteyene fatura gösteririm bu ispat meselesi beni cok rahatsız etti
Myrules, nutellask desteğinizden ötürü teşekkür ederim yaşayan biliyor bunları.
Kimsenin canım yanmasın diye uyarıda bulunmak istedim üslübumuda hiç bozmadım alnımda ak çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?