ayrıca HANFENDİ'DEN almış olduğum çantayı kenarında sökülme var bahanesi ile göndermemiş paketlerken annesinin farkettiğini ve ürünü göndermediğini ürünleri ben aldıktan sonramıydı yoksa ödemme yaptıktan 2 gün sonra mı ne ben sorduktan sonra söyledi böyle saçmalık olur mu arkadaş ve günlerce telefonda watshap üzerinden grüştük madem yollanmayacak paket yapıldığı an söyle msjla haberin olsun veya deki bu ürünü yollayamıyorum istersen yerine başka bir çanta yollayayım. ertesi gün yeni çantaları satışa sunmayı biliyor ama müşteri memmuniyetini düşünerek ürünü hem göndermeyip hemde açıklama yapma gereksiniminde bulunmuyormerhaba iyi günler dilerim yaklaşık bir ay önce monica adlı kullanıcıdan toplu olarak nerdeyse elindeki tüm ürünleri sipariş verdim. özelliklede belirtmiş olduğum beğenerek istediğim ürünlerin çocuğu göndermemiş ayrıca bu ürünü sevmedim bu benim tarzım değil giymem dediiğim ne kadar ürün varsa hepsini yollamış. Kırık gözlük Yırtık tşört vs vs vs. toplu alışveriş yapmış olmama rağmen indirim yapmamasını da geçtim kargo ücretini de bana ödettirdi. ertesi gün siteye giriş yaptığımda kalan ürünlerini dahada ucuza çektiğini ayrıca pazarlık payı olduğunu gördüm. artı en büyük sıkıntım ücreti atmden peşinen yollattı ürünleri ziraat bankasından teyit ettikten sonra gönderdi ürünleri ve teslim aldığım ürünleri gördüğüm zaman şok geçirdim resmen resimlerde daha bi parlak canlı olan tüm ürünleri solmuş yırtık veya çok yıpranmış idi. artı kırık olan gözlük yırtık tşört etek blüz vs gibi ürünler yollamış en lazım dediğim ürünleri de kendine ayırarak yollamamış bunları hayatta giymem çıkart listeden dediğim tüm ürünleride adeta dalga geçer gibi yollamış ve sonrasından watshapdan msj attığım zaman cevap alamadım kendisinden