Bana orjinal parfum diyerek sahte parfumu kakalayan arkadaşa yazıklar olsun... yere gösterdim Boynere Sevil mağazasına güldüler kapağındanda mı anlamadınız dediler.Allah havale ettim bende...
yok okursa anlar vicdanı varsa zaten..çok uzuldum ama canım..kuzenım basta anladı sahte dedi ..kıza karşı cıktı..Üstüne bana saydırdı ay bana inanmıyormsn babam aldı magazadan eminim falan..şu an masamda baktıkca hatırlayacağım yaptıgım hatayı dıyım.
YOK BİRDE HEDİYE ÜRÜNLER YOLLAMIŞ BANA BİRDE SİNİRLENMELER ETMELER..AKLINCA PISTIRCAK BENİ..
İNANIN NERDEYSE DUNYA KADAR ALIŞVERİŞ YAPTIM ONDAN TAMAM BAZI URUNLERİ GÜZEL AMA ISRARLA BANA BU ORJINAL DEDİ İNANDIM..ALDIM..MASAMDA GÖRDÜKCE ÜZÜLÜYORUM..YEDİĞİM KAZIGI HATILIYIM DİE.UNUTMAYIN BU BİR GERÇEK SUCLU İNSAN SİNİRLENİR ÇİRKEFE YATAR %85 Sİ BÖYLE.
Sen diğer nickinle yazsana? Mesajları dikkatle okumasam anlamayacağım..Aradan 1.5 sene geçmiş..
Terbiyesizlik etmeden önce, doğru konuşmayı öğreneceksin..Beni burada yıllardır tanırlar, satış yaptığım kimseden şimdiye kadar şikayet almadım..Ne sahtekarlık yaptım ne çirkefleştim..
Sana 2 çuval ürün yolladım, bana ücretini 3-4 ayda taksit taksit ödedin..Gıkımı çıkarmadım..Ayıla bayıla aldın ürünleri..
Bu parfüm sahteymiş, kuzenim öyle diyor dediğinde, boynerden teyit et bana bilgi ver dedim..
Saydırmadım, çirkefleşmedim.. Sinirlenmem kuzeninin lakayıt söylemlerineydi..Sanki seni dolandırmışım gibi konuşmalarınaydı..
Aradan 1 seneden fazla geçti, derhal git boynere mi gidiyorsun, sevile mi gidiyorsun, sesli kayıt yap bana yolla..ne kadara yolladığımı bile hatırlamıyorum sana, kaydı yolla bana, ücretini iade edicem..
Eger dediğin gibiyse, herkesin önünde senden ben özür dileyeceğim, ama tavrın yüzünden de sen özür dileyeceksin.
Telefon numaram sende var, ulaşman 2 dakikayı almazdı..Sende zerre kadar iyi niyet olsaydı, böyle böyleymiş diye bana durumu anlatırdın, telafisini alırdın..
Şimdi bekliyorum, bana bu hafta içi kayıt yolla..Sonucu yine burada bağlıcaz..
Asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum, en ufak bir haber vermeden bu şekilde hakkıma girdiğin, çoğu sıfıra yakın kıyafetleri 3 kuruşa aldığın ve beni böyle karaladığın için..