Memorial diyarbakirda dogum

Mfpmfp

Canımın canı...
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
268
188
Herkese merhaba arkadaslar bilen varsa yardim edebilirmi memorial diyarbakir hastanesinde dogum ucreti ne kadar doktorum aydin ilgin.. Cevaplari bekliyorum

Aleykümselam arkadaşım öncelikle hayırlı olsun gebelik de aynı haftadayız sizin doktorunuzu bilmem ama Ayşegül hanım on 1 milyar

Tesekkur ederim sanada hayirli olsun allah saglikli evlat nasip etsin cümlemize.. Ben bugun hastaneye gittim ve sordum fiyati doktor fark etmiyor dediler ve tum fiyatlar sabit dediler sezeryan yada normal dogum fark etmezmis fiyatta 1200 lira dediler sizin cok cok pahali demisler

Allah razı olsun .. Ben yanlış yazdım 1 milyar yani . peki devam etmeyi düşünüyormusunuz?

Evet memnunum doktorumdan daha sorun yasamadik.. Aysegul hanim yogun bir doktormus diyorlar siz memnunmusunuz.. Birde bu dogum ucretinde neler var onu sordunuzmu ben tam soramadim

randevu alıp gidiyorum su ana kadar hi sorun yaşamadım. ucerete iki gün yatış da dahilmiş. sadece bunu öğrenebildim.nst de 8 tl imiş.

randevu alıp gidiyorum su ana kadar hi sorun yaşamadım. ucerete iki gün yatış da dahilmiş. sadece bunu öğrenebildim.nst de 8 tl imiş.
Anladim cok tesekkurler.. Nst pahali geldi cunku dogum olana kadar sık sık bagliyorlar tabi değişiyor kisiye gore de aman bilemedim.. Bu forumda ocakta dogum yapanlarin topigine baktim orda bir kac kisi vardi memorial de yapan yazdiklarina gore oda da logusa serbeti falanda varmis fiyatin icinde:KK48:

X