• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MEMORİAL HASTANESİ DOKTOR ÖNERİSİ

Simgeefe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
ARKADAŞLAR GEBELİK DÜŞÜNÜYORUZ. ANKARA MEMORİAL HASTANESİNDE SÜRECİ GEÇİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ ORADA DOĞUM YAPAN DOKTORLARDAN HASTANEDEN MEMNUN KALAN VEYA KALMAYAN OLUMLU OLUMSUZ YANIT İSTİYORUM. BİRDE DR FİGEN BEŞYAPRAK İSİMLİ DOKTORA GEBELİK OLARAK GİDİP DOĞUM VS SÜRECİ GEÇİREN VARSA ONUN İÇİNDE BANA YAZABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN

Ben de memorial a figen hocaya veya dışarıda muayenesi olan ama doğumda memorial ya da acıbadem de doğum yaptıran bir doktor bakıyorum. Memorial yorumları genel olarak iyi aslında, figen beşyaprak da olumlu bir izlenim veriyor. Görüşürseniz yorumlarınızı yazar mısınız

Ben de memorial a figen hocaya veya dışarıda muayenesi olan ama doğumda memorial ya da acıbadem de doğum yaptıran bir doktor bakıyorum. Memorial yorumları genel olarak iyi aslında, figen beşyaprak da olumlu bir izlenim veriyor. Görüşürseniz yorumlarınızı yazar mısınız
Bende henüz görüşme sağlayamadım, figen hocaya giden veya farklı doktor isim önerisi verecek kişiler varsa lütfen yazın. Biz gebelik planlaması yapmak istediğimizden dolayı düzgün bi doktorla çalışmak istiyorum

Tatlı dil müthiş enerji ilk günden son güne kafamızda asla bir soru işareti bırakmadan iyi ki Figen hoca dediğimiz bir 9 ay geçirdik. Görüşme sağladığınız anda başka bir hekime ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum ☺️

Tatlı dil müthiş enerji ilk günden son güne kafamızda asla bir soru işareti bırakmadan iyi ki Figen hoca dediğimiz bir 9 ay geçirdik. Görüşme sağladığınız anda başka bir hekime ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum ☺️
Size özelden mesaj attım bakabilir misiniz 🙏🏻

Back
X