Canım selam, ne güzel haberler yazmışsın, gönlüne göre olmasına çok sevindim :)
Ben hamile değilken bile hep ilk çocuğum erkek olsun isterdim, abi olur kardeşine biz olmazsak diye, Allahım benimde gönlüme göre verdi.
Herkes eşime kız olcak diyodu, ama ben erkek hissediyordum. Remzi bey bile söylemişti anne ne hissederse o olur diye :)
Bir sıkıntım yok çok şükür, herşey yolunda bizde 9 mart haftası detaylı ultrasona girdik. Bütün değerlerimiz ölçülerimiz normal seyrediyor.
Sağlıkla gelsinler inşallah.
Alışveriş konusunda .ok geziyorum çok bakıyorum ama toplasan 5 adeti geçmez aldıklarım. Eşim acele etme diyor ama ben son zamanlarımda izne çıkınca bunlarla uğraşmak istemiyorum, keyifli zamanlar geçirip dinlenmek onun gelişine hazırlanmak istiyorum.
Bebek odalarına bakınmaya başladım, ikeadakileri çok beyeniyorum ama eşim iyi olmazlar diye almak istemiyor:)
Edirnekapıdaki mobilyacılar çarşısına bir göz attım, güzel ve kaliteli ürünler var, başka yere gidip yorulmaya gerek yok hemen hemen aynı zaten hep modeller. Normal bebek odası almayacağız, uygun bir gardrop, karyola ve belki şifonyer alırım. sonradan genç yatağı olan karyolaları hiç sevemedim, çokta gereksiz geldi.
Bebek şekerlerini araştırmaya başladım, ve hastanedeki ikramlıkları :) Çılgınlar gibiyim görmelisin :)
Eminönünde hepsi var, aklında bulunsun. Hatta birlikte gidelim süper olur 2 hamile :))
Bunların dışında; ben 63 kilo ile hamile kaldım, seninle boyumuz aynı :) ben yemeği çok seviyordum uzun zamandır 50 li kilolara düşmedim o yüzden:) ilk 3 ayda 1,5 kilo aldım, kusma,aşerme olmadı ama inanılmaz iştahım kaçtı, tatlıdan biraz irite oldum. O yüzden çok almadım, şimdi toplamda aldığım kilo 5. Sende bende normal almışız canım hiç sıkma canını, hatta sen düşük kiloda hamile kaldığın için belli bile olmuyodur aldıkların :)
İlk 3 ay bana da elevit verdi Remzi bey, harika bir ilaç ama bağırsaklarımı tembelleştirdi, 3 ayın sonunda kan ilacı verdi (demir ve folik asit de var içinde) birde senin kalsiyum ilacından. Şimdi bunları kullanıyorum ama bence kilo aldıran asıl onlar. Çünkü iştahımda çok değişen bişey yok benim. Elimden geldiğince bazen akşamları bile süt yumurta yoğurt vs gibi şeyler yiyorum. Meyve ile aram hiç olmadı fazla yemiyorum. ama ceviz badem balık onları sık tüketiyorum ve dediğin gibi fazlaca su. en önemlisi su zaten.
Benim yaş oldu 30 :)) Taksimde çalışıyorum, Piyalepaşada oturuyorum(beyoğlu diye geçer) işle ev 5 dk. :) şanslıyım bu konuda:)
İşimde çok rahat, özel bir gazetede yönetici asistanıyım. Ayrıntıları özelden konuşuruz :)
allianz poliçemde 2. yılımdı bu yıl zaten, planladığımız gibi oldu. ilk yıl ödedik, ikinci yılın başında hamile kaldım. Ağustos- Eylül gibi yenilenecek poliçem o zamana doğurmuş olucam :) Sonrasında bebeğide dahil edip bir fiyat çıkarıcaklar ama bakalım artar heralde

(
ilk yıl 1200 civarlarında ödemiştim, bu yıl 1500 ü geçti poliçem. Yaş arttıkça riskte artıyor diye öpüyolar bizi sanırım :))
Napalım herşey bebek için, normal zamanda asla memorial gibi bir hastaneye gidemezdim, çok pahalı. Detaylı ultrasona indirimli 395 tl verdik. Normal fiyatı 528 tl'ymiş.
Doğumda hiç ödemiycez Allahtan.
Bu arada Remzi bey acıbadem hastanelerinde de doğum yaptırabiliyormuş. Suda doğum için orayı tavsiye etti sende bir araştır isersen, ne kadar fark istiyorlar bakalım.
Bende oğlumun resmini yollamak isterdim ama yanımda değil :))
Kızın çok güzel maşallah, bahtları da güzel olur inşallah :))
Tanışıp kahve içmeyi sohbet etmeyi çok isterim.
Lütfen bana aktif mailimden ulaş.(
gbereket@htgazete.com.tr )
Çok öpüyorum,
Gülçin