• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorial Hastanesi Dr.Remzi Aydın 'a giden var mı ?

Lady34

♥Kocasının Bebek'i♥
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
13.456
5
206
Rusya
Evim memorıal hastanesine yakın olduğu için oraya gitmeyi tercih ettim fakat Dr. konusunda kararsız kaldım , bi arkadaşımın tavsiyesiyle Dr.Remzi Aydın'a gittim.
İlk defa kadın hastalıklarına gittiğim için iyi bi Dr. olup olmadığını anlayamadım :bbo:
Burda başka bir konuda Fatma Figen Taşeri övdüklerini görünce kararsız kaldım benneyaptımki gitmişken sonuna kadar aynı doktora gitmeyi istiyorum , Hastaneyi ve doktoru bilen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum yerimseniben

yok heralde bu hastaneye gidenler akannehir
vaz mı geçsem ne yapsam :bbo:

doktorları tanımıyorum canım ama internetten araştırabilirsin canım hadi bakalım hayırlsı olsunn

memorial saglam hastane canım da doktor konusunda benım de bılgım yok

Ben memoriala gidiyorum arkadaşım.Benim dr. Asena Ayar.Ben çok memnunum.Hastane üst yönetiminden bir tanıdığın tavsiyesi ile gitmeye başladık.Gayet ilgili.Remzi beye gelen bir hasta ile tanışmıştım beklerken o Remzi Beydan çok memnundu.

Ben memoriala gidiyorum arkadaşım.Benim dr. Asena Ayar.Ben çok memnunum.Hastane üst yönetiminden bir tanıdığın tavsiyesi ile gitmeye başladık.Gayet ilgili.Remzi beye gelen bir hasta ile tanışmıştım beklerken o Remzi Beydan çok memnundu.

ben ilk gittiğimde dr dan emin olamadım
2. gittiğimde memnun kaldım
sağol canım bilgin için opuyorumnanaktan

Ben gitim bu doktora canım.. Çookk memnun kaldım..
Herşeyi akışına bırakan bir doktor.. ;))

Merhaba, Bende ilk haftamdan beri Remzi beye gidiyorum.
Hem hastaneden hemde kendisinden çok memnunum, psikolojik olarak normal doğuma çok hazırladı beni.
17.haftadayız şu anda normal doğum taraftarı, sezeryanın bir hayat kurtarma ameliyatı olduğunu söyledi.
Haklıda Memorial hastanesine gidecekseniz Remzi beyi şiddetle tavsiye ederim. Çok sıcak ve içten, muayeneden sonra sizinle uzun uzun sohbet ediyor, aile dostunuzu ziyarete gitmişsiniz gibi hissediyorsunuz.
Muayene ücretini merak edenler vardır mutlaka, ben allianzın yatarak tedavileri kapsayan poliçesini kullanıyorum.
Muayenelerim ayakta tedaviye girdiği için sigortamın indiriminden faydalanıyorum. 120 küsür ödedim en son. Asıl ücretim 300 tl civarlarında olduğunu duymuştum.

Merhaba, Bende ilk haftamdan beri Remzi beye gidiyorum.
Hem hastaneden hemde kendisinden çok memnunum, psikolojik olarak normal doğuma çok hazırladı beni.
17.haftadayız şu anda normal doğum taraftarı, sezeryanın bir hayat kurtarma ameliyatı olduğunu söyledi.
Haklıda Memorial hastanesine gidecekseniz Remzi beyi şiddetle tavsiye ederim. Çok sıcak ve içten, muayeneden sonra sizinle uzun uzun sohbet ediyor, aile dostunuzu ziyarete gitmişsiniz gibi hissediyorsunuz.
Muayene ücretini merak edenler vardır mutlaka, ben allianzın yatarak tedavileri kapsayan poliçesini kullanıyorum.
Muayenelerim ayakta tedaviye girdiği için sigortamın indiriminden faydalanıyorum. 120 küsür ödedim en son. Asıl ücretim 300 tl civarlarında olduğunu duymuştum.

Bende belirtmiş olduğum üzere Remzi beyden çok memnun kalmıştım ama ona muayene olmam çok tesadüfi olmuştu.. Sürekli gittiğim doktorum şehir dışındaydı ve ben de sancılanmıştım, memorial hastanesinde de fotoğrafına bakıp beğendiğim bi doktordu ;)) anlıyacağın o şekilde gitmiştim.. Ama çok memnun kalmıştım, fakat beni geçmişten beri takip eden doktoruma gitmem gerektiği için devam edemedim Remzi beye :( ama benim doktorum da Remzi bey kadar iyi ve normal doğumu destekleyen bir doktor..
Remzi Aydın muayene ücreti 230 tl sağlık sigortam ile ben 45 tl ödüyorum ek olarak benim de allianz yatark doğum poliçem var bu poliçe harika bi poliçe ;))

Bu arada biz seninle aynı hafta hamile kalmışız ;)) ve sanırım aynı tarihlerde Remzi bey'e gitmişiz.. Büyük tesadüf :)) Benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi 1 Ağustos :)) bebeğinin sağlığı nasıl?? Cinsiyeti belli oldu mu ?? ;)) Allahım sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah ;)

Merhaba,
ben foruma yeni üye olduğum için kullanmasını çok iyi bilmiyorum, umarım yanıtımı okuyabilirsin :)

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim, sağlığım da bebeğimde çok iyi, herşey normal seyrinde devam ediyor.
Zaten ilk günden beri hiç üzmedi beni biricikim :) Bebeğimizin cinsiyeti geçen hafta belli oldu, kalbimden geçtiği gibi oğlum olacak.

Senin ki de belli olmuş olabilir bu haftalarda :) Çok heyecan verici bir bekleyiş bu :) Öğrendikten sonra ufak tefek alışverişlere başladım :)
Bunları da paylaşmak isterim seninle, alışveriş yerlerini mağazaları, ürünleri ezberledim nerdeyse :)) Fazla ağırlaşmadan bitirmek istiyorum herşeyini, son zamanlarımda tadını çıkarıcam hamileliğin :)

Allianzın optimum poliçesini kullanıyorum bende , dediğin gibi harika bir poliçe.
Muayenelerimde indirim sağlıyor, o bile çok faydalı. Zaten artık ayda bir kez gidiyoruz, oda çok gelmiyor.
Normal bir hastane ücreti kadar.
Şimdi hangi doktora gidiyorsun? Keşke Remzi beye devam etsen, belki muayenelerde karşılaşır tanışırdık :)

Aynı günlerde hamile kalmışız evet, :)) peş peşe doğum yapıcaz ne güzel :))
Ne kadar kilo aldın, nasıl besleniyorsun, çalışıyormusun neler yapıyorsun, nasıl geçiyor anlatsana biraz :)

Bende forumda çok eski sayılmam :) ilk msjlaştığım kişi sensin ;))
Maşallah çok sevindim iyi olmanıza :) ben daha bu hafta sonu (16 Mart) detaylı ultrasona girdim maşallah sağlığı çok iyi pamuk kızımın :) benim bebeğimin cinsiyeti 11+3 te belli olmuştu ve doktorum tıp yanılır ben yanılmam demişti ;)) beni de rüyasında görenler mi diyim kahve fallarında çıkmalar mı içine doğmalar mı ;) herkes erkek diyordu ama benim de kalbimden geçen oldu :) bu arada ilk 3 ayımda bile sorunsuz bir hamilelik geçirdim ki şirketteki arkadaşlarıma daha bu hafta (20. hafta) söyledim hamile olduğumu hepsi şaşkınlıktan bayılacaklardı:))

Ya bizim de şirkette benden 2 hafta önde olan bi arkadaşım var o da senin gibi alışverişini tamamlamış nerdeyse bir de liste yapmış sağolsun listesini paylaştı benimle ama eşimle hamile kalmadan önce karar vermiştik maalesef 7. aydan önce bebeğimize çöp almayacağız diye o yüzden alamıyorumm :(( sözümde durmam gerekiyor.. :( sadece çok yakın bi arkadaşım ilk kıyafetini ben alıcam dediği için çok tatlı bi yeni doğan tulumu almış sağolsun.. :) son günlere bende bırakmak istemiyorum dediğin gibi hiç belli olmaz bu işler ;)

Benim Allianz dışında çalıştığım şirketten de poliçem var Allah'a şükür doğum limiti 2500tl ama yetecek diye umuyorum çünkü daha 1700 tl limitim var ;))

Benim doktorum Acıbadem hastanesinde ismi Umut Sarı :) Acıbadem Fulya hastanesinde doğum yapacağım Allah kısmet ederse evime çok yakın olduğu için.. Senin Remzi bey'e devam etmene sevindim ama benim geçmişimi bildiği için kendi doktoruma devam etmek istedim ;) dediğim gibi Remzi bey'e gitmem çok tesadüfi olmuştu :)

Ben 53 kilo (boyum 162 cm) ile hamile kaldım ama ilk 6 ayda 3 kilo alınması gerekiyormuş ki ben şu an 8 kilo aldım maalesef :(( tombik oldum iyice :)
Ya elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıorum ama balık yapamadığım için ek olarak balık yağı kullanıyorum bir de doktorum osteocare diye bir ilaç verdi (kalsiyum) bir de elevit isimli bir vitamin ve kan ilacı kulanıyorum.. Yani herhalde bişey yemesemde bebeğimin temel ihtiyaçlarını karşılarmış gibi geliyor... Ama hergün bir yumurta, 1 portakal, 1elma ve bir adet activia mutlaka yiyorum.. Veee su mutlaka en az 1,5 lt içiyorum.. (haftasonu hariç)
Sen kaç kilo aldın, nasıl besleniyorsun, benim kullandığım ilaçlar dışında ekstra birşeyler var mı? Kaç kilo ile hamile kaldın, boyun kaç, yaşın kaç?? Nerde oturuyorsun ( belki yakınızdır ;)) oooo bir sürü soru var yaaa ;)) Bebeğinin hareketleri nasıl :))

Bir de ben bir sigorta şirketinin genel müdürlüğünde çalışıyorum.. satış destek temsilcisiyim..günlerim de mesaiye kalarak geçiyor maalesef:(( 4 aylık iznimi ve pamuk kızımı bekliyorum büyük bir aşkla ;))
İnşallah 6 olacak ;)
Sen de çalışıor musun ??

Hıı bir sorum daha var Allianz poliçe ni yenilettin mi? Prim ne kadar arttı?? Şimdi hamile olduğumuzu bildirdiğimiz için artacak prim ben de teklifi bekliyorum poliçe bitiş tarihim 28 Mart bakalım beklemedeyiz prim artacak ama ne kadar :(??

Bir dee sana kızımın fotosunu gönderiyim ;)) $image.webp

Canım selam, ne güzel haberler yazmışsın, gönlüne göre olmasına çok sevindim :)
Ben hamile değilken bile hep ilk çocuğum erkek olsun isterdim, abi olur kardeşine biz olmazsak diye, Allahım benimde gönlüme göre verdi.
Herkes eşime kız olcak diyodu, ama ben erkek hissediyordum. Remzi bey bile söylemişti anne ne hissederse o olur diye :)

Bir sıkıntım yok çok şükür, herşey yolunda bizde 9 mart haftası detaylı ultrasona girdik. Bütün değerlerimiz ölçülerimiz normal seyrediyor.
Sağlıkla gelsinler inşallah.

Alışveriş konusunda .ok geziyorum çok bakıyorum ama toplasan 5 adeti geçmez aldıklarım. Eşim acele etme diyor ama ben son zamanlarımda izne çıkınca bunlarla uğraşmak istemiyorum, keyifli zamanlar geçirip dinlenmek onun gelişine hazırlanmak istiyorum.

Bebek odalarına bakınmaya başladım, ikeadakileri çok beyeniyorum ama eşim iyi olmazlar diye almak istemiyor:)
Edirnekapıdaki mobilyacılar çarşısına bir göz attım, güzel ve kaliteli ürünler var, başka yere gidip yorulmaya gerek yok hemen hemen aynı zaten hep modeller. Normal bebek odası almayacağız, uygun bir gardrop, karyola ve belki şifonyer alırım. sonradan genç yatağı olan karyolaları hiç sevemedim, çokta gereksiz geldi.

Bebek şekerlerini araştırmaya başladım, ve hastanedeki ikramlıkları :) Çılgınlar gibiyim görmelisin :)
Eminönünde hepsi var, aklında bulunsun. Hatta birlikte gidelim süper olur 2 hamile :))

Bunların dışında; ben 63 kilo ile hamile kaldım, seninle boyumuz aynı :) ben yemeği çok seviyordum uzun zamandır 50 li kilolara düşmedim o yüzden:) ilk 3 ayda 1,5 kilo aldım, kusma,aşerme olmadı ama inanılmaz iştahım kaçtı, tatlıdan biraz irite oldum. O yüzden çok almadım, şimdi toplamda aldığım kilo 5. Sende bende normal almışız canım hiç sıkma canını, hatta sen düşük kiloda hamile kaldığın için belli bile olmuyodur aldıkların :)

İlk 3 ay bana da elevit verdi Remzi bey, harika bir ilaç ama bağırsaklarımı tembelleştirdi, 3 ayın sonunda kan ilacı verdi (demir ve folik asit de var içinde) birde senin kalsiyum ilacından. Şimdi bunları kullanıyorum ama bence kilo aldıran asıl onlar. Çünkü iştahımda çok değişen bişey yok benim. Elimden geldiğince bazen akşamları bile süt yumurta yoğurt vs gibi şeyler yiyorum. Meyve ile aram hiç olmadı fazla yemiyorum. ama ceviz badem balık onları sık tüketiyorum ve dediğin gibi fazlaca su. en önemlisi su zaten.

Benim yaş oldu 30 :)) Taksimde çalışıyorum, Piyalepaşada oturuyorum(beyoğlu diye geçer) işle ev 5 dk. :) şanslıyım bu konuda:)
İşimde çok rahat, özel bir gazetede yönetici asistanıyım. Ayrıntıları özelden konuşuruz :)

allianz poliçemde 2. yılımdı bu yıl zaten, planladığımız gibi oldu. ilk yıl ödedik, ikinci yılın başında hamile kaldım. Ağustos- Eylül gibi yenilenecek poliçem o zamana doğurmuş olucam :) Sonrasında bebeğide dahil edip bir fiyat çıkarıcaklar ama bakalım artar heralde :((

ilk yıl 1200 civarlarında ödemiştim, bu yıl 1500 ü geçti poliçem. Yaş arttıkça riskte artıyor diye öpüyolar bizi sanırım :))
Napalım herşey bebek için, normal zamanda asla memorial gibi bir hastaneye gidemezdim, çok pahalı. Detaylı ultrasona indirimli 395 tl verdik. Normal fiyatı 528 tl'ymiş.
Doğumda hiç ödemiycez Allahtan.
Bu arada Remzi bey acıbadem hastanelerinde de doğum yaptırabiliyormuş. Suda doğum için orayı tavsiye etti sende bir araştır isersen, ne kadar fark istiyorlar bakalım.

Bende oğlumun resmini yollamak isterdim ama yanımda değil :))
Kızın çok güzel maşallah, bahtları da güzel olur inşallah :))

Tanışıp kahve içmeyi sohbet etmeyi çok isterim.
Lütfen bana aktif mailimden ulaş.( gbereket@htgazete.com.tr )
Çok öpüyorum,
Gülçin

Back
X