Tüp Bebek Merkezleri memorial hastanesi ve umut tüp bebek merkezi

melina78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
8
0
36
Muğla
arkadaşlar lütfen yardımcı olun karar aşamasındayım eşim azosperm hiçbir tedavi yapılmadı ilk kez bir hastaneya gideceğiz istanbul dışında yaşıyorum internetten araştırmama göre memorial ve umut tüp bebek merkezi arasında kaldım hangisi daha başarılı hastaya yaklaşımları nasıl maliyet ne olur çider derneği varmış söyledikleri gibi gerçekten indirim yaptırıyorlar mı yoksa üye yapıp görmezlikten mi geliyorlar

iki hastanede iyi ben memoriale gidiyorum çider üyeliğimden dolayı ilk muayene ücreti ödemedim ben hem semra hanımdan hem müstecep beyden randevu almıştım ikiside güzel ilgilendi hastane ücreti 1900euro ama 250 euro indirim yapılıyor ben tedaviye başladım ama iptal ldu aralıkda tekrar başlıycam yani hastaneye ödeme yapmadığımız için indirimide yapılmadı ama yapacaklarına eminim..

1900 euro sadece tüp bebek için mi yada testler bu paraya dahilmi? eşim azosperm eğer tüplerde tıkanıklık yada başka şeyler çıkmazsa bildigim kadarıyla micro tese-tesa uygulaması yapılıyormuş detaylı bilgin varmı?bizde aralık ocak ayı gibi istanbula gelmeyi planlıyoruz çidere ne zaman üye olmalıyız

arkadaşlar lütfen yardımcı olun karar aşamasındayım eşim azosperm hiçbir tedavi yapılmadı ilk kez bir hastaneya gideceğiz istanbul dışında yaşıyorum internetten araştırmama göre memorial ve umut tüp bebek merkezi arasında kaldım hangisi daha başarılı hastaya yaklaşımları nasıl maliyet ne olur çider derneği varmış söyledikleri gibi gerçekten indirim yaptırıyorlar mı yoksa üye yapıp görmezlikten mi geliyorlar

tabiki umut tüp bebek merkezi

Son düzenleme:
Merhaba bende okmeydanı mesmorıalde ılk muayenemı oldum.Esımde Semıh beyde muayene oldu.Fakat bana cok tatmın edıcı gelmedı Semıh beyın konusmaları.Eger ımkanınız varsa Ankara Kaan Aydos a gıtmenızı tavsıye ederım.Eger yoksa da Emre Bakırcıoglu ıle ılgılı guzel yorumlarda var dıkkate alın bence.Ama Semıh beyı pek tavsıye etmem.

Merhaba bende okmeydanı mesmorıalde ılk muayenemı oldum.Esımde Semıh beyde muayene oldu.Fakat bana cok tatmın edıcı gelmedı Semıh beyın konusmaları.Eger ımkanınız varsa Ankara Kaan Aydos a gıtmenızı tavsıye ederım.Eger yoksa da Emre Bakırcıoglu ıle ılgılı guzel yorumlarda var dıkkate alın bence.Ama Semıh beyı pek tavsıye etmem.

emre bakırcıoğlu hangi hastanede çalışıyor

mrb arkadaslar bende yenı uye oldum. esım azospermı hastası,daha once bır kere denedık ama hucre bulunamadı.bı daha kesınlıkle cocugunuz olmaz denıldı.sımdı tekrar denemeye karar verdık.mail faks fln gonderdıgımız doktorlar patolojı sonucuna gore sansımızın oldugunu soluolar.ben emre bakırcıogluna gıtmeye karar verdım.ınsallah hayırlısı rabbımden.bızım gıbı olupta olumlu sonuc alan varmı?????

UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ EMRE BAKICIOĞLU

Neden mi Emre bey
Benim hikayemin başlangıçı çok kötü başladı umut tüp bebek merkezine gelmeden farklı bir merkezde tedavi gördük yapılan tese sonucunda sperm çıkmadı eşime senin çocuğun olmaz diye söylendiği zamanki halini hatırlıyorum da çok kötüydü eşim bir hafta benimle konuşmadı ve konuştuğu ilk şeylerde eğer ayrılmak istersen saygı ile karşılarım demişti o yüzden umut tüp bebek merkezine çok şey borcluyum eşimi ve beni tekrar hayata döndürdüler eşimin yüzü şuan birbaşka gülüyor

Dünyalar tatlısı bir:emir_bebek: oğluşum var

UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ EMRE BAKICIOĞLU

Neden mi Emre bey
Benim hikayemin başlangıçı çok kötü başladı umut tüp bebek merkezine gelmeden farklı bir merkezde tedavi gördük yapılan tese sonucunda sperm çıkmadı eşime senin çocuğun olmaz diye söylendiği zamanki halini hatırlıyorum da çok kötüydü eşim bir hafta benimle konuşmadı ve konuştuğu ilk şeylerde eğer ayrılmak istersen saygı ile karşılarım demişti o yüzden umut tüp bebek merkezine çok şey borcluyum eşimi ve beni tekrar hayata döndürdüler eşimin yüzü şuan birbaşka gülüyor

Dünyalar tatlısı bir:emir_bebek: oğluşum var

Yaaaa senın adına ne kadar sevındım arkadasım:))
Darısı bızlere olsun ınsallah.Boylesıne mucızelerı okuyunca tuylerım urperıyor.Ben ılk umutta tedavı olmak ıcın karar vermıstım fakat memorıal erkek ınfertılıtesınde daha basarılı oldugu konusunda daha cok mesaj okuyunca memorıalde karar kıldım hakkımda hayırlı olsun ınsallah.Aralık ayının ılk haftasında baslayacagım tedavıme bakalım.

Son düzenleme:
arkadasim bencede memorial cunku dunya capinda adini duyrms bi hastane turkiyede ki en cok teknolojik donanima sahip olan merkez o ben italyada yasiyorum ve memorialden randevu aldik aralik 15 te besliyoruz allahin izniyle cunku burdaki doktorumuzda bize orayi tavsiye etti benim arawstirmalarim sonucuda ben orada tedavi olmaya karar verdim insallah hakkinda hayirlisi canim

yaaaa senın adına ne kadar sevındım arkadasım:))
darısı bızlere olsun ınsallah.boylesıne mucızelerı okuyunca tuylerım urperıyor.ben ılk umutta tedavı olmak ıcın karar vermıstım fakat memorıal erkek ınfertılıtesınde daha basarılı oldugu konusunda daha cok mesaj okuyunca memorıalde karar kıldım hakkımda hayırlı olsun ınsallah.aralık ayının ılk haftasında baslayacagım tedavıme bakalım.

hakkında hayırlısı olsun ama bence erkek infertilitesinde umut tüp bebek daha iyi

vlla hastaya göre değişiyor heralde ama umut tüp bebekte benim yumurtalarım hiç doğrudürüst döllenmedi.mayada çok daha iyi şeyler oldu

merhaba arkadaşlar ben kulübe yeni üye oldum ben pcos hastasıyım iki aşılamam oldu ve ikisindede bebeklerimi kaybettim şimdi tüp bebek denemek istiyoruz ama tüp bebek merkezi hakkında kararsızım memorial mı ıvı tüp bebek merkezimi yoksa medicanamı bilmiiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim allah bebek isteyen herkese nasip etsin ::38:

Back
X