• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memorıal hastanesi

betonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
64
1
86
47
Hatay
arkadaşlar 2004 senesinde memorıal hastanesinde laparoskopi ameliyatı oldum ve bir kerede tüp bebek denedik ama hiç memenun kalmadık.benden tavsiye oraya gidecekler cok düsünsünler:utangac::utangac:

Merhaba arkadasim
Ben de Izmir de dort defa denedim.Alman Hastanesi ve Memorial arasinda kararsizdim.Hangi konuda problem yasadiniz, problemler neydi siz nereyi onerirsiniz.Yardimci olursaniz sevinirim

Memorial'de yaşadığınız sorunları anlatırsanız, bana çok faydalı olursunuz.Çünkü orada tedavi olmayı düşünüyorum bende

Memorial'de yaşadığınız sorunları anlatırsanız, bana çok faydalı olursunuz.Çünkü orada tedavi olmayı düşünüyorum bende
herkesin yaşadığı farklı olabilir Gülbeşeker....başkalarının yorumu değilde gittiğin zaman senin ne hissettiğin önemli...ben Memorialde bir kez tedavi oldum...kendimce olumlu olumsuz şeyler yaşadım...işte herkesin yaşadığı kendi algılarına göre oluyor....ben pek menun kalmadım ama memnun kalan insanlarda var...

Back
X