Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MEMORIAL Hastanesinde 1. ci denemede hamile kalan bayanlar var mi?
Arkadaslar diger bir topikte memorial hastanesinin hakkinda olumsuz bir yorum okudum buda benim kafami karistirdi acikcasi bende bu hastanede tedaviye baslicam sizden ricam bana bu konuda yardimci olurmusunuz 1. ci denemede hamile kalan arkadaslar var mi?
Arkadaslar diger bir topikte memorial hastanesinin hakkinda olumsuz bir yorum okudum buda benim kafami karistirdi acikcasi bende bu hastanede tedaviye baslicam sizden ricam bana bu konuda yardimci olurmusunuz 1. ci denemede hamile kalan arkadaslar var mi?
selam ben 40 yaşındayım. memorial hastanesinde ilk denememde hamile kaldım. ancak yaşım dolayısıyla kromozom bozukluğı nedeniyle 7 haftalıkken düşük yaptım. bence için rahat olsun. işi bilenlerin olduğu bir hastane. ben uzun araştırmalardan sonra memoria hastanesine gittim. 2 ay sonra tekrar deneyeceğim.
selam ben 40 yaşındayım. memorial hastanesinde ilk denememde hamile kaldım. ancak yaşım dolayısıyla kromozom bozukluğı nedeniyle 7 haftalıkken düşük yaptım. bence için rahat olsun. işi bilenlerin olduğu bir hastane. ben uzun araştırmalardan sonra memoria hastanesine gittim. 2 ay sonra tekrar deneyeceğim.
Saol canim allah razi olsun bu benim 5. denemem olucak insallah o yuzden biraz yipratici bir surec yasadim ben yurtdisinda yasiyorum diger denemelerimi bulundugum yerde yaptik ama hepsi olumsuz sonuclandi bu artik son olsun istiyorum allah izin verirse tabi, bole hastane hakkinda olumsuz seyler de okuyuncada cesaretim kiriliyor acikcasi ama kaderimizde ne varsa onu yasayacagiz yuce rabbim evlat isteyen herkeze versin
biz herhalde para verip gittiğimiz yerlerde herkesin bize gülmesini aramasını sormasını istiyoruz. galiba. orası oldukça yoğun bir yer. ancak önemli olan bize yalancı gülücükler atılması değil, işlerini doğru yapan doktorlarla muhatap olmamızdır. gülmeseler de olur diye düşünüyorum. önemli olan hastanelerin ve merkezlerin gebelik oranlarının yüksekliğidir. ben memoriala gittiğimde doktorumun bana söylediği ilk şey zor bir vaka olduğumuzdu. pembe tablo çizilmedi. sözler verilmedi. elimizden geleni yapacağız dendi. düzenli olarak izlendim, takip edildim. ilaçlardan rahatsız olmadım. çok şükür gereken yapıldı.
hamile kalamamakta merkezlerin etkisi tabii ki olabilir, ancak temelde bunu kendimizde de aramalıyız. zaten çocuğumuz kolaylıkla oluyor olsaydı bu merkezlere gitmezdik. umarım Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder.
NE UMUTSUZ KALIN NE DE ÇOK UMUTLANIN. ORTADA OLUN RAHAT OLUN.
bir arkadaşım tüpleri tıkalıydı ikiside memorialde ilk seferde gebe kaldı başka bir arkadaşımda akraba evliğinden ilk çocuğunu 1.5 yaşında kaybedince ikinci çocuğu genetik araştırma için tüp bebekle memorialde yaptırdı ama doktorlar orda çocuğun tüp bebeklede olsa hasta doğma ihtimalini söylememişler tüp bebek denemesi başarısız oldu ama normal yoldan olan çocuğuyla tüp bebekle olan çocuğun ikisi içinde gebeliğin 5. ayında yapılan test gösteriyormuş çocuğun hasta yada sağlıklı olduğunu onlar boşuna 13 milyar para verdiler memoriale. şimdi normal yolla olan kız bebişi var.
Bir yakınımın ilk denemesinde ikiz bebekleri oldu.Bende ilk denememde tek embriyo ile hamile kaldım ama kromozom anomalisi sebebiyle bebeğimin 2 aylıkken kalp atışları durdu.