- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
ben iki kere denemiştim ilkinde dediğin gibi alışverişe bile gitmiştim doktor gezebilirsin demişti ama tutmuştu düşük meydana geldi sonradanbende annemde kaldım annem üçüncü katta oturuyor hergün inip çıktım merdivenleri iğne yaptırdığım yerde ikinci kattaydı ben onunla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum yinede dikkat edersin sonra suçluluk hissetme transferden sonra topikteki arkadaşların tavsiyesiyle ananas ve kivi yedim ama abartmadan birde öyle çok yormadım kendimi bazen kalkıp dolaştım ama genelde sırtüstü ayaklarım yüksekte uzandım sanırım en önemlisi transfer edilen embriyonun kalitesi beşinci gün transferiydi 5aa kalitesindeydi umarım seninde tedavin çooook başarılı olur biran önce başla bence
.ise daha çok dikkat etmiştim ama tutmamıştı hiç ben yinede dikkat edeyim de dediğin gibi inş tutar hayırlısıyla ananas ,kivi ,kabak çekirdeği bende duydum onlarıda yemeyi düşünüyorum mevlam emeklerimizi boşa çıkarmasın inş:18:yarın doktor randevüm var amh testi ve eşimin sperm testini değerlendircek inş sonuçlar iyi çıkmıştır![]()