• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bende annemde kaldım annem üçüncü katta oturuyor hergün inip çıktım merdivenleri iğne yaptırdığım yerde ikinci kattaydı ben onunla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum yinede dikkat edersin sonra suçluluk hissetme transferden sonra topikteki arkadaşların tavsiyesiyle ananas ve kivi yedim ama abartmadan birde öyle çok yormadım kendimi bazen kalkıp dolaştım ama genelde sırtüstü ayaklarım yüksekte uzandım sanırım en önemlisi transfer edilen embriyonun kalitesi beşinci gün transferiydi 5aa kalitesindeydi umarım seninde tedavin çooook başarılı olur biran önce başla bence
ben iki kere denemiştim ilkinde dediğin gibi alışverişe bile gitmiştim doktor gezebilirsin demişti ama tutmuştu düşük meydana geldi sonradan
.ise daha çok dikkat etmiştim ama tutmamıştı hiç ben yinede dikkat edeyim de dediğin gibi inş tutar hayırlısıyla ananas ,kivi ,kabak çekirdeği bende duydum onlarıda yemeyi düşünüyorum mevlam emeklerimizi boşa çıkarmasın inş:18:yarın doktor randevüm var amh testi ve eşimin sperm testini değerlendircek inş sonuçlar iyi çıkmıştır:40:

biz iki gün önce memorialdaydık yakın otel varmı diye sorduk demircan otel varmış geceliği 60tl kahvaltı ve yemek yok.

Son düzenleme:
transferimin 7. günündeyim arkadaşlar....
çok korkuyorum negatif olcak diye....
rabbim hepimize evlat nasip etsin....

amin inşallah..ilk denememde bende çok heyecan yaptım ama olmadı nasip değilmiş. salı günü dondurulmuş transferim yapılavak allah dualaırmızı kabul eder inşallah...bizimde yüzümüz güler...hayallerimiz gerçek olur...hayırlı haberlerini alırız inşallahh

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın Rabbim senin ve bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün.pozitif düşün pozitifi gör inşallah mavi0 arkadaşım.

cnm en uygun otel o
taksimde var oteller fln ama pahalı
memorial de 250 TL sanırım

selam kizlarrrrr.bu bahsedilen demircan hotelde aranizda daha once kalan varmi acaba?nasil bir yerdir,guvenilir temizmidir acaba bileniniz varmi?
lutfen demircan hotelde daha once kalan varsa bana biraz bilgi varirmisiniz kizlar.simdiden cok ama cok tesekkur ediyorum hepinize :))

selam kizlarrrrr.bu bahsedilen demircan hotelde aranizda daha once kalan varmi acaba?nasil bir yerdir,guvenilir temizmidir acaba bileniniz varmi?
lutfen demircan hotelde daha once kalan varsa bana biraz bilgi varirmisiniz kizlar.simdiden cok ama cok tesekkur ediyorum hepinize :))

cnm benim arkadaşım kaldı memnundu. Kasımpaşa die endişelenme :) adı var sadece:)
hem yakınlarında belediyenin tesisleri var yemek içmek de hem ucuz hem güzel

Merhabalar,

Tuana yazmamissin sonuc nasil?

Mavi0 hayirlisi olsun.Kacinci gun embriosu ve kac tane transfer edildi? Insallah bu son olur saglikla kavusursun bebisine.Olumlu dusunmeye calis.Dua ile..

Denizden77 seninde transferin yarinmis.hayirlisi olsun..Rabbim yuzunuzu guldursun insallh..

merhaba arkadaşlar ben ağustos ayında memorialde tedavi için gidicem.ancak bilmediğim bazı şeyler var.bizde sorun iki taraftada bende pko var eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu..şimdi ben tedavi için memorialin hangi şubesine gidicem?birde ilk muayene adetliyken oluyor ya onu nasıl denk getiricem çünkü biz izmirden gelicez.adet olur olmaz randevu alsam verirlermi?birde adet olur olmaz uçak bileti bulabilirm inş 1günde..

memorialin erkek faktöründe çok iyi olduğunu duydum o merkeze çok güveniyorum.bizim 2denememiz olucak.

önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

merhabalar,

tuana yazmamissin sonuc nasil?

Mavi0 hayirlisi olsun.kacinci gun embriosu ve kac tane transfer edildi? ınsallah bu son olur saglikla kavusursun bebisine.olumlu dusunmeye calis.dua ile..

Denizden77 seninde transferin yarinmis.hayirlisi olsun..rabbim yuzunuzu guldursun insallh..

denizden ve eylül teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...rabbim hiç kimsenin kucağını boş koymasın...

Bebekistiyoruz 3. Gün embriyosu iki tane transfer edildi...birisi 7 hücreli ikinci kalite biri 10 hücreli biriinci kalite....
Hücre mücre hikaye canım yaa rabbim ol derse olacak...
Ama ben bugün bi halt ettim idrar testi yaptım çıkmadı...yarım saat sonra bişeyler çıktı ama o geçersiz oluyo...
Napıcağımı şaşırdım artık iyice....rabbim bi mucizede bana nasip eder inşallah...

merhaba arkadaşlar ben ağustos ayında memorialde tedavi için gidicem.ancak bilmediğim bazı şeyler var.bizde sorun iki taraftada bende pko var eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu..şimdi ben tedavi için memorialin hangi şubesine gidicem?birde ilk muayene adetliyken oluyor ya onu nasıl denk getiricem çünkü biz izmirden gelicez.adet olur olmaz randevu alsam verirlermi?birde adet olur olmaz uçak bileti bulabilirm inş 1günde..

Memorialin erkek faktöründe çok iyi olduğunu duydum o merkeze çok güveniyorum.bizim 2denememiz olucak.

önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

senin için hangi şube daha uygunsa ona git canım ama bu topikte çoğunluk şişli okmeydanı memorıalde tedavi olanlar...burda bahsedilen doktorlar hep orda yani ...
Bence adetine yakın randevu al ..gel bi öngörüşme yap,dosyan filan açılır....ücretsiz oluyor muayene olmadığın için...adetinlede başlamak uygunsa başlarsın zaten...veya doktorlardan biriyle telefonda görüş isteyeceği testler filan olursa hazırlayıp gidersin...
Ayrıca tedaviye başlanacak deyince randevu verirler...allah yardımcın olsun...

senin için hangi şube daha uygunsa ona git canım ama bu topikte çoğunluk şişli okmeydanı memorıalde tedavi olanlar...burda bahsedilen doktorlar hep orda yani ...
Bence adetine yakın randevu al ..gel bi öngörüşme yap,dosyan filan açılır....ücretsiz oluyor muayene olmadığın için...adetinlede başlamak uygunsa başlarsın zaten...veya doktorlardan biriyle telefonda görüş isteyeceği testler filan olursa hazırlayıp gidersin...
Ayrıca tedaviye başlanacak deyince randevu verirler...allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim cevabın için.okmeydanındakine giderim bende o zaman.bu ay adet olayım zaten.diğer ay gidicem ön görüşme ve muayene için.inş gecikmeden tedavide başlar.açıkçası çok korkuyorum eşime filan uzun bir ilaç tedavisi vs.verirler diye.beklemek öyle zorki...allah hepimizin yardımcısı olsun.

teşekkür ederim cevabın için.okmeydanındakine giderim bende o zaman.bu ay adet olayım zaten.diğer ay gidicem ön görüşme ve muayene için.inş gecikmeden tedavide başlar.açıkçası çok korkuyorum eşime filan uzun bir ilaç tedavisi vs.verirler diye.beklemek öyle zorki...allah hepimizin yardımcısı olsun.

seni anlıyorum canım...diğer topikte sormuşsun memorıalde tedavi olan var mı diye ..
sormak istediklerini sor burdan elimden geldiğince cvplarım ben...
diğer taraf çok yoğun oluyo bazen gözden kaçırabilirim belki...çok girmiyorum çünkü ...

mavi0 teşekkür ederim..
aslında merak ettiğim çok şey var.öncelikle randevu almak için aradığımızda doktor tercihi yapabiliyormuyuz onlar mı yönlendiriyor?
ben ilk olarak muayeneye gidicem o nedenle o gün için eşiminde perhizli olması gerekiyormu,sperm testi için..

şimdilik aklıma bunlar geldi:1:

mavi0 teşekkür ederim..
aslında merak ettiğim çok şey var.öncelikle randevu almak için aradığımızda doktor tercihi yapabiliyormuyuz onlar mı yönlendiriyor?
ben ilk olarak muayeneye gidicem o nedenle o gün için eşiminde perhizli olması gerekiyormu,sperm testi için..

şimdilik aklıma bunlar geldi:1:

tabiki doktor tercihi yapabilirsin eğer istediğin doktor müsaitse randevunu alırsın...o gün müsait değilsebaşka bi güne alırsın veya müsait olan başka bi doktora...
memorıal mutlaka kendi hastanesinde yapılmış sperm testi istiyor...
biz tedaviye başlarken yaptırmıştık...eğer memorıal de kararlıysan eşinde perhizli olursa yaptırırsınız aradan çıkmış olur...

Merhabalar,

Tuana yazmamissin sonuc nasil?

Mavi0 hayirlisi olsun.Kacinci gun embriosu ve kac tane transfer edildi? Insallah bu son olur saglikla kavusursun bebisine.Olumlu dusunmeye calis.Dua ile..

Denizden77 seninde transferin yarinmis.hayirlisi olsun..Rabbim yuzunuzu guldursun insallh..
slm cnm benim testler normal çıkmış yani bi pkoluya göre normal şeker falan çıkmamış ALLAH tan sadece kilon tedavi açısından bi sorun teşkil etmiyo başlıyalım istersen dedi progestan verdi 10gün kullan diye regl olabileyim diye bide folik asit alıyorum artık ama fiyatı bize pahalı geldiği için başka yerle görüştük orda başlıcaz ALLAHIN izni ile eylülde :69:

tabiki doktor tercihi yapabilirsin eğer istediğin doktor müsaitse randevunu alırsın...o gün müsait değilsebaşka bi güne alırsın veya müsait olan başka bi doktora...
memorıal mutlaka kendi hastanesinde yapılmış sperm testi istiyor...
biz tedaviye başlarken yaptırmıştık...eğer memorıal de kararlıysan eşinde perhizli olursa yaptırırsınız aradan çıkmış olur...

anladım canım en zoruda tüm tahlillerin yeniden yapılacak olması her defasında pöfff:63:
benim için bayan doktor olması yeterli.çünkü kendimi daha rahat hissediyorum hiç erkek doktora muayene olmadım.kendimi kasarak tedavi olmak istemem.ama duyduğum kadarıyla semra hanım pek muayene edemiyormuş yoğunluğundan dolayı bende başta onu düşünmüştüm biçok kişi gibi ama ne yapsam bilemedim.birde bu topicde hale hanım hakkında çok iyi şeyler duydum.şimdi bu doktorlar okmeydanında değilmi?

birde benden muayene ve hormon tahlilleri dışında bişi yapçaklarmı?
eşime neler yapılcak sperm testinin yanında ?bunlar için ek ücret ödeyeceğiz değilmi tedaviye dahil değil?

slm cnm benim testler normal çıkmış yani bi pkoluya göre normal şeker falan çıkmamış ALLAH tan sadece kilon tedavi açısından bi sorun teşkil etmiyo başlıyalım istersen dedi progestan verdi 10gün kullan diye regl olabileyim diye bide folik asit alıyorum artık ama fiyatı bize pahalı geldiği için başka yerle görüştük orda başlıcaz ALLAHIN izni ile eylülde :69:

merhaba sakıncası yoksa size bir sorum olacak sanırım sizdede PKO var.kilolu olmak pkodan mı kaynaklanıyor,yoksa kilolu olduğumuz için mi pko var bir blginiz varmı?birde bende de kilo fazlalığı var kaç kilo fazlalık tedaviye engel oluyor ki geçen tedavimde bişi demediler.boyum 1.72 kilom 83 korktum şimdi zayıflayamıyorumda

Back
X