Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız?
Ben sabahtan tıp fakültesindeydim,rapor almak için gitmiştim,Allah oradaki insanlara sabır selamet versin,tüplerim olmadığı için zaten doğal yollarla hamile kalma şansım yok dolayısıyle tüp bebekten başka çarem yok,ona rağmen tüp bebek yaptırması uygundur raporu almam için en az iki hafta hastaneye gidip gelip çeşitli tahlilleri yaptırmam,eğer rapor onaylanırsa da 3-4 hafta kadar imzalanmasını beklemem gerekiyormuş.Osman Hoca emekli olmuş Fatma'cığım,G....n U...u diye bir profesör varmış şu anda tüp bebek merkezinin başında,Allah bir daha O'nu görmeyi nasip etmesin,yıllar önce açık açık bana 'para kazanmak için açtım ben bu kliniği,ameliyat yapmak istesem fakültede sürüyle hasta var,ssk ile falan işim olmaz,pazarlık yapmayın bir kuruş indirmem' diyen bir adam bu doktor bey.Benim kocamda 'o adama para yedireceğime Memoriale veririm' diyince rapor mapor almaktan vazgeçtik.
Yarın Allah nasip ederse 11,30'da randevumuz var Nur Hanım izinli olduğu için Müstecep Bey'den aldık randevu başlayacağız hayırlısıyla.