• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canim ya pembe mavide kimle gorustun ilk tup denememi orada yaptirdimde ben nedret hanimin hastasiydim ama dusuk oldu gitti iste,,,,,,
Ah be arkadaşım Allah bir daha göstermesin öyle sonuçlar,bu sefer kucağına alırsın inşallah,Nilgün Karayılanoğlu'yla görüştüm,ilgilendi sağolsun,şimdilik memnun kaldım,inşallah böyle devam eder,sen ne zaman gidiyorsun Memoriale,Allah nasip olursa cuma günü orada olacağım ben

Ah be arkadaşım Allah bir daha göstermesin öyle sonuçlar,bu sefer kucağına alırsın inşallah,Nilgün Karayılanoğlu'yla görüştüm,ilgilendi sağolsun,şimdilik memnun kaldım,inşallah böyle devam eder,sen ne zaman gidiyorsun Memoriale,Allah nasip olursa cuma günü orada olacağım ben

peki takipler için para verecek misin doktora?

ben atasehir memorialde olucam 4 agustos tarihinde insallah,,,belki orada denk geliriz.....

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız?
Ben sabahtan tıp fakültesindeydim,rapor almak için gitmiştim,Allah oradaki insanlara sabır selamet versin,tüplerim olmadığı için zaten doğal yollarla hamile kalma şansım yok dolayısıyle tüp bebekten başka çarem yok,ona rağmen tüp bebek yaptırması uygundur raporu almam için en az iki hafta hastaneye gidip gelip çeşitli tahlilleri yaptırmam,eğer rapor onaylanırsa da 3-4 hafta kadar imzalanmasını beklemem gerekiyormuş.Osman Hoca emekli olmuş Fatma'cığım,G....n U...u diye bir profesör varmış şu anda tüp bebek merkezinin başında,Allah bir daha O'nu görmeyi nasip etmesin,yıllar önce açık açık bana 'para kazanmak için açtım ben bu kliniği,ameliyat yapmak istesem fakültede sürüyle hasta var,ssk ile falan işim olmaz,pazarlık yapmayın bir kuruş indirmem' diyen bir adam bu doktor bey.Benim kocamda 'o adama para yedireceğime Memoriale veririm' diyince rapor mapor almaktan vazgeçtik.
Yarın Allah nasip ederse 11,30'da randevumuz var Nur Hanım izinli olduğu için Müstecep Bey'den aldık randevu başlayacağız hayırlısıyla.

Tedaviye baslayacak olan arkadaslar,hayirli olsun,guzel sonuclar almaniz dilegiyle.
Gozdemmmmmmmm az kalmis doguma.arada ugra ismi ne olacak prensesin.
Crafty senin prenses nasil hazirliklar basladi mi?

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız?
Ben sabahtan tıp fakültesindeydim,rapor almak için gitmiştim,Allah oradaki insanlara sabır selamet versin,tüplerim olmadığı için zaten doğal yollarla hamile kalma şansım yok dolayısıyle tüp bebekten başka çarem yok,ona rağmen tüp bebek yaptırması uygundur raporu almam için en az iki hafta hastaneye gidip gelip çeşitli tahlilleri yaptırmam,eğer rapor onaylanırsa da 3-4 hafta kadar imzalanmasını beklemem gerekiyormuş.Osman Hoca emekli olmuş Fatma'cığım,G....n U...u diye bir profesör varmış şu anda tüp bebek merkezinin başında,Allah bir daha O'nu görmeyi nasip etmesin,yıllar önce açık açık bana 'para kazanmak için açtım ben bu kliniği,ameliyat yapmak istesem fakültede sürüyle hasta var,ssk ile falan işim olmaz,pazarlık yapmayın bir kuruş indirmem' diyen bir adam bu doktor bey.Benim kocamda 'o adama para yedireceğime Memoriale veririm' diyince rapor mapor almaktan vazgeçtik.
Yarın Allah nasip ederse 11,30'da randevumuz var Nur Hanım izinli olduğu için Müstecep Bey'den aldık randevu başlayacağız hayırlısıyla.

evet canım malesef öyle bizde 350tl baydık doktora önce muayenehane sonta rapor zaten doktor bizede benden başkası veremez zaten bu raporu demez mi? neyse canım inşallah sonu mutlu biter müstecep bey içinde iyi şeyler duymuştum inşallah güzel sonuçlar alırsın...dualarımızdasın canım.....peki takip işini yapacak doktorla anlaştın mı?

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız?
Ben sabahtan tıp fakültesindeydim,rapor almak için gitmiştim,allah oradaki insanlara sabır selamet versin,tüplerim olmadığı için zaten doğal yollarla hamile kalma şansım yok dolayısıyle tüp bebekten başka çarem yok,ona rağmen tüp bebek yaptırması uygundur raporu almam için en az iki hafta hastaneye gidip gelip çeşitli tahlilleri yaptırmam,eğer rapor onaylanırsa da 3-4 hafta kadar imzalanmasını beklemem gerekiyormuş.osman hoca emekli olmuş fatma'cığım,g....n u...u diye bir profesör varmış şu anda tüp bebek merkezinin başında,allah bir daha o'nu görmeyi nasip etmesin,yıllar önce açık açık bana 'para kazanmak için açtım ben bu kliniği,ameliyat yapmak istesem fakültede sürüyle hasta var,ssk ile falan işim olmaz,pazarlık yapmayın bir kuruş indirmem' diyen bir adam bu doktor bey.benim kocamda 'o adama para yedireceğime memoriale veririm' diyince rapor mapor almaktan vazgeçtik.
Yarın allah nasip ederse 11,30'da randevumuz var nur hanım izinli olduğu için müstecep bey'den aldık randevu başlayacağız hayırlısıyla.

bılmezmıyım bende cooook yasadım bunları canım rapor falan cıkartmadım bende ama sımdı calıstıgım devler hastanesındekı durumu anlatayım....bızım klınık sefının kocası ktu de tup bebekcı ama esı burdakı hastalar eger ozelde tup bebek yaptıracaksa rapor vermıyor....cunku kocası tranzonda unıversıte hastanesınde tup bebekcı.....bana bıle vewrmedıler...

selam kızlar inşallah hepimiz güzel haberler alırız tez zamanda.
transferde moralim çok bozuldu. ağla ağla içim dışıma çıktı. hiç umduğum gibi olmadı. ama inşallah sonu güzel olur.

transferde moralim çok bozuldu. ağla ağla içim dışıma çıktı. hiç umduğum gibi olmadı. ama inşallah sonu güzel olur.

rüyanaz hadi hayırlısı canım ama ne ummadığın gibi olmadı,doktor olumsuz bişe mi dedi? bunlar hiç belli olmuyo benim umduğum gibi oldu da ne oldu yine olumsuz :84: yeterki Rabbim ol desin canım benim inşllah hayırlısıyla olur.

Hayirli olsun.hic moralini bozma hersey olacagina varir.Bende transfer icin gittigimde ohss oldugumu ogrendim.transfer yapamayiz dediler.1 saat agladim kendimi hazirlamistim oysa.sonra doktra geri gidip israr ettim onlarda sadece 1 tane dediler.oturdum yine aglamaya basladim.oncesinde 4 embrio transfer edildi olmadi 1 embrio hic olmaz dusuncesiyle transfere aglayarak girdim.Guvenc bey embrionun resmini verdi nasilsa tutmuycak dedim icimden Guvenc bey nasil dedi cok yakisiklymis dedim girgira aldim.eve geldim surekli gezindim,hic dikkat etmedim.6.gunu rahatsizlanip hastaneye yatinca hamilelik haberini aldim.
Insallah sonucu sevindirir.Transferin oldu artik icindeki canliyi dusunmen rahat olman gerek.sonucu yazarsin.dua ile..

Herkese merhaba ,inşallah hepinizin duaları kabul olur da bu ağustos ayında yapılan bütün tüp bebekler olumlu sonuçlanır.Ben de memorialde tedavime başlıyorum ağustosun 10u gibi adetin 3. günü gidicem.İlk görüşmemi Nur hanımla yaptım.Tamamen kk de okuduklarım üzerine ondan randevu aldım.Bakalım hayırlısıysa ilk seferde tutar inşallah.Her boş vaktimde buraya girip yazılanları okuyorum ,aklımı başka hiç bir şeye veremiyorum.Etrafımdakileri de artık bu bebek konusuyla baymak istemiyorum.Benim derdimden yine en iyi siz anlarsınız .Sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz ve aynı endişeleri hissediyoruz.

merhaba ALLAH inşallah herkesin kucağına bir evlat verir inşallah bizde semra hanıma gitmek istiyoruz nil1971 hanımın hikayesi eşimle beni çok etkiledi o ne yazmışsa aynısını yapmaya çalışıyoruz benimde yumurtalkı rezervim 0,24 çıktı ayrıca mozaik turner sendromum var. hayrlısıyla olacak inşallah ben yakın zamanda memorial da tüp deneyen var mı varsa ne kadar onu merak ediyorum cevap veren olur mu acaba?

evet canım malesef öyle bizde 350tl baydık doktora önce muayenehane sonta rapor zaten doktor bizede benden başkası veremez zaten bu raporu demez mi? neyse canım inşallah sonu mutlu biter müstecep bey içinde iyi şeyler duymuştum inşallah güzel sonuçlar alırsın...dualarımızdasın canım.....peki takip işini yapacak doktorla anlaştın mı?
İnşallah hayatım inşallah uğraşıyoruz didiniyoruz,dilerim Rabbim hepimize, emeklerimizin karşılığını bebiş olarak verir tez zamanda.
Konuştum konuştum canım,muayene ücreti alacak bir kez,tahlillerim orada yapılacak,Allah'ın izniyle hamile kalırsamda zaten gebelik takibinide orada yaptıracağım.

bılmezmıyım bende cooook yasadım bunları canım rapor falan cıkartmadım bende ama sımdı calıstıgım devler hastanesındekı durumu anlatayım....bızım klınık sefının kocası ktu de tup bebekcı ama esı burdakı hastalar eger ozelde tup bebek yaptıracaksa rapor vermıyor....cunku kocası tranzonda unıversıte hastanesınde tup bebekcı.....bana bıle vewrmedıler...
Allah hepsini ıslah etsin ne diyelim arkadaşım,çok şükür bir şekilde gücümüz kuvvetimiz yetiyor,yetmediğinde kredi,borç alıyoruz da Allah başka çaresi olmayan insanlara yardım etsin.

Anacığım hani böyle bir çok arkadaşa aynı anda cevap veriyorlar ya alıntıyla,onun nasıl yapıldığını bilen varsa bana bir öğretsin Allah rızası için.Beceremedim bir türlü.
Neyse rüyanaz'cığım niye moralini bozuyorsun bilmiyorum ama yüreğini ferah tut,Allah hepimize hayırlısıyla evlat verecek,iyi düşünelim iyi olsun.
Lareine bende ilk Nur Hanım'la görüştüm çok tatlı dilli güleryüzlü bir hanım,benim içime sinmişti,inşallah sende memnun kalırsın,hayırlı uğurlu olsun tedavin,ağustos eylül bol bebişli aylar olsun inşallah.
Pgt yaptıracaksın muhtemelen değil mi cihannara?Bende de mozaik turner var,memorial embriyo biyopsisini ya 1997 yada 1999 yılından beri yapıyormuş,bu konuda çok tecrübeliler en azından,başarılılarda.O yüzden için rahat olsun,sgk dan raporun varsa 1600 euro ilaçlar hariç yoksa 2000 euro nakit ödenirse 1900 euroya iniyor.pgt için 987 euro dediler ama pazarlık yap,500'e indiler.İlaçlar için ben dışarıdan da fiyat almıştım,Memorial daha uygundu,1.750,00 tl dediler önce pazarlık yapınca 1.400,00 tl indiler.

nushu nasils....raporunuda cikartmissin....

Fatma'cığım rapor mapor almadık ki biz,sen beni başkasıyla karıştırdın arkadaşım:)
Dün ilk gonal f iğnemi yaparak açılışı yaptım,hayırlı olur inşallah.Pazartesi buradaki doktoruma kontrole gideceğim ona göre ilacın dozu ayarlanacak.Bir aksilik problem yok çok şükür,sen nasılsın?

Back
X