• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Bugün memorial ile görüştüm. Bayramda tüp bebek ünitesi hizmet vermeye devam ediyormuş. Ben 24 ünde kısmetse adet göreceğim ve tedaviye başlayacağım. Yumurta toplama ve transfer bayrama denk gelecek haydi hayırlısı:)

hayırlı olsun tedaviniz. 3 denemeyide memorialdemi yaptırdınız. doktorun kimdi? inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın. Rabbim yardımcın olsun...

ilk denememiz jinemed kalamışta idi sonuç negatif. 2. denememiz yeditepede sonuç pozitif ama kalp atışları oluşmadı boş gebelik yani. 3. de memorial işte hayırlısı bakalım yarın opu için gideceğiz. ALLAHım inşallah hepimize beklediğimiz bebeklerimizi gönderir AMİİNN

Çok teşekkür ederim gelincik bence de allah verecek olduktan sonra hiç bir şey önünde duramaz o yüzden hiç sıkıntı yapma.
Bende dondurulmuş kalmadı zaten cok yumurta olmamıştı 6 tane olmuştu ,2 tanesi blastosist aşamasına gelebildi.

haytım senin kaçıncı gün emriyosu tranfer edilmişti

çakır44 selam

benim eşimin morfoloji bozuktu yapısı bozuktu bende tedavi öncesi 12 kilo kadar verdim ( drum verdiğim kilo ve diyetin hormonlarımda çok olumlu olduğunu vurguladı. bazılarının kullandığı şeker hapınıda bir dönem kullanmıştım.
benim değerler normaldi eşimin ayrıca kromozom analizi istendi
ilk denemede Rabbime şükürler olsun yavrumuzu kucağımıza aldık yaş 37.
drumuz Nur hndı.

İnşallah tedaviye sağlıkla başlar ve bebeişlerinize kavuşursunuz.
ben şu an 80 kiloyum ): ve bende pco var bunu memoriale gittiğimde mustafa bey beni muayene etti o söyledi şok oldum
eşimde morfoloji sorunu var benim pco biraz farklı yomurtalar ilaçlara çok cevap veriyo ve yomurtaların çapları çok büyükmüş
bu nedenle oluşan yomurtalar kalitesiz benim ilk denememde 45 yomurta toplandı mustafa beye söylediğimde çok şaşırdı
2. de 32 yomurta toplandı
olmadı olmadı sebebi eşim deyim kalitesiz olan yomurtalarmış
dr bana glukofen diye bir ilaç verdi 2 tane içiliyodu günde çok midemi bulandırınca dr 1e indir dedi bu şeker hastalarının kullandığı ama benim durumdada yomurtalar kontrol altına alınması için insülin duyarlılığını arttırmak amacıylan kollanıcakmışım ama henüz adetim gelmedi bu gün tam 30. gün normalde 25 ile 28 günleri arası hep olurum yani her ay 2 3 gün erken olurum
böle bir durum yaşıyan varmı aranızda
bide kısa protokulle uzun arasında ne fark var
mustafa bey bana kısa olacak dedi daha öncei tüp denemelerim uzundu
rabbim hayırlısını versin artık bende bebeyimin kukusunu içime çekmek istiyorum çok hasretim ona
rabbim bebeyini hayırlı evlat etsin inşallah bana cevap yazdığın için çok saol allah razı olsun
bide bizi yalnız bırakmayın bizi bilgilenndirin yardımcı olun lütfen

sevgili topraktut nasilsin canim?seni cok merak ettim,noldu ne yaptin persembe gunu keseyi gormeye gidecektin?
Insallah guzel haberler ile geldin.kac gundur girip bakiyorum belki yazdin bebisden haberler ama senden ses yok.
Ben hala daha beklemedeyim randevu gelsin diye:((
beklemekten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmm:5::5::5:

Hergun dusunuyorum acaba hersey yolundami simdi bebisim tamami,acaba kactanedirler birmi ikimi yoksa uctanemi:1::1:
Anlayacagin benim durumum biraz vahim cunku delirmek uzereyim:52::52::62::1:

canımm çok saol iyi olmaya çalışıyorum..8 haftalık olduk ama kanamam oluyor..jel kullanıyorum.. Kalp atışını 2 hafta önce gördük canımm..ama benim gebelik riskliymi kesede biraz problem gördü.nur hn. Saolsun her hafta takip ediyyor bebeğin gidişatını sürekli yatak istiratı yapıyorum ..yarın tekrar gideceğiz bakalımm hakkımızda hayırlısı olsun...bende haberler bukadar senden haberler nasıl inşallah herşey yolundadır....

kızlar iyi bir haber memorialde yeni bir uygulama başlamış bu çok kısa sürdeir ki çıkmış sadece bahçeci kılıniğinde vardı memorialde bu uygulamaya başlamış
şuna bir bakın
Sürekli Embriyo İzleme Sistemi(Embriyoskop) - Memorial Hastanesi Tüp Bebek ve Genetik Merkezi

evet canım kısa bir süre oldu çıkalı memorial de yapmaya başlamış. her geçen gün yeni bir uygulama çıkıyor.
senin tedavinde hayırlı olsun. anlattığına göre senin durumunda olanlar için kısa protokol daha iyi çünkü ohss riski oluyor.iğnelere adetinin 2. veya 3. günü başlayacaksın .Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu denemende kavuşursun bebeğine..

kızlar merhaba,
pzt memorilde randevüm var müstecep beyle.dosyamı alıp ön görüşme yapmaya gideceğim..burası benim artık son umudum diyebilirim.elimizde avucumuzda ne var ne yok her şeyi döktük şu zamana kadar.keşke ilk memorila gelseydim ama nasip işte.
benim burda 5.tüp bebek uygulamam olacak öncesinde 4 aşılamada yapıldı şu anda iki tüpümde dış gebelik sonucu laproskopi ile alındı.yaşım 34 bu kadar tedaviyle erken menopoza girmekten korkuyorum.bebeğimi kucağıma alabilmek için artık az bir zamanım kaldığının farkındayım.
yaptığım bir çok araştırma sonucunda bu hastaneyi seçtim inşallah bu sefer son olacak.
bu arada başka bir hastanede dondurulmuş embiryolarım var.toplamda 5 tane 2 tanesi 1.kalite diğerleri 2.kalite.başka bir hastaneyle görüşmemde dondourulmuşları aldırabildiklerini söylemişlerdi burda bööyle bir şey varmı bilmiyorum..

çok yorgunum ve artık bu koşu bitsin istiyorum çünkü dayanacak gücüm malesef kalmadı..

kızlar merhaba,
pzt memorilde randevüm var müstecep beyle.dosyamı alıp ön görüşme yapmaya gideceğim..burası benim artık son umudum diyebilirim.elimizde avucumuzda ne var ne yok her şeyi döktük şu zamana kadar.keşke ilk memorila gelseydim ama nasip işte.
benim burda 5.tüp bebek uygulamam olacak öncesinde 4 aşılamada yapıldı şu anda iki tüpümde dış gebelik sonucu laproskopi ile alındı.yaşım 34 bu kadar tedaviyle erken menopoza girmekten korkuyorum.bebeğimi kucağıma alabilmek için artık az bir zamanım kaldığının farkındayım.
yaptığım bir çok araştırma sonucunda bu hastaneyi seçtim inşallah bu sefer son olacak.
bu arada başka bir hastanede dondurulmuş embiryolarım var.toplamda 5 tane 2 tanesi 1.kalite diğerleri 2.kalite.başka bir hastaneyle görüşmemde dondourulmuşları aldırabildiklerini söylemişlerdi burda bööyle bir şey varmı bilmiyorum..

çok yorgunum ve artık bu koşu bitsin istiyorum çünkü dayanacak gücüm malesef kalmadı..

Sermuh, snei çok iyi anlıyorum. Beklemek ve belirsizlik çok zor. Ben Memorial'da bir bayan dr. ile görüştüm ama içime sinmedi. Daha sıcak ve bizim psikolojimizden anlayan bir dr. istiyorum. dolayısıyla bende Müstecep Bey ile görüşeceğim. Bayramda çalışıyormuymuş kendisi? Bir de transfer kendisimi yapıyormuş?

Merhabalar ben iki gün önce kendimin ve eşimin talasemi taşıyıcısı olduğunu öğrendim.Normal yollarla sağlıklı çocuk sahibi olamayacakmışız.Memorial Semra Kahramana yönlendirildik...Doktor hakkında bilgisi ve 2011 tüp bebek fiyatları hekkında bilgi sahibi olan var mı acaba?
Bir de bu tüp bebek işlemi ağrılı sancılı bol iğneli filan bişeymi ?

Son düzenleme:
Sermuh, snei çok iyi anlıyorum. Beklemek ve belirsizlik çok zor. Ben Memorial'da bir bayan dr. ile görüştüm ama içime sinmedi. Daha sıcak ve bizim psikolojimizden anlayan bir dr. istiyorum. dolayısıyla bende Müstecep Bey ile görüşeceğim. Bayramda çalışıyormuymuş kendisi? Bir de transfer kendisimi yapıyormuş?
burdaki sistem hep aynı dr la devam etmiyorsun transferi biri yapıyor toplamayı biri yapıyor yani hepsine farklı günlerde farklı işler verilmiş bir dr bir gün transfer yapıyor bir gün topluyor gibi bir sistem..yarın görüşmem var bayarmda çalışıyorlarmış zaten sonuçta bir hastane bayramda çalışma zorundalar ama nöbetçi olarak çalışırlar sanırım..
Merhabalar ben iki gün önce kendimin ve eşimin talasemi taşıyıcısı olduğunu öğrendim.Normal yollarla sağlıklı çocuk sahibi olamayacakmışız.Memorial Semra Kahramana yönlendirildik...Doktor hakkında bilgisi ve 2011 tüp bebek fiyatları hekkında bilgi sahibi olan var mı acaba?
Bir de bu tüp bebek işlemi ağrılı sancılı bol iğneli filan bişeymi ?

internet sitelerinde bu konuda çok açıklayıcı bilgiler var sizin için hastalıksız embiryoyu seçecekler onada pgt yöntemi deniliyor. labaratuvar ortamında oluşan embiryoyu seçiyorlar ve bu alanda gerçekten türkiye en başarılı hastane .
fiyatları bende tam olarak bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla tüp bebek 2000 euro pgt 1000-1500 euro filan öğrenince yazarım fiyatlarını..
siz ne zaman düşünüyorsunuz..

kızlar merhaba,

Rabbim yardımcın olsun çok zor gerçekten insan artık yorulduğunu hissediyor. İnşallah bu son denemen olur.benimde 4. denemem olcak bi kez düşük yaptım. embriyolarını aynı şehirde ise taşıyabilirsin canım. kaliteleride iyiymiş memoriale alıp orda transferde yaptırabilirsin.

evet canım kısa bir süre oldu çıkalı memorial de yapmaya başlamış. her geçen gün yeni bir uygulama çıkıyor.
senin tedavinde hayırlı olsun. anlattığına göre senin durumunda olanlar için kısa protokol daha iyi çünkü ohss riski oluyor.iğnelere adetinin 2. veya 3. günü başlayacaksın .Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu denemende kavuşursun bebeğine..
çok saol allaha razı olsun inşallah bu defa bebeyimi kucağıma alırım rabbim nasip eder
seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sende bu defa bebeyine kavuşursun

internet sitelerinde bu konuda çok açıklayıcı bilgiler var sizin için hastalıksız embiryoyu seçecekler onada pgt yöntemi deniliyor. labaratuvar ortamında oluşan embiryoyu seçiyorlar ve bu alanda gerçekten türkiye en başarılı hastane .
fiyatları bende tam olarak bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla tüp bebek 2000 euro pgt 1000-1500 euro filan öğrenince yazarım fiyatlarını..
siz ne zaman düşünüyorsunuz..[/QUOTE]

çok teşekkür ederim biz bayramdan sonra başlayacağız drumuzu bekliyoruz ama çok stresliyim....

siz ne zaman düşünüyorsunuz..

çok teşekkür ederim biz bayramdan sonra başlayacağız drumuzu bekliyoruz ama çok stresliyim....[/QUOTE]

Stres elbette oluyor canım ama sakin olmaya pozitif düşünmeye calış. inşallah başarırsınız Rabbim yardımcınız olsun...

Back
X