• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Rezervde sorun yok çok şükür, bir de büyütebilsek :) Muayeneye gittiğimde bir yumurtam kocaman olmuş. Nur Hanım 1-2 gün hamile kalman için çok ideal dedi ama gel gör ki deneyemiyorum. Dua ediyorum tedavide o yumurtalardan bol bol kaliteli kaliteli olsun :)

olur olur hiç canını sıkma içini ferah tut herşey çok güzel olucak merak etme.ben de çok umutsuzdum.topu topu 2 yumurta dedim bakalım kalitesi nolcak dedim ama bak oldu çok şükür ben hiç ihtimal vermiyodum hatta hazırlamıştım kendimi ama sonuç pozitif işte hiç belli olmuyor bu işler tuttu da büyüyolar bile bu günleri hayal bile edememiştim.allahım herşeyi kararlamıştır vardır bir zamanı sen içini ferah tut herşey olucağına varıyor.

incim sayi kadar kalitede onemli.bu tedavide ilac dozun farkli olur.mutlaka daha fazla yumurta toplanir.umut daha fazla hadi insallah.
bh2006 ne yaptin canim..ilk ayda biraz dikkat et yediklerine.cogul gebelik.kilo tehlike aman aman..hareket az mi?o yuzden mi aldin.bol su ic.

hareketim azdı evet düşmesin diye annem sağolsun hiç kaldırmadı beni ama doğru yapmamışız şimdi doktor yürüyüş önerdi çıkıp dolaşmaya başladım belki durur kilo almam.ama işahım çok açık daha öncede aşılamada kullanmıştım ben bu gonal f i o zamanda çok kilo aldırmıştı bana şimdide aynısı oldu.geçiyo etkisi veriyorum sonra o kiloları ama bu sefer bi de gebelik var.bakalım nasıl yapıcaz.aslında kilo demekte çok yanlış benimki şikinlik.vücudum esmen su topluyor.alyansım parmağıma gömülüyor.bakalım atmaya çaışıcam üzerimden.

HAklisin canim.insallah..Esime sordum normal sezeryan 4000-4500 arasi 2010 senesi ..sigorta disinda 2000 vermisiz.

canim tedavide alinan kiloyu hesaba katma.gebelik baslangic kilonu baz al.odem de kotu.odem zor atiliyor.tuz pek kullanma.ben son ay 40 numara terlikle doguma gittim.))

cok para evet.Memorial la ayni sartlari daha ucuz bi hastane var.yakinim dogum yapti memnun kaldi.olmadi zamani gelsin orayida arastirirsin.

canim tedavide alinan kiloyu hesaba katma.gebelik baslangic kilonu baz al.odem de kotu.odem zor atiliyor.tuz pek kullanma.ben son ay 40 numara terlikle doguma gittim.))

öyle yapıyorum zaten .ödem kötü tabi tuzsuz yiyorum zaten herşeyi ama kullanılan ilaçlardan sonra ben böyle oluyorum maalesef.elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama ilaçların etkisi vücudumdan çıkana kadar böyle devam ediyor.sonnra iniyo kendiliğinden.bekliycez bakalım bu sefer ne kadar sürede düzelcem.

Bugün biraz daha belli olmuştur.
Bir gecikme olmazsa 20si gibi nasipse başlayacağım.

Ins. iyi sonuclar alirsin, az kalmis senin de.

Kizlar bende 6-7 yumurta olusmus, sizce dusuk bi sayimi? bugun 4. gunum tedavide. bana az geldi ama doktor iyi iyi dedi. cok bisey de soramiyorum orada niyeyse unutuyorum herseyi.

gonal f mi siskinlik yapiyor bi de sadece?

Kizlar bende 6-7 yumurta olusmus, sizce dusuk bi sayimi? bugun 4. gunum tedavide. bana az geldi ama doktor iyi iyi dedi. cok bisey de soramiyorum orada niyeyse unutuyorum herseyi.

canım gayet iyi doktorda öyle demiş zaten.hiç dert etme benim iki taneydi biliyosun ikisi de tuttu.biz 5. güne gidememiştik.3. gün transferiydi hem de.sen gönlünü ferah tut.herşey yolunda gidecek merak etme. bana hepsi şişkinlik yaptı valla.artık hangisi şişirdi takip edemedim:)))ama olsun kuzucuklar için herşeye değer:)))

Sağolasın canım. Heyecan had safhada :) Bence sayı çok iyi.

Back
X