- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rezervde sorun yok çok şükür, bir de büyütebilsek :) Muayeneye gittiğimde bir yumurtam kocaman olmuş. Nur Hanım 1-2 gün hamile kalman için çok ideal dedi ama gel gör ki deneyemiyorum. Dua ediyorum tedavide o yumurtalardan bol bol kaliteli kaliteli olsun :)
incim sayi kadar kalitede onemli.bu tedavide ilac dozun farkli olur.mutlaka daha fazla yumurta toplanir.umut daha fazla hadi insallah.
bh2006 ne yaptin canim..ilk ayda biraz dikkat et yediklerine.cogul gebelik.kilo tehlike aman aman..hareket az mi?o yuzden mi aldin.bol su ic.
bh2006 canim yanlis anlama yazdiklarimi tamam mi?tedavi kadar gebelikte onemli..bunun tansiyonu var,sekeri var..aman cnm kiymetli bebekler.
bhcim benim kalmam lazım canım. Öpüyorum seni, görüşmek üzere![]()
HAklisin canim.insallah..Esime sordum normal sezeryan 4000-4500 arasi 2010 senesi ..sigorta disinda 2000 vermisiz.
canim tedavide alinan kiloyu hesaba katma.gebelik baslangic kilonu baz al.odem de kotu.odem zor atiliyor.tuz pek kullanma.ben son ay 40 numara terlikle doguma gittim.))
HAklisin canim.insallah..Esime sordum normal sezeryan 4000-4500 arasi 2010 senesi ..sigorta disinda 2000 vermisiz.
Bugün biraz daha belli olmuştur.
Bir gecikme olmazsa 20si gibi nasipse başlayacağım.
Ins. iyi sonuclar alirsin, az kalmis senin de.
Kizlar bende 6-7 yumurta olusmus, sizce dusuk bi sayimi? bugun 4. gunum tedavide. bana az geldi ama doktor iyi iyi dedi. cok bisey de soramiyorum orada niyeyse unutuyorum herseyi.
gonal f mi siskinlik yapiyor bi de sadece?
Ins. iyi sonuclar alirsin, az kalmis senin de.
Kizlar bende 6-7 yumurta olusmus, sizce dusuk bi sayimi? bugun 4. gunum tedavide. bana az geldi ama doktor iyi iyi dedi. cok bisey de soramiyorum orada niyeyse unutuyorum herseyi.
gonal f mi siskinlik yapiyor bi de sadece?
Sağolasın canım. Heyecan had safhada :) Bence sayı çok iyi.
kızlarrrr nasıl geçiyor gününüzzzzz
adasu senin problemin nedir yaşın bana yakın oldugu icin yazdım.
kızlarrrr nasıl geçiyor gününüzzzzz