• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hmm..50 kilo ile baslasan super olacak..iyi kilo almissin..Ben vereyim sana 7 kilo fazlalik:27:Benden sonra bi arkadasi merkeze yonlendirmistim.o da 48 kg falandi.Boyu da kisa minyon yani.Nur hnm ona gonal-f vermisti.Dozu ne kadardi hatirlamiyorum ama 2 yumurta cikmisti 2 transfer oldu.Simdi kizi 1 yasinda..Yumurta sayin onemli gerekli olan 1 tane saglikli insallahhh..Incim ben bu sefer senden umutluyum.Ilac dozun degisecek.kilo aldin.Zaten saglikli embrio bulunsa tutunmada sorun yasanmaz..Hayirlisi olsun..

1 haftada alır mıyım 1 kilo acaba :) Gönder gönder hiç fena olmaz :) Hayatımda yemediğim kadar pekmez yedim :1: 1 hafta boyunca badem, kuru kayısı, incir, fındık, fıstık, ananas yiyeyim diyorum. Benim de kısa boyum ama vücut kitle endeksim düşükmüş. Maşallah arkadaşına ve bebeğine :nazar: Ah inşaallah canım. Transfer anını yaşamak için bile sabırsızlanıyorum :)

büyümüşler canım ama yine duyamadık ikincinin laşo atışlarını.arkada kalıyo duyulmuyo dedi doktor.ama kesesi büyüyomuş valla bilemedim anlayamadım pek ikincisi kesin değil ama diğerini gördük.o iyi çok şükür

Allah Allah, çok ilginç. Doktor bir şey dedi mi bu durumla ilgili peki?

Allah Allah, çok ilginç. Doktor bir şey dedi mi bu durumla ilgili peki?

yok canım hiçbirşey diyemiyor.kaçıyo resmen bulamıyo doktor.adamın kolu ağrıdı dün ultrasonda onu kovalarken:))valla hayırlısı bilemedim ben de ne diycemi.önümüzdeki haftaya kadı ama işin ilginci kese büyüyor.canlı olmasa büyümez heralde.bilmiyorum da

yok canım hiçbirşey diyemiyor.kaçıyo resmen bulamıyo doktor.adamın kolu ağrıdı dün ultrasonda onu kovalarken:))valla hayırlısı bilemedim ben de ne diycemi.önümüzdeki haftaya kadı ama işin ilginci kese büyüyor.canlı olmasa büyümez heralde.bilmiyorum da

Kaçak :) Haftaya çıkar ortaya umarım :)

büyümüşler canım ama yine duyamadık ikincinin laşo atışlarını.arkada kalıyo duyulmuyo dedi doktor.ama kesesi büyüyomuş valla bilemedim anlayamadım pek ikincisi kesin değil ama diğerini gördük.o iyi çok şükür

Kese buyuyorsa cok iyi hersey yolunda..1.ye durt,soyle de kardesine yer versin accik..Garanti yer vermeyen erkektir,kacan da kiz:9:12.haftadan sonra kacsa da yakalar doktor endiselenme..Saglikla buyusunler.

Son düzenleme:
Buyuk ihtimal burasi olacak dediysen geri donecek gozuyle bakmis dosyani ona gore duzenlemislerdir.Birde filme kim bakti?
Hayirlisi.Insallah tupbebege gerek kalmadan asilamada kavusursun bebisine..

aynur hanım baktı canım randevu için aradığımda nur hanımın anca 10 gün sonraya boşu vardı bende beklemedim nedense o olsun dedim
herşeye aynur hanım baktı yani
önce rahim sola dönük gebe kalmayı bi nebze engelleyebilir laproskopi gerekebilir dedi muayeneden sonra gerek yok dedi
hafif ohss oldum aşılamada ama pco da değilim dedim , belki öylesindir dedi muayeneden sonra değilsin dedi :)) çünkü ben 28 de bir adet olurum ve yumurtluyorum
sonrada tüpte bizim için en iyi kategoridesiniz size 50-55 şans veriyorum dedi :24:

kızlar merhaba.bende uzun araştırmalardan sonra memorialde başladım.tüp bebekte 2. denemem ama orda ilk denemem olacak.tüm testlerimiz yapıldı herşeyimizi orda yaptırdık.bizim sorunumuz spermdi sayıyla ilgili ciddi problemimiz vardı ama testlerde biraz ileri hareket ve morfolojimiz sıkıntılı çıkmış onun haricinde hiçbir sorun yok.şimdi ben farlutal kullandım adetimi bekliyorum olur olmaz iğnelere başlıycam.doktorum müstecep bey ve semra hanım.teknik olarak imsi kullanılacak.aslında doktorum nur hanımdı ama o gün çok kalabalıktı,ayrıca ben kontrollerimi ve yumurta takibimi yaşadığım şehirde yaptırıcam o yuzden doktor benim için çok önemli değil.memorialde ben şunu gördüm iyi bir ekip,herşeyi detaylı takip ediyorlar.inşallah olumlu sonuçlarımızı yazarım sizlere canlarım :)))

kızlar merhaba.bende uzun araştırmalardan sonra memorialde başladım.tüp bebekte 2. denemem ama orda ilk denemem olacak.tüm testlerimiz yapıldı herşeyimizi orda yaptırdık.bizim sorunumuz spermdi sayıyla ilgili ciddi problemimiz vardı ama testlerde biraz ileri hareket ve morfolojimiz sıkıntılı çıkmış onun haricinde hiçbir sorun yok.şimdi ben farlutal kullandım adetimi bekliyorum olur olmaz iğnelere başlıycam.doktorum müstecep bey ve semra hanım.teknik olarak imsi kullanılacak.aslında doktorum nur hanımdı ama o gün çok kalabalıktı,ayrıca ben kontrollerimi ve yumurta takibimi yaşadığım şehirde yaptırıcam o yuzden doktor benim için çok önemli değil.memorialde ben şunu gördüm iyi bir ekip,herşeyi detaylı takip ediyorlar.inşallah olumlu sonuçlarımızı yazarım sizlere canlarım :)))

Canım hatırladım seni. Yazışmıştık bu topikte. Hadi hayırlı olsun. Gelişmelerden haberdar et bizleri. Allah yardımcın olsun...

aynur hanım baktı canım randevu için aradığımda nur hanımın anca 10 gün sonraya boşu vardı bende beklemedim nedense o olsun dedim
herşeye aynur hanım baktı yani
önce rahim sola dönük gebe kalmayı bi nebze engelleyebilir laproskopi gerekebilir dedi muayeneden sonra gerek yok dedi
hafif ohss oldum aşılamada ama pco da değilim dedim , belki öylesindir dedi muayeneden sonra değilsin dedi :)) çünkü ben 28 de bir adet olurum ve yumurtluyorum
sonrada tüpte bizim için en iyi kategoridesiniz size 50-55 şans veriyorum dedi :24:

Nur hnm tatilde.Aynur hnm da iyi bir doktordur.Merkez ekip halinde, cevap bekleme nedenim bundan.Senin dosyani Aynur hnm toplamis.Filmi almasi gerek ki.Semra hnm,Ekip toplanip dosyani filmi tek tek gozden gecirip,durumun hakkinda ortak karar versinler.Aynur hnm filme bakip not almasi yeterli gelmeyebilir.Semra hnm mutlaka filme bakmak ister.Hangi doktorla basladiginiz cok onemli degil.Ekip karar veriyor.Zaten sans genelde %50 dir ya olumlu ya olumsuz..yuzdelere takilma.pko lu olsan duzenli regl olmazsin..
Asilama ne zaman basliyor?

ewet canım bende seni hatırladım,sende durum ne anlatsana geçmişi çok okuyamadım bebiş var mı ya da tedavidemisin neler uygulandı sana :49::49::49::49::49::49::49:

Hayirli sonuc olsun insallah..

canım ilacım bugun bitti 1 hafta içinde olmam lazım ama ben istanbulda değilim kendi şehrimde başlıycam iğnelere.yani oraya gelmem nisanın sonlarına doğru olur heralde :) orda sarışın mavi gözlü etrafına bakınan bi bayan vardı yoksa o senmisin :))

Nur hnm tatilde.Aynur hnm da iyi bir doktordur.Merkez ekip halinde, cevap bekleme nedenim bundan.Senin dosyani Aynur hnm toplamis.Filmi almasi gerek ki.Semra hnm,Ekip toplanip dosyani filmi tek tek gozden gecirip,durumun hakkinda ortak karar versinler.Aynur hnm filme bakip not almasi yeterli gelmeyebilir.Semra hnm mutlaka filme bakmak ister.Hangi doktorla basladiginiz cok onemli degil.Ekip karar veriyor.Zaten sans genelde %50 dir ya olumlu ya olumsuz..yuzdelere takilma.pko lu olsan duzenli regl olmazsin..
Asilama ne zaman basliyor?

anladım canım demekki ben baya hassasım bu aralar herşeye takıyorum :14:
bu ay dinlenmedeydim işte canım ohss olduğundan önümüzdeki adetimle başlıycam yani bikaç güne adet olurum ve başlarım
bundan sonra mecburi istikamet tüp bebek manevi yönden çok yıpratıcı süreçler malesef Allah hepimize çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah , normal olmasını geçtim artık ilk denemede tutanlara imreniyorum :nazar:

canım ilacım bugun bitti 1 hafta içinde olmam lazım ama ben istanbulda değilim kendi şehrimde başlıycam iğnelere.yani oraya gelmem nisanın sonlarına doğru olur heralde :) orda sarışın mavi gözlü etrafına bakınan bi bayan vardı yoksa o senmisin :))

Anladım canım. Benim de opu ay sonuna denk gelir. Aynı dönemde başlayacağız iğnelere. Yok canım ben değildim :)

Back
X