slm kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederimmm
bu gün gittik 10 da ama çok beklettiler bizi toplantı varmışşşş

12:30 da ancak çıkabildik merkezden şansıma da bu gün nur hn yoktu ya salı günüde yokmuş:26::26:ama söyledim ben nur hn istiyorum diye onlarda belirtmişmiydiniz bunu dedi bende hayır ama unla başladım onunla devam etmek istiyorum dedim tamam salıdan sonrası için onunla devam ederbilirsiniz salı günüde konuşuruz dediler...bugün çok kalabalıktı merkez aynur hn da çok ilgilenemedi bizimle hemen muayane etti ilaçları yazdı gönderdi sonra hemşireler ilgilendi hormon testini verdik sonuçlar çıkınca biz tel.arayıp haber vericez dediler...saat 4 de aradılar günlük 150 ml gonolof kullanmamı söylediler..ilk iğnemide yaptımm

birde kızlar şöyle bir değişiklik olmuş sanırım bilmiyorum eskiden de varmıydı ilaçları eczaneden aldık merkez vermiyormuş:44::44:5 kutu gonolof yazdılar ama hepsini almayın dediler 3 kutu aldık şimdilik diğer tedavimde de 3 kutu kullanmıştım birde sizinde aklınızda bulunsun hastahanenin karşısındaki eczane çok pahallı veriyo kutusu 316 tl 50 mt ilerde ateş eczanesi var oraya gittik 1 kutusunu 250 tl ye verdi...fazla alıp da elinizde kalırsada geri alıyorum dedi

ama sizde ilk etapda 3 kutu alın bence hemşire bile dedi fazla gelebilir 3 tane alın isterseniz diye...
benim adetimin ikinci günüm olmasına rağmen yumoşlarım fazla hızlı büyüyormuş :44::44

yüzden ilaç tedavisi kısa sürebilir dediler 10 tanede yumoş varmış şimdilk inşallah kaliteli yumoşlarım ve de bebişlerim olur