• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar buralardayım :16::16::16: çatlatma iğnemi bu akşam oldum.kısmet olrsa perşembe sabah opu yapılacak. iyi görünen yumurta sayımda 5-6 tane. hep güzel haberler veririz inşallah

Çok heyecanlı :16:
Hayırlı haberlerle gel inşaallah Mercanım.

hamişler bu sorum size transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yediniz mi bende biraz kabızlık sorunu var ne yapsam acabaaa:44::44:ilkinde kabız olmuştum daa:44:

Hamile değilim ama hemen cevap vereyim :1:
Ben ananas yemiştim sadece ama çok az.
Kabızlık sorunun için kuru kayısı yiyebilirsin. Ben her gün bir kaç tane yemiştim ve tuvalet problemim hiç olmadı.

kızlar buralardayım :16::16::16: çatlatma iğnemi bu akşam oldum.kısmet olrsa perşembe sabah opu yapılacak. iyi görünen yumurta sayımda 5-6 tane. hep güzel haberler veririz inşallah
hadi hayirlsi olsun, guzel haberlerle gelin ins :)
günaydın kızlar yumoşlardan haber aldım 4 düde çok iyiymiş yarın olabilir dediler tarnsferiniz arayıp haber vereceklerr
dualrınızı eksik etmeyin olur muuuu:38:

Allah yardimciniz olsunnnnnnn! insalllahhhh kavusursunuz bebisinize :)

hamişler bu sorum size transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yediniz mi bende biraz kabızlık sorunu var ne yapsam acabaaa:44::44:ilkinde kabız olmuştum daa:44:

ben ananas yedim 1-2 tane toplamda. kabak cekirdegini hic duymadim. karpuzda iyi geliyo bence kabizliga :)

ananas ve kabak cekırdegı yemedım.kabızlık ıcınde nur hnm actıvıa onerdı hamılelıgım boyuncada devam edıyorum ıyı geldı.:nazar:
activia ara vermek gerekiyo mu demis bh, ben de oyle duydum. bir ara yedim ama biraktim, naturel degil diye. gerci onun disinda zararli seyler yiyorum o da celiski ama. kizlar siz hangi vitaminleri kullaniyosunuz?

Son düzenleme:
Çok heyecanlı :16:
Hayırlı haberlerle gel inşaallah Mercanım.

Hamile değilim ama hemen cevap vereyim :1:
Ben ananas yemiştim sadece ama çok az.
Kabızlık sorunun için kuru kayısı yiyebilirsin. Ben her gün bir kaç tane yemiştim ve tuvalet problemim hiç olmadı.

ben ananas yedim 1-2 tane toplamda. kabak cekirdegini hic duymadim. karpuzda iyi geliyo bence kabizliga :)

activia ara vermek gerekiyo mu demis bh, ben de oyle duydum. bir ara yedim ama biraktim, naturel degil diye. gerci onun disinda zararli seyler yiyorum o da celiski ama. kizlar siz hangi vitaminleri kullaniyosunuz?

çok sağolun kızlar cevaplarınız için
yememe kararı verdim bende ilkinde yemiştim bunda yemeyeyim bakalım durum ne olacak bol bol meyve yerim zaten çok da severim meyveyi
iyiki varsınız ya hakkınızı nasıl ödücem ben sizinnn:21::21::21:seviyorum sizi:21::21:

çok sağolun kızlar cevaplarınız için
yememe kararı verdim bende ilkinde yemiştim bunda yemeyeyim bakalım durum ne olacak bol bol meyve yerim zaten çok da severim meyveyi
iyiki varsınız ya hakkınızı nasıl ödücem ben sizinnn:21::21::21:seviyorum sizi:21::21:

Canım benim ne demek :16:
Biz de seni çok seviyoruz, ben hepinizi çok seviyorum :16:

beğenmene sevindim canım uğur getirsin diye yaptım inşallah 9 ay boyunca kullanmayı nasip eder allah:21:

İnş canım inş.
Şifa'yı tanıyorsun, o da yapmıştı tedavi sırasında ve çok şükür tuttu.
Seninki de öyle olsun inş.

Canım benim ne demek :16:
Biz de seni çok seviyoruz, ben hepinizi çok seviyorum :16:

İnş canım inş.
Şifa'yı tanıyorsun, o da yapmıştı tedavi sırasında ve çok şükür tuttu.
Seninki de öyle olsun inş.

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tatil nasıl gidiyor canımmm:21:

canım ben ferrum ford coraspin elevit birde calsium takviyesi alıyorum.elevit haftada 2 kere diğerleri hergün.sen değişik birşey kullanıyor musun

canım ben ferrum ford coraspin elevit birde calsium takviyesi alıyorum.elevit haftada 2 kere diğerleri hergün.sen değişik birşey kullanıyor musun

coraspini transferden sonra biraktirdi doktorum. digerleri nedir bilmiyorum, multivitamin mi? ben yurtdisindayim demistim galiba, burada sadece prenatal vitamin al dediler, ek olarak magnezyum kullaniyorum simdilik.

coraspini transferden sonra biraktirdi doktorum. digerleri nedir bilmiyorum, multivitamin mi? ben yurtdisindayim demistim galiba, burada sadece prenatal vitamin al dediler, ek olarak magnezyum kullaniyorum simdilik.

ferrum demir hapı elevit vitamin calsıum takviyesini de süt içemiyorum diye verdi doktorum.prentali bilmiyorum canım.doktorun verdiyse doğrudur devam et bence.hepsi farklı birşey uyguluyo.

ferrum demir hapı elevit vitamin calsıum takviyesini de süt içemiyorum diye verdi doktorum.prentali bilmiyorum canım.doktorun verdiyse doğrudur devam et bence.hepsi farklı birşey uyguluyo.

demir vb de var ictigim seyin icinde zaten, folik asiti biraktim bayadir zaten. bulantilarla basim belada, bunlari zar zor icebiliyorum.

actıvıa'yı sürekli yiyebiliyo muyuz ara vermek gerekiyo mu?

zaralı bırsey olsa nur hnm onermezdı kabızlık sorunun oldumu 2 hafta duzenlı kullan dedı.2 hafta kullan ondn sonra tekrar olana kadar ara verırsın.

kızlar sabah yumoşlarımı Allahın izniyle teslim ettim merkeze.9 tane olmuş keratalar.durumlarını yarın öğrenebilicem.:16::16:

ya canım şimdi herkesin görüşü düşüncesi farklıdır ben kendi düşünceleri yazıp seni kafanı karıştırmak istemem bu iş biraz nasip kısmet işi allah ol desin yeterki
bizim sorun erkek inferlitesi imsi uygulanması yapılıyor bize brülsel 6500 büyütüyor spermi ama memorıal 8000 bin büyütüyo
birde bizim işde lab.çok önemli türkiyedeki en iyi lab.memorıal tescillenmiş hatta...eğer zamanın varsa ve seninde kafan karışıksa memorıale ön görüşmeye gitmeni tavsiye derim canımmm

çok sağ ol canımmm inşallahhhh tutunurrrrlarrrr annesineee:38:

selam umutege.

simmay gibi bende brükselde 2.denemeyi brükselde düşünüyordum..neden memorilı seçtiğini yazmışsın ama şahsi düşüncelerin önemli benim için..kafam karışmaz..sen bana yazarmısın tercihi
ni 2.de neden memorilda kullandın..ben orayıda çok araştırmıştım.memorial ve brükselde arada kaldım .ve brüksele gittim.ama negatif sonuç.tabi allah ol derse olur..ama dediğim gibi neden devam etmedin..daha fazla sebebin varsa..yazarsan sevinirim.ok.labaratuvar 8000 defa büyütüyo falan..ok.yani kafam karışşsın:))önemli değil.bebek gelsin yeter kii..inşallah herkes gibi hamilelik haberini verirsin bizlere..sevgiler..

Back
X