• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar güzel haberden sonra gezmeye gittik biraz
meleğim bir taneymiş teyzeleri:nazar::nazar:
sağlıklı olsun benim olsun nur hn la sloganımız bu bizim:72:oda demişti zaten bir tane olması daha iyi diye benimde gönlümden geçen bir taneydi sağlıklı olsun kucağıma almayı nasip etsin allah başka birşey istemiyorum rüyamda da görmüştüm zaten tek olduğunu:nazar::nazar:
meleğim 7 ml miş:nazar::nazar::nazar:kalbi 150 atıyormuş:nazar::nazar:15 gün sonra tekrar çağırdı sonra ben kendi seçeceğim bir yerde devam edicem :16::16::16:
allah herkese nasip etsin inşallahhh çok güzel birşey:16::16::16:

inci canım bu arada ücret aldılar canım 210 tl
bebeğim iyiya çok şükür giden para olsun

canım,hayırlı uğurlu ve sağlıklı bir bebişin olsun.yesin onu teyzesi :16::16:
çok şükür güzel haberlerle gelmişsin.çok mutlu oldum canım:nazar::nazar:

sağlıklı olsun benim olsun nur hn la sloganımız bu bizim:72:oda demişti zaten bir tane olması daha iyi diye benimde gönlümden geçen bir taneydi sağlıklı olsun kucağıma almayı nasip etsin allah başka birşey istemiyorum rüyamda da görmüştüm zaten tek olduğunu:nazar::nazar:
meleğim 7 ml miş:nazar::nazar::nazar:kalbi 150 atıyormuş:nazar::nazar:15 gün sonra tekrar çağırdı sonra ben kendi seçeceğim bir yerde devam edicem :16::16::16:

Benim de çift transfer yapılmıştı Memorial'de ,sadece biri tutundu.
İlk duyduğumda üzülmüştüm.Çünkü çift transfere eşimi zor ikna etmiştim.
Bir defada iki bebeğim birden olsun çok istemiştim.Çok şükür Allah'a bir tane olsun tutunabildi.

Şimdilerde iki'li test ,ayrıntılı ultrason vs... ile uğraşıyoruz.
Heyecan ve mutluluk dolu olduğu kadar stresli bir süreç.

Allah cümlemize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Bundan sonraki gebelik takiplerini nerede yaptırmayı düşünüyorsun?

kızlar bu sabah ilk kez hafif lekelenmem oldu.pembe gibiydi önce sonra ara sıra kahverengi gibi oldu.daha önce buna benzer şeyler okumuştum galiba jelden kaynaklıymış.sizlerde de oldumu ve geçtimi.bir öneriniz var mı

Son düzenleme:
canım,hayırlı uğurlu ve sağlıklı bir bebişin olsun.yesin onu teyzesi :16::16:
çok şükür güzel haberlerle gelmişsin.çok mutlu oldum canım:nazar::nazar:
hepimize nasip etsin allah canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Benim de çift transfer yapılmıştı Memorial'de ,sadece biri tutundu.
İlk duyduğumda üzülmüştüm.Çünkü çift transfere eşimi zor ikna etmiştim.
Bir defada iki bebeğim birden olsun çok istemiştim.Çok şükür Allah'a bir tane olsun tutunabildi.

Şimdilerde iki'li test ,ayrıntılı ultrason vs... ile uğraşıyoruz.
Heyecan ve mutluluk dolu olduğu kadar stresli bir süreç.

Allah cümlemize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Bundan sonraki gebelik takiplerini nerede yaptırmayı düşünüyorsun?

benim de kalbimden geçen bir taneydi sağlıklı olsun bir tane olsun çok şükür o benimle inşallah 8 ay sonrda da kucağımızda olur
bizde de eşim kendini ikizi hazırlamıştı ama olmadığı istediği sağlık olsun
ben özel balat hastahanesini düşünüyorum diğer takiplerim için

allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah:nazar:

gözün aydın :) sağlıkla sonuna kadar gider, sağlıkla kucağınıza alırınız inşlh .:) ( tv de çıkan son haberlerden sonra bu dua dilime pelsenk old mlsf)

nur hnm çogul gebelik taraftarı pek değil zaten. :) benim ikiz oldugunı görünce uzzzun uzuun risklerini anlatmıştı. çok şükür bu zaman kadar gelebildik.

6. ayıma kadar takiplerimi nur hnm yaptı, ikiz olunca başka yere güvenemedim

kızlar bu sabah ilk kez hafif lekelenmem oldu.pembe gibiydi önce sonra ara sıra kahverengi gibi oldu.daha çnce buna benzer şeyler okumuştum galiba jelden kaynaklıymış.sizlerde de oldumu ve geçtimi.bir öneriniz var mı

canım telaş yapacak birşey yok ama memorıaldeki dr arayıp söyleseydin bence belki iğne verirdi sana düşük önleyici iğne varmış
yada pregestoran iğneye devam et diyebilir bir kaç gün
senin muyane nerden oldu canım göbekten mi geniteldan mi
benimki genitalden oldu 12 haftaya kadar öyle olacak dedi nur hn
raham duvarımı ölçümü yapılacakmış
ama diğer tarafa gittiğimde göbekten bakmaya başlarlar sanırım o zamanda 12 haftalık olmuş olacak zaten inşallahhh:nazar::nazar:

gözün aydın :) sağlıkla sonuna kadar gider, sağlıkla kucağınıza alırınız inşlh .:) ( tv de çıkan son haberlerden sonra bu dua dilime pelsenk old mlsf)

nur hnm çogul gebelik taraftarı pek değil zaten. :) benim ikiz oldugunı görünce uzzzun uzuun risklerini anlatmıştı. çok şükür bu zaman kadar gelebildik.

Maşallah bugünlere gelmişsiniz.=)

Cinsiyetleri nedir?

Bundan sonra nerede devam etmeyi düşünüyorsun?

kızlar bu sabah ilk kez hafif lekelenmem oldu.pembe gibiydi önce sonra ara sıra kahverengi gibi oldu.daha önce buna benzer şeyler okumuştum galiba jelden kaynaklıymış.sizlerde de oldumu ve geçtimi.bir öneriniz var mı

crinone jel mi kullanıyorsunuz? o tahriş yapar, ve lekenme olabilir. bende 9. hftda olmuştu

ama gene de dru arayıp durumu bildirin bence. ilk haftalar ihmale gelmemeli

canım benim için ikiz biraz daha riskliydi zaten hakkımda hayırlısı neyse o olsun demiştim hep demekki bir taneymiş kısmetim
çok şükür bugünleri gördük ya
az kalmış canım senin kucağına almana sağlıklı olsunlar inşallah
bende arada gelirim dedim zaten siz görürseniz daha çok rahat ederim diye:16::16::16:

canım telaş yapacak birşey yok ama memorıaldeki dr arayıp söyleseydin bence belki iğne verirdi sana düşük önleyici iğne varmış
yada pregestoran iğneye devam et diyebilir bir kaç gün
senin muyane nerden oldu canım göbekten mi geniteldan mi
benimki genitalden oldu 12 haftaya kadar öyle olacak dedi nur hn
raham duvarımı ölçümü yapılacakmış
ama diğer tarafa gittiğimde göbekten bakmaya başlarlar sanırım o zamanda 12 haftalık olmuş olacak zaten inşallahhh:nazar::nazar:

canım göbekten oldum.açıkçası burada hep bu tarz şeyler okudum ve jelden kaynaklandığı söylendiği için bende telaşlanmadım.afedersinizde hani silinirken değilde sadece çamaşırıma geliyor.

canım göbekten oldum.açıkçası burada hep bu tarz şeyler okudum ve jelden kaynaklandığı söylendiği için bende telaşlanmadım.afedersinizde hani silinirken değilde sadece çamaşırıma geliyor.

canım sen ihmal etme bence bizim bebeklerimize daha titiz davranmamız lazım hemen dr ara bakalım o ne diyecek
aklında kalacağına eziyet kalsın daha iyi
hadi haber bekliyorum
en azından içimiz rahat etmiş olur

Jel dediğin Crinone Jel mi?

Bende de lekelenmeye neden olmuştu.
Ben onu bir hafta zor kullanmıştım.Aynı zamanda yanma ve kaşıntıya neden olmuştu.Çıldırtacak şekilde kaşınıyordu.
Funda Hanım;kullanmak zorunda değilsin demişti.Progestan iğneye başlamıştım.Doğrusu o ağır iğnelerin acısını yeğlerim.

13 haftalık olana kadar herhangi bir ilaç kullanmak sakıncalı olduğundan 13 haftayı doldurana kadar ara ara kaşıntı ve yanma devam etmişti.
Sonrasında doktorum fitil verdi.Şimdi çok rahatım şükür.

Son düzenleme:
kızlar aradm doktorumu,coraspin kullanımını bırakmamı bol istirahat etmemi ve lekelenme bittikten sonra yarım coraspin kullanmamı söyledi. hepinize teşekkür ediyorum sağolun kızlar.ben dinleneyim biraz.

Son düzenleme:
kızlar aradm doktorumu,coraspin kullanımını bırakmamı bol istirahat etmemi ve lekelenme bittikten sonra yarım coraspin kullanmamı söyledi. hepinize yeşekkür ediyorum sağolun kızlar.ben dinleneyim biraz.

iyi yaptın canım
hadi şimdi git uzan biraz bol bol dinlen bebişine iyi bak allaha emanet olunnn

kizlar.ikinizde duymussunuz bebeginizin kalp atislarini allah hepimize saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.bende dun merkezdeydim.bebegum saglikli son 6 hafta cok heycanliyim.nur hnm la epey sohbet ettik.2 uil sonra 2 bebisi yapicaz bundan sknra ne yapicagimi felan konustum.dogumdan sonrada kontrollerimi o yapicak cok mutlu oldum bunu duydugumahepinize iyi bayramlar

umutage canım çok sevindim maşallah bebişine.benim çift başlamıştı ama tek devam etti.allah bunlara uzun ömür versin.ne güzel bir duygu dimi?bi de hareketlenince gör sen.insanın çıkartıp sevesi geliyo:)))

mercancım aman dikkat et.bana da oldu ama 1 kez devamı gelmedi.jelden olur dedi nur hanım ama devam ettim ben yine de jele.isstirahat et bol bol.

Kızlar bugün bebişimi ilk kez gördüm.kapkara bir nokta ve nasıl hızlı atan bir kalp sesi. :16::16::16: Ağladım o sesi duyunca.
Tek kese göründü.her şey yolunda ve aynı ilaçlarla devam etmemi istedi.
Allahıma şükürler olsun.bütün isteyen arkadaşlarıma yaşatsın bu duyguyu.

mercan hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
umutege seni de tebrik ederim çok sevindim ikiniz için.
Bu arada herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun. iyi bayramlar.

Maşallah bugünlere gelmişsiniz.=)

Cinsiyetleri nedir?

Bundan sonra nerede devam etmeyi düşünüyorsun?

teşekkürler, darısı başınıza :) ikisi de erkek

6. ayıma kadar memorailda devam ettim. sonrasında gene memoraila bağlı olan hizmet hastanesine geçtim, sgk anlaşmalı oldugu için.
hizmet hastanesinde hakan bey e gidiyorum. tavsiye ederim

kizlar.ikinizde duymussunuz bebeginizin kalp atislarini allah hepimize saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.bende dun merkezdeydim.bebegum saglikli son 6 hafta cok heycanliyim.nur hnm la epey sohbet ettik.2 uil sonra 2 bebisi yapicaz bundan sknra ne yapicagimi felan konustum.dogumdan sonrada kontrollerimi o yapicak cok mutlu oldum bunu duydugumahepinize iyi bayramlar

doğumdan sonra hangi kontrolleri yapacak?

Back
X