• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Aslında sana diyorum ama bende heycanlanmaya başladım. 12 eylulde benımde transferım belki senınle memorıalde karşılasırız. Allah hakkımızda hayırlısını versin bebekte versın :))))

aminnn inşallah..belkide karşılaşırız evet:)) biizm en erken salı en geç perşembe olacak transferimiz ..11 ve 13 ü oluyor sanırım...

kızlar hayırlı olsun tedavileriniz yine heyecanlanmaya başlıyor topik karnınızda bebişlerle dönün inşallah.allah yardımcınız olsun...

iyi geceler arkadaşlar,
2000 euro tüp bebek fiyatında peşin veirldiğinde indirim uyguluyorlar mı?birde parayı tedaviye başladığımız gün mü alıyorlar süreç nasıl işliyor bu konuda?

iyi geceler arkadaşlar,
2000 euro tüp bebek fiyatında peşin veirldiğinde indirim uyguluyorlar mı?birde parayı tedaviye başladığımız gün mü alıyorlar süreç nasıl işliyor bu konuda?

50 euro kadar düşüyolardı canım.1950 euro oluyo bişey farketmiyo yani.transfer gününe kadar istediğin zaman ödeme yapabiliyorsun sorun çıkarmıyolar.

12 Eylul transfer tarihi 2 deneyeceğim ins bu sefer Allah kısmet eder bana (bize ) anneliği allah herkesın yardımcısı olsun :26:

merhaba arkadaşlar, benimde yarın sabah yumurta toplama işlemim var..doktorum nur hanım'dı, yarın toplamayı funda hanım yapacak..dualarınızı bekliyorum..

Tedavileriniz hayırlı olsun kızlar. İnşaallah bebeklerinize kavuşursunuz...

teşekkür ederim canım inşlh dondurulacak kadar kaliteli embriyolarım olur... 2000 euro tüp bebek fiyatında peşin veirldiğinde indirim uyguluyorlar mı?birde parayı tedaviye başladığımız gün mü alıyorlar süreç nasıl işliyor bu konuda? sende ikinci denemeni yapcakmışsın şimdiden hayırlı olsun inşlh bebeğine kavuşursun...

Maalesef bir indirim olmuyor. Tedavinin ilk günü 500 euro yumurta toplama işleminin olduğu gün de 1500 euro alıyorlar.

topiğimiz canlanmış yine inşallah herkez güzel haberler alır
allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
allah yar ve yardımcını olsun arkadaşlar dualrımız sizinle:49::49::49::49::49::49:

moralim çok bozuk kader arkadaşlarım, eşimin doktoruna gittik bugün test verdi eşim sayı aynı yine hareketsizlik artmış.spermlerin yüzde sekseni hareketsiz.bir sene bizi oyaladı.sırf komisyon almak için anlaşmalı eczanesine yolladı bizi hep ilaçlara bir tüp bebek parası verdik bide gereksiz bir varikosel ameliyatı...bugünde geçmiş karşımıza tüp bebek yaptırın diyo.sakın bahçelievler medicanaya gitmeyin.işleri güçleri para.bide orda tüp bebek yaptırın demezmi.offff offf bizim bukadar hareketsizlik varken tüp bebek tutar mı ki hiç umudum yok.bir ay sonra bu moralle tedaviye nasıl başlayacağım bilmiyorum.bir senemiz boşa gitti ya.

iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..bu sabah yumurtalarım toplandı..ağrısız, korkulacak hiç bir şey olmayan bir işlemdi zaten anestezi altında olduğu için hiç birşey hissetmedim..çıktığımda kasıklarımda ağrı vardı ve biraz midem bulandı çıkardım..ağrı için ağrı kesici iğne yapıldı ve şimdi çok iyiyim..9 tane yumurtam toplanmış bakalım kaç tanesi işlem görecek ve döllenecek.yarın haber alıcaz inşallah..bu arada toplamayı müstecep bey yaptı..herkese kolaylıklar diliyorum..doğum yapacak arkadaşa özelliklede :)

Ön görüşmeye gittiğinde ne seni nede eşini muayene ediyorlar
Tedavide İzlenecek yolu anlatıyorlar neler olacağını
Prosedürleri felan
Sonra fiyat hakkında bilgilendirlme yapılıyor
Eğer karar verirseniz adetin 2. yada 3.günü gelinmesini söylüyorlar
Henüz kavuşamadım bebeğime:5:
İnşallah tedavim güzel sonuçlanır
Benim pazartesi yumurta toplama işlemim var inşallah
Hala sperm testi istenmedi eşimden

cnm tedavın hayırlı olsun sperm testı nasıl istemedıler bende adetın 3. günü gittim ve nur hanım eşin perhizliyse sperm testi yaptırsın onun üzerinden konusalım dedi ve biz hemen yaptırdık testi

kızlar bir şey soracağım, yasal olarak bildiğim kadarı ile ilk 2 denemede tek yumurta transfer ediliyor fakat benim eşimin sperm sayısı çok düşük, ilk seferde 2 tane yumurta transfer ettirmek istiyorum...
bunun için yapabileceğim bir şey var mı ?
forumda bazı arkadaşlar ilk denemelerinde 2 yumurta transfer ettiriyor ama hangi hastaneler ediyor acaba ?

cnm bende 2 tane istedim bugun nur hanımdan ama nur hanımın cevabi su oldu 2 tane konulması isteğe bağlı değil embriyolaın gelişimine göre ona biz karar veriyortuz dedi

canım inş hayırlısı olsun senın için. merve arkadaşımı bilmem ama nur hanım herkesı muayene ediyo benım bildiğim. bende ön görüşmeye gittiğimde muayene etmek istemişti ben izin vermedim. zorlamıyor kimseyi.eşine gelince duruma göre ürolojiye gönderiyor. ordada doktor eşini muayene ediyor. eski testlerin varsa muhakkak götür. çok faydası olur. bende ekim gibi başlamayı düşünüyorum Allahtan bi mani çıkmazsa. hadi bakalım, bol şans ;)

canm nur hanım ilk gittiğimizde bizide üroloji doktoruna yönlerdırdi randevuyuda aldım ama ghitmedık çünkü zaten tedavıye başlamısız ve yapabıleceğimiz herşeyı yapmıstık biz vitamıınler kullandık renklı doppler nfelan çektırdık nur hanıma dedım biz gitsekte ne değişecek zaten normal yollaq olmuyor tedavıye başladık biz öyle deyince boşverın o zaman acelesi yoktu dedi... üroloji doktorunun yapacağı sadece vitamın vermek olur kı bız 2 ay kullandık bazı vitamınlerı 1.000 tl pra ödedık ama bnı faydası olmadı

cANIM ÇOK DUYGULANDIM,HARİKA BİR FOTOĞRAF BU...
UMARIM BEN DE 8 EYLÜL TEST TARİHİM POZİTİFİMİ ALIR,BU GÜNLERİ GÖREBİLİRİM...:9::9:

cnm sonucun ne oldu merak ettım yazmmamıssın..inşallah pozitifgi görmüşsündürde mutluluğun verdiği panıkle nete girememişsindir

canm nur hanım ilk gittiğimizde bizide üroloji doktoruna yönlerdırdi randevuyuda aldım ama ghitmedık çünkü zaten tedavıye başlamısız ve yapabıleceğimiz herşeyı yapmıstık biz vitamıınler kullandık renklı doppler nfelan çektırdık nur hanıma dedım biz gitsekte ne değişecek zaten normal yollaq olmuyor tedavıye başladık biz öyle deyince boşverın o zaman acelesi yoktu dedi... üroloji doktorunun yapacağı sadece vitamın vermek olur kı bız 2 ay kullandık bazı vitamınlerı 1.000 tl pra ödedık ama bnı faydası olmadı

merhabalar öncelikle tedavin hayırlı olsun inşlh pozitif sonuç alırsın arkadaşım...bende haftaya ön görüşme için gideceğim memoriale.sen görüşmüşsün nasıl memnun kaldın mı?ilk izlenimin ne oldu?nur hanımdan randevu aldım bende... bizde 1 sene vitaminlere tüp bebek parası verdik bide üstüne ameliyat oldu eşim yok yere
şimdi farkettim senin zaten pozitif olmuş ay çok sevindim

Son düzenleme:
moralim çok bozuk kader arkadaşlarım, eşimin doktoruna gittik bugün test verdi eşim sayı aynı yine hareketsizlik artmış.spermlerin yüzde sekseni hareketsiz.bir sene bizi oyaladı.sırf komisyon almak için anlaşmalı eczanesine yolladı bizi hep ilaçlara bir tüp bebek parası verdik bide gereksiz bir varikosel ameliyatı...bugünde geçmiş karşımıza tüp bebek yaptırın diyo.sakın bahçelievler medicanaya gitmeyin.işleri güçleri para.bide orda tüp bebek yaptırın demezmi.offff offf bizim bukadar hareketsizlik varken tüp bebek tutar mı ki hiç umudum yok.bir ay sonra bu moralle tedaviye nasıl başlayacağım bilmiyorum.bir senemiz boşa gitti ya.

Mucize merhaba Tüp bebek tedavisinde sağlıklı spermlerı seciyorlar zaten. Ona görede size bilgi veriyorlar. Eşini ve kendini yıpratma insan iilk öğrendiğinde hep olumsuz düşünüyor ve üzülüyor. Kısmetimizde varsa zaten kucağımıza alırız biz elimizden geleni yapalım verecek olan Allah.

Mucize merhaba Tüp bebek tedavisinde sağlıklı spermlerı seciyorlar zaten. Ona görede size bilgi veriyorlar. Eşini ve kendini yıpratma insan iilk öğrendiğinde hep olumsuz düşünüyor ve üzülüyor. Kısmetimizde varsa zaten kucağımıza alırız biz elimizden geleni yapalım verecek olan Allah.

öyle canım her şey kısmet ama elimde dğeil çok üzülüyorum.eşimde sperm sayısı çok az bugün test yaptırdık 1.800.000 çıktı bununda yüzde 80i ölü.yıkıldım resmen.okadar ilaç kullandıki eşim yemediği ot macun kalmadı bir türlü ilerleyemedik.dahada geriliyoruz.ilk adetimle allah nasip ederse başlıyorum tedaviye artık.inşlh bebeklerimize kavuşuruz...

Back
X