• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Az önce aradım test sonucunu öğrenmek için 63.91 miş test sonucum.bana düşük geldi.ilaçlar bu kadar hamilelik hormonunu yükseltir mi acaba.hep korku hep korku.ay ALLAHIM hiçbişeye sevinemez oldum.şimdide neden düşük diye ağlıyorum.hemen kliniği aradım.hoca sonuç iyi dedi.ilaçlara devam.2 gün sonra tekrar testi tekrar edicem.İNŞALLAH yükselir.ben şimdi hamilemiyim:)) ne düşüneceğimi bile bilemiyorum.hep endişe hep endişe.2 gün sonrasını yaşıyorum.anı yaşamayı unuttum wallahi ya.biten ilaçlarım var.almaya gidiyorum.1 saat sonra gelirim buraya.öpüyorum hepinizi.az daha ağliim evde şimdi:))

hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin darısı bizlerin basına.. bende anne olmak istiyorummmmmmm

hayırlı olsun teyze,:nazar:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu ay çok bereketli güzel bir ay,hamile haberlerini aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki,hem bize de umut oluyor.
bize de nasip olur inşallah..

Az önce aradım test sonucunu öğrenmek için 63.91 miş test sonucum.bana düşük geldi.ilaçlar bu kadar hamilelik hormonunu yükseltir mi acaba.hep korku hep korku.ay ALLAHIM hiçbişeye sevinemez oldum.şimdide neden düşük diye ağlıyorum.hemen kliniği aradım.hoca sonuç iyi dedi.ilaçlara devam.2 gün sonra tekrar testi tekrar edicem.İNŞALLAH yükselir.ben şimdi hamilemiyim:)) ne düşüneceğimi bile bilemiyorum.hep endişe hep endişe.2 gün sonrasını yaşıyorum.anı yaşamayı unuttum wallahi ya.biten ilaçlarım var.almaya gidiyorum.1 saat sonra gelirim buraya.öpüyorum hepinizi.az daha ağliim evde şimdi:))

hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı analı babalı büyütmeyinasip etsin inşaallah...

teyzeeeee soracaktım sana bugün pazartesi ya da salı yaptırırım diyordun ya. Çok sevindim ya :16: Lütfen bu anın tadını çıkar. 2 gün sonra değerin güzel bir şekilde katlanacak Allah'ın izniyle. Hayırlı olsun, çok çok çok sevindim :16: Herkes böyle müjdeler versin, kimse negatif yazmasın inşaallah...

ceydacım merhaba
bende Kuşdasın dayım, izmirde ve aydında çok ugraştım tam 5 yıl hiç bişey elde edemedim, aslında problem eşimdeymiş ama buradakiler hep benim üzerime durdular bu arada bana verilen tedavilerle rezevimde azaldı en son amh degerim 0,2 oldu , fsh ım 15 lerdeydi.ve eşimdede hem morfoloji hemde sayı problemi vardı.yani hamile kalmam için mucize lazımdı bende her türlü riski göze aldım arabamı sattım ilk önce ramazanda görüşmeye gittim tanıştım muayene oldum semra hanım uzun protokol yapacagım dediğinde şaşırdım çünkü benim zaten yumurtam olmuyordu ve ben uzun protokole uygun görülmüştüm , vardır bir bildiği dedik eşimle 1 hafta demircan otelde kaldık iyi bir otel ama eski birazda bakımsız ama aileye saygılı ve güvenilir bizim buralardaki pansiyonlar misali.ama sonraki gidişimde kasımpaşada oturan bir akrabamızda kaldık iyikide kalmışız çünkü tam 25 gün kalmak zorunda kaldım, benim nazlı yumurtalar önce büyümedi sonra büyüdü bu seferde cetrotide ile digerleri beklendi.14 gün Lucrin kullandım kullanırken adet olursan hemen 2-3 . gün burada ol dediler ama olmadım igneye 2 gün kala adet olmadıgım için randevu aldımki aldıgım gün adetim başladı tam 14. gün ve adetli olarak oradaydım. Benim hiç yumurtam oluşmuyordu ama orada 4 yumurtam oldu 3 tanesı opuda alınabildi ve 2 ad embiryom oldu. Sonuç şimdi pozitif inşallah kısmetse bayramdan sonra bebegimizi de görürüz.İstediğin bişey olursa yazabilirsin istersen telefonumu özelden vereyim arayabilirsinde. Rabbim tüm isteyen herkese versin

Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.

Canım yaaa.Çoooook sevindim.Hadi hayırlı olsun.İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın haberlerinide verirsin.

akasya benim 10 gün yani bugündü test günüm.seninm değerin kaç çıkmıştı...ve kaçıncı gün yaptın kan testini

Canım benim gözün aydın..:16: Bak boşuna üzülmüşsün. Değerin yükselir merak etme.. Stres yapıp bebişini de üzme annesi :nazar::16: Benim 6. gün transferiydi. Transferden 7 gün sonra test yaptırdım. Değerim 153 . Ben de yarın tekrarlayacağım. İnşallah yükselmiştir. :18:

merhaba arkadaşlar..

hulicim dikkatin için teşekkürler canım:7::16:

allahıma sonsuz şükürler olsun hamileyim..

rabbim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün yarı yolda bırakmasın inşaallah...

Senin de gözün aydın canım. :16: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Topiğimizdeki hamişler çoğalıyor.. Ne güzel.. Darısı anne olmak isteyen diğer arkadaşlarımıza :16: Her daim duacıyım.. :nazar:

portaakaaalllll mesajını şimdi gördüm :52: Yaşlanıyorum sanırım :27: Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla 9 ayı tamamlamayı ve bebeğine kavuşmanı nasip etsin inş. Kaçıncı denemendi? Değerin kaç?

Senin de gözün aydın canım. :16: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Topiğimizdeki hamişler çoğalıyor.. Ne güzel.. Darısı anne olmak isteyen diğer arkadaşlarımıza :16: Her daim duacıyım.. :nazar:

teşekkür ederim canım.

seninde hamileliğin hayırlı olsun korkusuz sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almak nasip olsun inş.

portaakaaalllll mesajını şimdi gördüm :52: Yaşlanıyorum sanırım :27: Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla 9 ayı tamamlamayı ve bebeğine kavuşmanı nasip etsin inş. Kaçıncı denemendi? Değerin kaç?

çok teşekkür ederim

aminnnn inşaallah..

6. denemem inşallah son..

değerim 161 bugün tekrar test yaptırdım şükürler olsun 2 ye katladı..

rabbim bu yolda uğraşan herkesi sevindirsin tamamına erdirsin inşaallah..

çok teşekkür ederim

aminnnn inşaallah..

Ay canım ya çok sevindim. Maşallah değerin de çok güzelmiş :nazar: Kim bilir ne acılar yaşadın bu yolda yürürken... Rabbim evladını sana bağışlasın...

Ay canım ya çok sevindim. Maşallah değerin de çok güzelmiş :nazar: Kim bilir ne acılar yaşadın bu yolda yürürken... Rabbim evladını sana bağışlasın...

aminnnn allah razı olsun.

tahmin ettiğin gibi çok zor bi süreçti ama ben geçmişe sünger çektim herşeyi geride bıraktım allahın izniyle.
şimdi yepyeni bir sayfa var önümde rabbim hep hayırlı güzel şeyler yazmayı nasip etsin..hep güzellikler paylaşalım inşaallah canım

çok teşekkür ederim

aminnnn inşaallah..

canım çok sevindim mucizen sana gelmiş sonunda:nazar:..

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:emir_bebek:.

darısı başımıza..

canım tebrik edeirim Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Back
X