canım çok sevindim mucizen sana gelmiş sonunda..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
darısı başımıza..
aminnn aminnn aminnn
darısı önce arkadaşlarımıza sonra tüm isteyenlere olsun inşallah
çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sevindim mucizen sana gelmiş sonunda..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
darısı başımıza..
Canım tekrar tebrikler ya çok mutlu oldum senin adına.
belirli yaş üstü hamilelikleri duyunca daha da çok seviniyorum.
Hep umut var ne güzel...
Tanrım ben dahil tüm bebek isteyenlere nasip etsin aminnnnnnn
Allah sana bağışlasın bebişini
Sevgiler![]()
günaydın arkadaşlarrrrr
hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.hepinize tek tek cevap vermeye özen gösterdim istemeden atladığım olduysa (çok dikkatli inceledim ama )
istemeden olmuştur..
her daim güzel haberler paylaşmak dileğiyle,iyiki varsınız...
portakall cığım hayırlı olsun canım.sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.darısı başımıza.
tebrik ederim ikinizide sağlıkla gelsin inşallah meleklerinizzzz
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhhhh![]()
slm
ben yaşadıklarımı anlatıyım inşallah sorulara cevap olur cayaz
eylülde tedavi olmayı düşünüyordum temmuz 15 te semra hocaya randevu aldım 320 tldi ücreti...önce beni betül hanıma yönlendirdiler bende çok bekledim ama sık sık gelip yoğun olduklarını söyleyip özür dilediler.ama ben sessizce oturmadım sürekli sorular sordum onlarda açıklama yaptılar..betül hanım tüm testlerimi inceleyip notlar aldı benim 6. tedavimdi yaş faktörü vs zor bir hastaydım yani.tecrübelide olduğum için ben sordum betül hanım cevapladı.sonra semra hoca geldi betül hanım ona durumumu özetledi muayene ettiler ve sonrasında kararlarını açıkladılar..testler ve rahim filmi istediler ne dedilerse aynen yaptım allaha şükür hamileyim.
tecrübeli bir hasta olarak merkezi çokkk beğendim işlerini çok profesyonel yapıyolar..uzun protokolü senmi istiyosun onlar sana gerekli olan protokolü söylerler zaten.senin için ne uygunsa ona karar verirler..içini ferah tut ekip çalışması yapıyolar.ayrıca dr.dan memnun kalmadınsa değitiyorsun ben betül hanımdan memnundum ama kendileri bir kere aynur hanıma bir kerede funda hanıma usg yazdılar .tüm dr.mız sizi tanımalı dediler.opu ve transferide nur hanım yaptı.yani tam bir ekip çalışması oldu benim tedavim...inşallah her şey gönlünce olur
Kızlar merhaba
Tedavim hakkında karar vermek durumundaydım aklımda ki merkezlerle görüşmemi tamamladım.Umut tüp bebeğe karar verdim. .Artık Umut tüp bebek sayfasındayım.Hepinize bol şanslar
Cayaz ben tedaviye başlamadan 1 ay önce ön görüşmeye gittim. Nur Hanım bana yaptıracağım testleri verdi. Ne zaman hazır hissedersen o zaman başlayalım dedi. Ben zaten sorunumu bilip gittiğim için ekstra bir şey istemedi. Yumurta rezervim çok iyi ancak kısayla başladık. 2 tedavim kısa oldu, bu kez uzun olacak inşaallah.