• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın arkadaşlarrrrr

hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.hepinize tek tek cevap vermeye özen gösterdim istemeden atladığım olduysa (çok dikkatli inceledim ama )

istemeden olmuştur..

her daim güzel haberler paylaşmak dileğiyle,iyiki varsınız...

günaydın arkadaşlarrrrr

hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.hepinize tek tek cevap vermeye özen gösterdim istemeden atladığım olduysa (çok dikkatli inceledim ama )

istemeden olmuştur..

her daim güzel haberler paylaşmak dileğiyle,iyiki varsınız...

Portakall cığım hayırlı olsun canım.Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.Darısı başımıza.

tebrik ederim ikinizide sağlıkla gelsin inşallah meleklerinizzzz:49::49::49::49::49:
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhhhh:46::46::46::46::46:

Akasyaaa canim hayirli olsun tekrar.. Seni tebrik ettim diye hatirliyorum ama yazdiklarimda bulamadim:52::52::52:

aFFETTTTT..
OPUYORUMMM.. Allah yumoshlara ve sana saglik versin.. Kucagina almayi nasip etsin amin...

Opuyorum tekrar

Bu arada yeni hamis olan arkadaslar var :nazar:partakalll:nazar: Allah hayirli ugurlu etsin cokk kotu denemelerden sonra mucizen seni bulmus cok sukur. Allah kucagina almayi nasip etsin Amiiinnnnnnn

vee :nazar::nazar:08Teyze:nazar::nazar: Allah hayirli etsin.. Guzel haberleri aldikca cok duygulaniyorum.. Allah kucaginiza almayi nasip etsin..Aminnnnn
Hayirli ugurlu olsun

Yeni hamis olmus anne adaylarina yeni bir anne adayi olarak kucucuk bi sey soylemek istiyorum..
Arkadaslarim canlarim cigerlerim istahiniz yerindeyken yiyebildiginiz kadar yiyin..Etinizi yumurtanizi yiyin.. Sutunuzu icebildiginiz kadar icin.. Heaaa bu arada sut olarakda Pinar in %40 kalsiyumu daha fazla olan sutu var "PINAR DENGE" diye.. Onu tavsiye ederimmm..
Vallahiiii bulantilar basladiktan sonra hic bir sey yenmiyor.. Icılmıyor. Insallah sizin bulantiniz olmaz... (amiiinnnnn) Cidden cok zor hic bir sey yiyememek..

opuyorummmm

Yeni hamis olmus anne adaylarina yeni bir anne adayi olarak kucucuk bi sey soylemek istiyorum..
Arkadaslarim canlarim cigerlerim istahiniz yerindeyken yiyebildiginiz kadar yiyin..Etinizi yumurtanizi yiyin.. Sutunuzu icebildiginiz kadar icin.. Heaaa bu arada sut olarakda Pinar in %40 kalsiyumu daha fazla olan sutu var "PINAR DENGE" diye.. Onu tavsiye ederimmm..
Vallahiiii bulantilar basladiktan sonra hic bir sey yenmiyor.. Icılmıyor. Insallah sizin bulantiniz olmaz... (amiiinnnnn) Cidden cok zor hic bir sey yiyememek..

opuyorummmm

slm

ben yaşadıklarımı anlatıyım inşallah sorulara cevap olur cayaz

eylülde tedavi olmayı düşünüyordum temmuz 15 te semra hocaya randevu aldım 320 tldi ücreti...önce beni betül hanıma yönlendirdiler bende çok bekledim ama sık sık gelip yoğun olduklarını söyleyip özür dilediler.ama ben sessizce oturmadım sürekli sorular sordum onlarda açıklama yaptılar..betül hanım tüm testlerimi inceleyip notlar aldı benim 6. tedavimdi yaş faktörü vs zor bir hastaydım yani.tecrübelide olduğum için ben sordum betül hanım cevapladı.sonra semra hoca geldi betül hanım ona durumumu özetledi muayene ettiler ve sonrasında kararlarını açıkladılar..testler ve rahim filmi istediler ne dedilerse aynen yaptım allaha şükür hamileyim.

tecrübeli bir hasta olarak merkezi çokkk beğendim işlerini çok profesyonel yapıyolar..uzun protokolü senmi istiyosun onlar sana gerekli olan protokolü söylerler zaten.senin için ne uygunsa ona karar verirler..içini ferah tut ekip çalışması yapıyolar.ayrıca dr.dan memnun kalmadınsa değitiyorsun ben betül hanımdan memnundum ama kendileri bir kere aynur hanıma bir kerede funda hanıma usg yazdılar .tüm dr.mız sizi tanımalı dediler.opu ve transferide nur hanım yaptı.yani tam bir ekip çalışması oldu benim tedavim...inşallah her şey gönlünce olur

tesekur ederım oncelıkle cevap verdıgın ıcın.benım elımde tam 31 sayfa test ve o gun cekılmıs rahımfılmim vardı.bu testlerın ıcınde esıme aıt 2 ayrı sperm testi idrar testleride vardı.
Bende kan pıhtılasması ve kromozom bzouklugu var aynı zamanda 3 tanede dusugum var.
Nıye geldınız kı erken gıbılerden konustu bıze bıraz sasırdık dıger tahlıllerımın hıcbırısıne bakmadı bıle,ben hepsını alıp bakıcaklar kaybolmasın dıye cogaltıp dosya halıne getırdım.adet olursun gelırsın dedı pazar gunune denk gelırsen olmaz kabul etmezler dedı.eger esının spermı normalse baslanır ısleme dedı.ama testler onundeydı ve normaldı bakmadı bıle...
Arastırdıgım kadarıyla uzun protokol yumurta reservlerı ıyı olan kısıye yapılıomus.benım ılk tup bebek denemem olucagı ıcın ben kendım benı aydınlatması ıcın sordum kısa mı uzun prottokolmu dıye.aldıgım yanıt bız sadece kkısa protokol uyguluyoruz oldu...
Ben zatn ılk nur hanıma randevu aldım,sonra klınıkten arayıp cok yogun sızı degıstırıorus dedıler 2 -3 saat kala...ekıp olarak calıstıklarını bılıorum sızlerden duydum..sadece anlayamadıgım sızlerdedemı boyle oldu.
Tahlıllere bakılmadan detay verılmeden dogrudan kısa protokol denılıp adetın 3.gunu gel ozaman
ısleme baslanılır lafı mı duydunuz...sızler nasıl basladnız

Cayaz ben tedaviye başlamadan 1 ay önce ön görüşmeye gittim. Nur Hanım bana yaptıracağım testleri verdi. Ne zaman hazır hissedersen o zaman başlayalım dedi. Ben zaten sorunumu bilip gittiğim için ekstra bir şey istemedi. Yumurta rezervim çok iyi ancak kısayla başladık. 2 tedavim kısa oldu, bu kez uzun olacak inşaallah.

Kızlar merhaba
Tedavim hakkında karar vermek durumundaydım aklımda ki merkezlerle görüşmemi tamamladım.Umut tüp bebeğe karar verdim. .Artık Umut tüp bebek sayfasındayım.Hepinize bol şanslar

Kızlar merhaba
Tedavim hakkında karar vermek durumundaydım aklımda ki merkezlerle görüşmemi tamamladım.Umut tüp bebeğe karar verdim. .Artık Umut tüp bebek sayfasındayım.Hepinize bol şanslar

Hakkında hayırlısı olsun dyenenler. İnşaallah evladına kavuşursun.

Portakalcım çok sewındımm bebişinle musmutlu yıllar diliyorum allah sağlık versin sizlere :)
Fıstıkcım bugün test günündü diye hatırlıyorum sonuç aldın mı inş allah gönlüne göre verir :)

Cayaz ben tedaviye başlamadan 1 ay önce ön görüşmeye gittim. Nur Hanım bana yaptıracağım testleri verdi. Ne zaman hazır hissedersen o zaman başlayalım dedi. Ben zaten sorunumu bilip gittiğim için ekstra bir şey istemedi. Yumurta rezervim çok iyi ancak kısayla başladık. 2 tedavim kısa oldu, bu kez uzun olacak inşaallah.

incim neden bu sefer uzun protokol olcak senın

Back
X