• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar ben bu aralar biraz tedirginim benim adetim yine geçikti bu gecikmeler tedaviyi olumsuz etkilicek diye korkuyorum
adet düzensizliği olup tüp bebekte başarı oranı ne kadardır bir fikriniz varmı

benım cok cok duzensızdı bılıyosun kı 2 aylık bır kızım var..hıcbısey olmaz ıcını ferah tut

CANLARIMMM ,

KUSURA BAKMAYIN UZUN ZAMADIR GIREMEDIM.. GECMIS BAYRAMINIZI KUTLUYORUM..

YAZILANLARI OKUMADAN YANİ GECMİSİ OKUMADAN HEMEN BI YAZAYIM DEDIM...

INCIM,HULI,BH.., SEVDA, AKASYA,tugceserdar,PORTAKALL, UMUTEGE VE SIMDI RUMUZLARINI ANIMSAYAMADIGIM ARKADASLARIM KADERDAŞLARIM NASILSINIZ....

OZLEDIM MUHABBETINIZI..

OPUYORUM HEPINIZI

benım cok cok duzensızdı bılıyosun kı 2 aylık bır kızım var..hıcbısey olmaz ıcını ferah tut
tuğçemm sağol canım elde olmadan olur olmaz şeylere takılıyor malesef biran önce randevu alıp görüşmeye gidicem
sen nasılsın kızın nasıl:nazar:
CANLARIMMM ,

INCIM,HULI,BH.., SEVDA, AKASYA,tugceserdar,PORTAKALL, UMUTEGE VE SIMDI RUMUZLARINI ANIMSAYAMADIGIM ARKADASLARIM KADERDAŞLARIM NASILSINIZ....

OZLEDIM MUHABBETINIZI..

OPUYORUM HEPINIZI
hoşgeldin nasılsın canım :16:

tuğçemm sağol canım elde olmadan olur olmaz şeylere takılıyor malesef biran önce randevu alıp görüşmeye gidicem
sen nasılsın kızın nasıl:nazar:

hoşgeldin nasılsın canım :16:

cok sukur kı ıyıyız.1-2 saattır mızmızlanıyor bende babaannesıne verdım bakıyor ıcerde bende bıraz kafa dınlıyorumm..sen ne zaman gıdıcen gorusmeye?

CANLARIMMM ,

OZLEDIM MUHABBETINIZI..

OPUYORUM HEPINIZI
ıyı olmaya calısıyoruz mınık kızımızla.sen nasılsın?

kızlar selamlar

memorıal hastanesinde raporlu olarak tüp bebek yaptıranlar acaba ortalama ne kadar ödediler bilgi verebilir misiniz?ilk kez tüp bebek yaptırıcam ve merkez arastırıyorum

kızlar selamlar

memorıal hastanesinde raporlu olarak tüp bebek yaptıranlar acaba ortalama ne kadar ödediler bilgi verebilir misiniz?ilk kez tüp bebek yaptırıcam ve merkez arastırıyorum

1600 euro ödedim ben ama şubat ayındaydı benim tedavim tabi bununla beraber ilaçlarda ek bi ücret

iyi akşamlar arkadaşlar, ben ocakta tekrar denemeye karar verdim. bizim sorunumuz eşimdeydi.ama bendede var sanırımya.yoksa neden negatif olsun değil mi? embriyolarımız kaliteli oluşmadı orta kalite demişti embriyolog ve hücrelerin eşit bölünmediğini söylemişti.benim zaten 6 yumurtam toplanmıştı.3 ü döllendi.2si kaldı en son.yumurtalarımda orta kaliteymiş.yumurtalarımın kalitesiz olması, görünen 13-14 yumurtam vardı büyümedi hepsi.bu da sorun bence.bakalım randevu aldım nur hanımdan haftasonu.nediyecekler yol haritamızı belirleyelim bakalım.inşlh bu sefer olur.

toplamda ne kadara mal oldu canım sana tl olarak ilaçlarla birlikte?ve birde tuttu mu canım hamile misin allahın izniyle..

benim elimde ilaçlarım vardı bir de dayım eczacı olduğu için ilaçlara cüzi bi rakam ödedim ben.o yüzden benim verdiğim fiyatla seninki tutmıycaktır normalde 1000-1500 tl tutuyor ilaçlar.evet benim ilk denemem de tuttu çok şükür.12 gün sonra kızım dünyaya gelicek kısmetse.allah senin de yardımcın olsun.çabucak kavuş bebişine.

herkese selam arkadaşlar uzun süredir Ankarada olduğum için nete giremedim nasılsınız? Yeni arkadaşlar gelmiş onların tedavileri hayırlı uğurlu olsun hamilelere allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin tedaviye başlayacaklarada allah yardımcı olsun.

cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun

arkadaşlar herkese selam.geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.girmedim.şimdi bile uykusuz bi şekilde müsaitken haber verim dedim
ilk test 63 idi,2.test 118 iyi idi.3.test 185 idi arada bir test labaratuvar farklılıgından ortada bi rakam çıktı.sonraki test 265 , 6 gün sonra yapılan test 445..bayramda kanamam oldu.küçük bi parça düştü.doktorda sürekli telfnda konuştuk.şehir dışındaydım.düşük veya dış gebelik dedi.zaten 3 testten sonra bunu söylemişti.yani bayramdan önce.muayene etmeden net bişi diyemedi.çarşamba 4 te randevum var,yani bugün.yaklaşık 10 günde 6 defa kan verdim.sağ kolumda damardan kan gelmedi..kabus dolu zamanlar yaşadım.bana göre dış gebelik tabi doktor bugün muayeneden sonra teşhisi koyar.kabuslar hiç bitmiyor..çok üzgünümm.annemlerin yanında duygularımı annem üzülmesin diye bastırmaya çalıştım..içimde kocaman boşluk,hiçlik.sabahları uyanmak istemiyorum.depresyonda olunca bende hep böyle oluyo.içim fırtınadan önceki sessizlik....sabah istanbuldaki evime döneceğim..hiç iyi değilimmm....

hamile arkadaşlara çok sevindimm...inşallah sağlıklı hamilelik geçirip kucağınıza almayı ALLAH NASİP EDER....

benim gibi üzüntülü arkadaşlarada bu günler geçecek demekten başka ne denir ki..herkesi öpüyorum...ALLAHA emanet olunuz..

damardan kan gelmedi derken..keşke her yerimi delselerde bebeğim büyüse idi içimde..demek istediğim 15 günde 6 veya 7 test.birde psikolojisi bu işin.fiziksel acıları zaten hissetmiyorum kii,fiziksel geciyorda ruhsal acılar nasıl geçecek..tedavi edemiyorum..zaten en en en önemli kısmı acı ve korkulu bekleyiş ve kocaman bi hiçlik sonunda..hoşçakalın

cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun

tatlım İNŞALLAH HAMİLEYİM yazarsın ve sağlıklı bi gebelikle sağlıkla bebeğini veya bebeklertini kucağına alırsın.AMİNNNN...

Merhaba nasılsın

canım sana birşey sormak istiyorum sabahları kasıklarımda daha doğrusu sanırım
yumurtalıklarımda bi ağrı hissediyorum hatta sabah uyudan uyandırdı beni
birde yatarken bacaklarımı geremiyorum gerinir gibi yapamıyorum yine aynı yerde ağrı oluyor sendede oldumu böyle şeyler

Merhaba nasılsın

canım sana birşey sormak istiyorum sabahları kasıklarımda daha doğrusu sanırım
yumurtalıklarımda bi ağrı hissediyorum hatta sabah uyudan uyandırdı beni
birde yatarken bacaklarımı geremiyorum gerinir gibi yapamıyorum yine aynı yerde ağrı oluyor sendede oldumu böyle şeyler

merhaba lilyum123, sizin ilk tüp bebek denemesimiydi. bu ağrılar bebeğini sana hissettiriyor bence.
canım özel olmazsa sizin probleminiz ne idi

Back
X