- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
kızlar nasılsınız
ben çok yoğun bir şekilde çalışıyrum perşembe günü denetimimiz var
yazamıyorum pek ama misafir olarak okumaya çalışıyorumm inşallah haftaya daha sık görücez
Allah kolaylık versin canım

merhaba arkadaşlar..
ben 3 yıllık evliyim 2 negatif aşılama ve 1 tüp( düşükle sonuçlandı) denemem var..
2. denemeyi memorial nur hnda düşünüyorum..bir arkadaşım orada yaptırdı ve memnun kaldı..
aslında ataşehirdeyim ama nur hnma çok umut bağladım o yolu çekmeye razıyım..
sizinde nur hnla ilgili deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız..
teşekkürler..
Tek kelimeyle müthiş bir doktor

Hakkında hayırlısı olur inşaallah...
tatlım,ben geçen hafta gitmiştim,gebelik kesesini ve plesantayı görmüştü.net bişi diyemiyor..çarşamba yani yarın saat 16:30 a randevum var.(öleceğim heyecan ve stresten) tekrar bakacak.ALLAHIM İNŞALLAH bebeğimi,miniğimi,sevgilimi görürüm..karnım güzel yuvarlandı.şimdiye kadar olmayan bi göbek yuvarlaklığı var.hep aynanın karşısında göbek,meme kontrolündeyim:)) büyüdüler mi diye:)) ALLAH HEPİMİZ HAKKINDA HAYIRLISIN VERSİNN...AMİNNN...
Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin canım. Dualarımızdasın...
canım ben de 7 yıllık evliyim. 5 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. kalan 3 embriyoyu dondurduk. doktorum işi bırakınca açıkta kaldım. ne yapsam diye düşünürken memorial hakkında çok iyi şeyler duymuştum. embriyolarımın transferini orda yaptırdım. şimdi 27 günlük hamileyim. sıfırdan işleme başlamadığım için %'de 100 bişey söyleyemesem de şunları söylemek istiyorum: Profesyonel çalışıyorlar. Hastaları ekip halinde tedavi ediyorlar. Semra hanımı tercih edebilirsin ama ekibinde tercih edeceğin diğer bir doktorla daha çok muhatap oluyorsun. Semra hanım son rütuşları atıyor. tedavi süresince hastanede doktorun bulunmazsa başka bir doktor devam ediyor. mesela takipte bir doktor, yumurta toplamaya başka bir doktor, transfere başka doktor girebiliyor. her aşamada bilgilendiriyorlar. bayan doktor hassasiyetiniz varsa saygıyla karşılıyorlar ama bunu bi şekilde sürekli vurgulamak gerekiyor. biraz pahalı ama çok kaliteli bir hastane. tavsiye ederim.
Allah tamamına erdirsin

günaydın arkadaşlar; bu habere hem sevindim hem üzüldüm.Benim devlette 2 deneme hakkım var.Şu an birini deniyoruz.Allah göstermesin bu iki denemede tutmazsa nur hanıma gidecektim.Ben gittiğimde ya nur hanım orda olmazsa...Ben daha onu tanımadan sizlerin sayesinde çok güvendim.Aklımda kesinlikle nur hanım vardı.Napıcam yaaaa:18::18:
Cemilecim denemeler arasında belli süreler geçmesi gerekiyor ki inşaallah bu denemende yavruna kavuşursun.