• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar nasılsınız
ben çok yoğun bir şekilde çalışıyrum perşembe günü denetimimiz var
yazamıyorum pek ama misafir olarak okumaya çalışıyorumm inşallah haftaya daha sık görücez

Allah kolaylık versin canım :16:

merhaba arkadaşlar..
ben 3 yıllık evliyim 2 negatif aşılama ve 1 tüp( düşükle sonuçlandı) denemem var..
2. denemeyi memorial nur hnda düşünüyorum..bir arkadaşım orada yaptırdı ve memnun kaldı..
aslında ataşehirdeyim ama nur hnma çok umut bağladım o yolu çekmeye razıyım..

sizinde nur hnla ilgili deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız..
teşekkürler..

Tek kelimeyle müthiş bir doktor :16:
Hakkında hayırlısı olur inşaallah...

tatlım,ben geçen hafta gitmiştim,gebelik kesesini ve plesantayı görmüştü.net bişi diyemiyor..çarşamba yani yarın saat 16:30 a randevum var.(öleceğim heyecan ve stresten) tekrar bakacak.ALLAHIM İNŞALLAH bebeğimi,miniğimi,sevgilimi görürüm..karnım güzel yuvarlandı.şimdiye kadar olmayan bi göbek yuvarlaklığı var.hep aynanın karşısında göbek,meme kontrolündeyim:)) büyüdüler mi diye:)) ALLAH HEPİMİZ HAKKINDA HAYIRLISIN VERSİNN...AMİNNN...

Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin canım. Dualarımızdasın...

canım ben de 7 yıllık evliyim. 5 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. kalan 3 embriyoyu dondurduk. doktorum işi bırakınca açıkta kaldım. ne yapsam diye düşünürken memorial hakkında çok iyi şeyler duymuştum. embriyolarımın transferini orda yaptırdım. şimdi 27 günlük hamileyim. sıfırdan işleme başlamadığım için %'de 100 bişey söyleyemesem de şunları söylemek istiyorum: Profesyonel çalışıyorlar. Hastaları ekip halinde tedavi ediyorlar. Semra hanımı tercih edebilirsin ama ekibinde tercih edeceğin diğer bir doktorla daha çok muhatap oluyorsun. Semra hanım son rütuşları atıyor. tedavi süresince hastanede doktorun bulunmazsa başka bir doktor devam ediyor. mesela takipte bir doktor, yumurta toplamaya başka bir doktor, transfere başka doktor girebiliyor. her aşamada bilgilendiriyorlar. bayan doktor hassasiyetiniz varsa saygıyla karşılıyorlar ama bunu bi şekilde sürekli vurgulamak gerekiyor. biraz pahalı ama çok kaliteli bir hastane. tavsiye ederim.

Allah tamamına erdirsin :16:

günaydın arkadaşlar; bu habere hem sevindim hem üzüldüm.Benim devlette 2 deneme hakkım var.Şu an birini deniyoruz.Allah göstermesin bu iki denemede tutmazsa nur hanıma gidecektim.Ben gittiğimde ya nur hanım orda olmazsa...Ben daha onu tanımadan sizlerin sayesinde çok güvendim.Aklımda kesinlikle nur hanım vardı.Napıcam yaaaa:18::18:

Cemilecim denemeler arasında belli süreler geçmesi gerekiyor ki inşaallah bu denemende yavruna kavuşursun.

merhaba arkadaşlar..
ben 3 yıllık evliyim 2 negatif aşılama ve 1 tüp( düşükle sonuçlandı) denemem var..
2. denemeyi memorial nur hnda düşünüyorum..bir arkadaşım orada yaptırdı ve memnun kaldı..
aslında ataşehirdeyim ama nur hnma çok umut bağladım o yolu çekmeye razıyım..

sizinde nur hnla ilgili deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız..
teşekkürler..

canım nasılsın??
inşallah iyisindir...
ben heralde aralık yada en gec ocakta nur hanmdayım..
rapor işim olmadı..
hoşgeldin canım aramıza
artık kararını verdin demek....bence çok fazla bekleme zaten bak nur hn hamileymiş :46::46::46::46:işin garantiye alıp en yakın zamanda görüşmeye git canım benim...inşallah bu sefer kavuşacaksın sende bebeğine:49::49::49:
tatlım,ben geçen hafta gitmiştim,gebelik kesesini ve plesantayı görmüştü.net bişi diyemiyor..çarşamba yani yarın saat 16:30 a randevum var.(öleceğim heyecan ve stresten) tekrar bakacak.ALLAHIM İNŞALLAH bebeğimi,miniğimi,sevgilimi görürüm..karnım güzel yuvarlandı.şimdiye kadar olmayan bi göbek yuvarlaklığı var.hep aynanın karşısında göbek,meme kontrolündeyim:)) büyüdüler mi diye:)) ALLAH HEPİMİZ HAKKINDA HAYIRLISIN VERSİNN...AMİNNN...
inşallah iyi haberle gelirsin canım dualrım seninle
günaydınnnnnn

başdönmelerimden dolayı pc ye bakamıyorum sizleri merak ettim ama çok ilerlemiş okuyamadım başım dönüyor

her zaman dualarımdasınız...

nurcu arkadaşlar nur hanım hamileymiş:49::49::49:

dün bir arkadaşımın randevusu vardı nur hanımda.. başka dr.a yönlerdirmek istemişler arkadaşta ısrar edince nur hanım hamile rahatsız biraz demişler...akşam üstü olduğu için yoruldu sanırım...biz kendimizi bebişimizi emanet edecek iyi bir dr.ararmaktan kabus görür hale geldik : ne güzel nur hanımın böyle bir derdi olmayacak:1::1::1:nasıl bir duygudur acaba????
çok güzerl haber bu ya sağlıkla gelsin bebeği inşallahhhhh:46::46::46::46:

nur hanım benim opu ve transferimi yapmıştı dr.um betül hanım...

o zaman dikkatimi çeken bişey vardı nur hanım dip boyası gelmişti beyazları görünüyodu
bence o zaman hamileydi :46::46::46:

nur hanım benim opu ve transferimi yapmıştı... dr.um betül hanım...

o zaman dikkatimi çeken bişey vardı nur hanım dip boyası gelmişti beyazları görünüyodu

nasıl boyayacığına henüz karar verememiş olabilir o dönemde:1::1::1:

yeri gelmişken hamiş arkadaşlar saç boyama derdiniz varmı?varsa nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz paylaşalım

benimde beyazlar çıkmaya başladı bebeğim herşeyden önemli ama moralde önemli

Canlar konustum yeşim hnm yoktu hakan bey dönüş yaptı. Dosyanıza baktım dedi. Genetik hastalık yoksa eğer ben size önermem maşaallah sizin embriyolar 5.gün embriyosu kalitesiz değiller dedi ben bunların sorun olacağını düşünmüyorum dedi bende ddım cok yumurta olduğu için yapısal bozukluklar olabilir ben o yüzden pgt ile ogrenmek ıstedım bır daha aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedim. Eğer dediğiniz gibi olsaydı 5. güne kadar gelmezdi tutunmamasının tek nedeni embrıyolardan kaynaklı değil.Taze embriyo olmuş olsa pgt yapılır az hasarlı kurtarabılırz belkı dedı ama şimdi bunlar donduruldu çözülecek 4 saat beklenecek sonra pgt için işleme alınacak 10 saat kadar beklenılecek sonra transfer yapılacak embrıyoyu dışarda çok yorucaz yinede siz bilirsiniz dedi bu benım fıkrım siz yapmak ısterseniz bız yaparız dedi :(((

Canlar konustum yeşim hnm yoktu hakan bey dönüş yaptı. Dosyanıza baktım dedi. Genetik hastalık yoksa eğer ben size önermem maşaallah sizin embriyolar 5.gün embriyosu kalitesiz değiller dedi ben bunların sorun olacağını düşünmüyorum dedi bende ddım cok yumurta olduğu için yapısal bozukluklar olabilir ben o yüzden pgt ile ogrenmek ıstedım bır daha aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedim. Eğer dediğiniz gibi olsaydı 5. güne kadar gelmezdi tutunmamasının tek nedeni embrıyolardan kaynaklı değil.Taze embriyo olmuş olsa pgt yapılır az hasarlı kurtarabılırz belkı dedı ama şimdi bunlar donduruldu çözülecek 4 saat beklenecek sonra pgt için işleme alınacak 10 saat kadar beklenılecek sonra transfer yapılacak embrıyoyu dışarda çok yorucaz yinede siz bilirsiniz dedi bu benım fıkrım siz yapmak ısterseniz bız yaparız dedi :(((

Canım embriyoloğun dediği gibi donmuşlara biraz zor uygulanır :( Dışarıda fazla beklememeleri gerek diye biliyorum. Kaç tane donmuşun var? Dediği de mantıklı, kaliteli olmasa 5.güne gelemezlerdi, yalnış mı düşünüyorum? :26:

Canım embriyoloğun dediği gibi donmuşlara biraz zor uygulanır :( Dışarıda fazla beklememeleri gerek diye biliyorum. Kaç tane donmuşun var? Dediği de mantıklı, kaliteli olmasa 5.güne gelemezlerdi, yalnış mı düşünüyorum? :26:

öyle dedi hülyam yaa çok zorlamaya gerek yok diyor embriyoyu ewet banada mantıklı geldi aslında ama kafam çok karısık yaa

nur hanım benim opu ve transferimi yapmıştı... dr.um betül hanım...

nasıl boyayacığına henüz karar verememiş olabilir o dönemde:1::1::1:

yeri gelmişken hamiş arkadaşlar saç boyama derdiniz varmı?varsa nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz paylaşalım

benimde beyazlar çıkmaya başladı bebeğim herşeyden önemli ama moralde önemli
ben boyamadım sekerım halada boyamıyorum...:emir_bebek:

Back
X