• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın kızlar:16::16:

işler çok yoğun giremiyorum.size güzel haberlerim var.oğluma yurt içinde 1 tane donör bulunmuş fakat ilk yüzeysel testlerde 4.4 uygunmuş.9.10 veya 10.10 olursa kemik iliği nakline kurul öyle karar veriyormuş.hem çok istiyorum tutmasını hemde çok korkuyorum ilik naklinden.rabbim hayırlısını versin.eğer tutarsa tüp bebek yapmaya gerek kalmayacak bizde hiç olmazsa o parayı oğlum için harcarız.rabbim oğluma sağlık versin.o bana yeter.sizlerede çokkk sağlıklı çocuklar versin.sizlerden dua bekliyorum ve sizleri dualarımda unutmuyorum inş.

Canım çok sevindim :16: İnş. uygunluk oranı istenilen rakama ulaşır ve yavrun sağlığına kavuşur :16: Dualarımdasın...

ahhh o regl yokmu rahat bırak kendini incim stres yapma dahada gecikmesin
hayırlısıyla kontrol günüde gelicek canım güzel haberler vericeksin bizee :16:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
cananım hoşgeldin nasıl kaçırdım seni ya ay kıyamam sen ohalde bizim için internet cafeleremi gittin kuzum bizde seni çok özledik iyisin inşalalh bebişlerde iyimiş çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım:nazar:güzel duaların için allah razı olsun canım hülyamm o meleğimiz bizim herşeye yetiyor bitane o:54:hepimiz dört gözle hülyanın bize müjde vereceği o büyük günü bekliyoruz canım bu sene çok bereketli gecicek inşallah cananım çok güzel hbaerler alacağız :emir_bebek::emir_bebek:

bned çok merak ediyorum inşallah iyidirler

inşallah herşey çok güzel başlayıp biticek incimmmmm:emir_bebek::emir_bebek:

:16::16::16::16::16:

Topiği ben kapattım ben mi açıyorum :1:
Herkese günaydın hayırlı sabahlar :16:
günaydın canımmmmmm
gunaydın herkese
gunaydın incicim
günaydın tatlım
günaydın kızlar:16::16:

işler çok yoğun giremiyorum.size güzel haberlerim var.oğluma yurt içinde 1 tane donör bulunmuş fakat ilk yüzeysel testlerde 4.4 uygunmuş.9.10 veya 10.10 olursa kemik iliği nakline kurul öyle karar veriyormuş.hem çok istiyorum tutmasını hemde çok korkuyorum ilik naklinden.rabbim hayırlısını versin.eğer tutarsa tüp bebek yapmaya gerek kalmayacak bizde hiç olmazsa o parayı oğlum için harcarız.rabbim oğluma sağlık versin.o bana yeter.sizlerede çokkk sağlıklı çocuklar versin.sizlerden dua bekliyorum ve sizleri dualarımda unutmuyorum inş.

günaydın nisancım negüzel bir haber bu çok sevindim inşallah herşey yolunda gider kuzucuğun sağlığına kavuşur herzaman dualardasın canım rabbim kabul etsin:16:

kızlar dün akşamadan beri kasıklarımda ara ara batmalar oluyor normalmidir sizce bunlar
birde faranjit olmuşum galiba boğazım sürakli gıcık yapıyor öksürüyorum

kızlar dün akşamadan beri kasıklarımda ara ara batmalar oluyor normalmidir sizce bunlar
birde faranjit olmuşum galiba boğazım sürakli gıcık yapıyor öksürüyorum

Batmalar normal canım hiç korkma.
Öksürük için de ılık süt iç çok iyi geliyor, balın bir zararı var mı hamilelikte bilmiyorum ama yoksa balla karıştırıp iç. Süt boğazı yumuşatıyor bal da öksürüğe çok iyi geliyor.

Kızlar hepinize günaydın.
İncim öyle tahmin ettiysen seni yanıltmadıgıma sevindim sende resmi buyütmeyi unutma.
Nurme,medical guzel haberlerini bekliyoruz.nurme resimde istiyorum sonra kaldırırsın sende.
Kezbanım ins.karşılaşırız yalnızım ben inş.sende öyleysen daha rahat muhabbet ederiz bugün happy de var:))

Batmalar normal canım hiç korkma.
Öksürük için de ılık süt iç çok iyi geliyor, balın bir zararı var mı hamilelikte bilmiyorum ama yoksa balla karıştırıp iç. Süt boğazı yumuşatıyor bal da öksürüğe çok iyi geliyor.

sağol incim dün akşamadan beri huzursuzdum içim rahat etti canım:16:
sürekli ılıksu ıhlamur içiyorum bu akşam sütü deneyim boğazım iyice kötü olmadan

İncim öyle tahmin ettiysen seni yanıltmadıgıma sevindim sende resmi buyütmeyi unutma.
Nurme,medical guzel haberlerini bekliyoruz.nurme resimde istiyorum sonra kaldırırsın sende.
Kezbanım ins.karşılaşırız yalnızım ben inş.sende öyleysen daha rahat muhabbet ederiz bugün happy de var:))

günaydın mikrocum nasılsın

Günaydın :16: Özledim kuzum ya :31:
Profil sayfamda o fotoğrafın büyük hali var canım, eşim yüklemişti. Bir bak bakayım :16:
Nurme'de ve Kezban'da foto yok :1:

Günaydın :16: Özledim kuzum ya :31:
Profil sayfamda o fotoğrafın büyük hali var canım, eşim yüklemişgti. Bir bak bakayım :16:
Nurme'de ve Kezban'da foto yok :1:

Günaydın cancağızım insan ailesini özlemezmi artık bir aileyiz burda özlüyoruz giremedikmi kezbanla tanıstim ben nurmeyı merak ediyorum bende döndügümde bakarım profile o zaman

herkese gunaydın canlar...
sabah sabah haber izleyeyim dedim, bizim bu millet bi acaip. sırf guzel yada yakışıklı diye film artistlerinin arkasından ağlayıp duruyorlar. ya adamlar uyuşturucu kullanıyor bu da polis tarafından kanıtlanıyor ama küçücük kızlar çağatay bilmem ne diye ağlayıp, desteğimiz dualarımız senınle deyip duruyorlar. nasıl bi gençliğimiz var ya rabbim!!

canım benim nerden çıkarıyorsun bunları sen güzel şeyşer düşün lütfen semra hn giriyor arada muayenelere şanşlısın bence

canım bence sen hemen yeni bir doktor bul allahın izniyle olmucak diye biş yok allah gönlüne göre versin

ahhh o regl yokmu rahat bırak kendini incim stres yapma dahada gecikmesin
hayırlısıyla kontrol günüde gelicek canım güzel haberler vericeksin bizee :16:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
cananım hoşgeldin nasıl kaçırdım seni ya ay kıyamam sen ohalde bizim için internet cafeleremi gittin kuzum bizde seni çok özledik iyisin inşalalh bebişlerde iyimiş çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım:nazar:güzel duaların için allah razı olsun canım hülyamm o meleğimiz bizim herşeye yetiyor bitane o:54:hepimiz dört gözle hülyanın bize müjde vereceği o büyük günü bekliyoruz canım bu sene çok bereketli gecicek inşallah cananım çok güzel hbaerler alacağız :emir_bebek::emir_bebek:

bned çok merak ediyorum inşallah iyidirler

inşallah herşey çok güzel başlayıp biticek incimmmmm:emir_bebek::emir_bebek:

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla bölünüp sımsıkı tutunsunlar sana canım :nazar:

nurmecim hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla bölünüp sımsıkı tutunsunlar inşallahhh zor olmuş biraz galiba inşallah sonu güzel olucak :nazar:

hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklasın inşallah ablan korkma alalhın izniyle bişi olmaz :nazar:

canım kişiden kişiye değişiyor sen takılma bunlara rahat ol kezbanım

tesekkur ederım mıkrocum saat 11den sonra arayacagım ınsallah
yavrucaklarım var olmaya basladılarmı ki :18:

nurme ve medkalsecreter hayırlı olsun canlarım bundan sonrası artık allaha tevekkül edip beklemek inşallah 5.güne ordan anne rahmine ordan kucağınıza gelir minik kuzularınız

aysuncum tedavi şekliniz belli olmuş inşallah ameliyattan sonra kendiliğinden gelsin bebişin inşallah

mikrocum ve diğer tedavideki arkadaşlar allah sabırlar versin yardımcınız olsun güzel haberler verin bizlere umudumuz olun

hmmm bebedls hayırlı olsun laptopun canım güle güle kullan

incim sen nasılsın hilbur umutege sevdalinka güzel annecikler inşallah sizlerde iyisinizdir

unuttuğum hatırlamadığım diğer arkadaşlar çok çok özür dilerim sizden ama kimin ismi geçse hemen dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin

Back
X