canım bende nerdeyse ohss olacaktım ama çok şükür teyit geçti aynı sorunlar bendede vardı karnım 6 aylık hamile görüntüsü gibiydi ne yatabiliyordum ne de oturabiliyordum heryerim şişmişti ihtiyaçlarımı gideremiyordum çorap bile eğilip giyemiyordum eşim hep yardımcı oldu o kadar yani beni sürekli kontrole aldılar hergün baktılar tuzu yasakladılar aynur hanım yat dinlen dedi ayakta durma dedi bol bol su iç dedi protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et dedi transfer gününe kadarda hep kontrol ettiler 2 gün öncesinde doktor iptal edebiliriz dedi sonra transfere birgün varken müstecep bey düzelme var ama seni riske atamam dedi eğer 2 embriyo koyarsak bu halinden daha kötü olursun dedi üzülmüştüm çok transfer günüde önce kontrolüm yapıldı eğer karında sıvı birikmesi olsaydı iptal olucaktı ama olmayınca transferimi yaptılar halada şişliklerim devam ediyor sakın üzülme neden olmadı diye şimdiki aklım olsa dondurulması isterdim belki emriyo daha rahat büyürdü boş gebelik olmazdı tabi herşey allahtan ama kendine çok dikkat et çok aşırı ağrın olursa muhakkak doktorunla görüş benim doktorum gece kaç olursa olsun ara beni hemen hastaneye geliceksiniz demişti düşün artık ne kadar şiştiğimi :))) 52 kilo ile başladım tedaviye şişliklerden 56 kiloyum şimdi
(( sen doktorlara güven yapmak istemezlerse sakın benim gibi olsun olsun diye diretme dualarımız seninle cnm allah yardımcın olsun