Allah razı olsun kızlar.. Dualarınız o kadar değerli ki..Amin inşallah bu yolda mücadele eden herkes dileğine kavuşsun
Hayat böyle birşey işte.. Şairin dediği gibi " Bir doğum bir ölüm.." Allah ölümün de hayırlısını versin. Allah rahmet eylesin
Çakırım boooooşşverr. Hakkaten takma. Benim kanka dediğim en yakın arkadaşım bana neler demedi ki.. Güya şaka yapıyor. Git evlat edin. Böylece mutasyonu olmaz. Sapasağlam olur. Yok efendim bende çocuk var da ne oluyor. Sen bir de üstüne para verip çocuk yapacaksın vs vs vs .. Böyle saçma sapan laflar.. Hani derler ya yaşayan bilir. Aynen öyle.. Ben mesela onunla olan ilişkilerimi sınırladım. Şimdi sürekli beni arıyor ama bahaneelr yaratıyorum.
Canım bu ağrılar ve endişe çok normal. İlk başlarda oluyor. Zamanla geçecek. merak etme. Hamileliğe alışacaksın. Hele ki 12 hafta dolunca daha rahat olacaksın.
Öyle güzel bir laf ki.. Sınanmamış bir acı üstüne konuşmak çok kolay... Gerçekten de öyle. Çok sevdim bu sözü. Ben de vakti zamanında sınanmamış bir acı üstüne konuşmuştum. Rabbim bana onu sınattı. Yaşadım. O gün bugündür asla büyük konuşmamaya , insanları kınamamaya gayret ediyorum.
Canım sayı hiç önemli değil. Vakti zamanı gelince tek yumurta ile bile oluyor. Dualarımız seninle
Hadi hayırlı olsun canım. Senin uzun protokol olacak sanırım. Süreci biz de senden öğreneceğiz..

Benim de bir dahaki tedavimde kısmetse uzun protokol olacak. Allah yardımcın olsun..