Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani

cnm çok gecmiş olsun..
canını sıkma düzelecek herşey Allahın izniyle..

canım çok geçmiş olsun inşallah en az sıkıntıyla tlatırsın bu durumu
senin doktorun nur hn mıydı yoksa hangi doktor müsaitse omu yaptı takiplerini:26:

merhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani

çok geçmiş olsun kezbancım inş en az hasarla geçirisin bu durumu

kezban canım cok gecmiş olsun aman dikkat benim bilgim yok ama arkadaslar yazmıs dikkat etmen gerekenleri sende dikkat edersin zaten senin doktorun kimdi canım Allah şifanı versin

bir gün yazmadım sanki haftalardır yokmuşum gibi hissettim özledim sizleri, hastanelerde geçti pazar günümüz çok şükür ablamın tansiyonu düştü bugün daha iyi,bebekle ayrı hastanelerdeler annesi daha göremedi bizde göremedik çok küçük ciğerleri tamda gelişmediği için aklımız hep orda,ben dünde muayane oldum bu sabah tekrar çağırdılar ve mustafa ve semra hocayla ama semra hoca girmedi yine.mustafa bey rahim filmimii istedi laparoskopi sonucunu pek beğenmemiş .ben tedavideyken inşallah başa dönmek zorunda kalmam kızlar.öğlen üçte yine çağırdı tekrar bakıcakmış yumurtalara bakalım hayırlılsı...
mikrocum ağrın dahada azalmıştır inşallah.yumurtaların maşallah çok güzel çok sevindim canım senin adına opunu kim yapmıştı canım??bide kendini yorma sakın çok iyi dinlen olurmu?
hilburuda çok merak ettim şimdi sancıları mı başladı doğurdumu onu da anlamadım ama allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim kucağına alır miniklerin..
kezbancım opu ne zaman canım sen önce olucaksın anladığım kadarıyla ,,
inci selamlar çok öpüyorum senide..
medical ve nurme inşallah sonuclarınızla bayram havası yaşatırsınz burda..

canım benim rabbim ablana da bebeğine de acil şifalar versın en kısa zamanda da kavuştursun inş...

Aman Allah'ım :52:
Geçmişi bitirene kadar şaşı oldum :1: Amma kaynatmışsınız gevezeler sizi :27: Maşallah topiğimize maşallah :nazar:

Şimdi gelelim size :1:

Hilburum dualarımız seninle canım. Minik kuzuların sağlıkla gelecekler inş.

Happy canım :16: Yarın opu var :31: Hadi bakalım bolca kaliteli yumoşun olsun inş. Funda Hanım girecekmiş sanırım. Benim 2. opumu o yapmıştı, rahat ol canım.

Mikrooommmm kuzum :16: Seviyorum seni :16: Yarın hayırlı haberlerini alacağız inş. Meraktan çatlıyorum :1:

Cananım gelmiş hoş gelmiş :16: Bu kez komşu kaçamağı yapmış :1:

Bebek_istiyoruz canım dışarıdaydım bugün, havalandım geldim :1:

Tuğçe çatladık he :1:

Zambağım canım güzel anne :16:

Kezban canım çok geçmiş olsun. Çok şükür Semra Hanım fark etmiş. Tedavin aksadığı için lütfen üzülme, evet binbir emekle, umutla bu yola çıkıyorsun ama senin sağlığın her şeyden önemli. Çektiğin bu sıkıntıların sonunda kuzuna kavuşmanı nasip etsin Rabbim inş. Dualarımızdasın...

Herkese merhaba
Gecmisin tamamını okuyamadım ama hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Bu gün tedavimin 6. Gunü ve biraz önce çatlatma iğnemi vuruldum Perşembe sabahı opu var.
Hakımda hayırlısı olsun ALLAH yardımcımız olsun.

geçmiş olsun canım.memorial gibi bir hastanede nasıl böyle hata yaparlar kime güvencez biz.iyi hastane diye seçiyoruz.hani semra hanım kontrol ediyordu dosyaları her gün toplantı yapılıyordu.aynur hanımın hiç mi tecrübesi yok.benim transferimide aynur hanım yapmıştı.nur hanım izinli olursa ona giderim diyodum.bu aynur hanımın yaptığı hataların kaçıncısı bilmiyorum.çok okudum onun hatalarını bu forumda.çok sinirlendimya gece gece

canım sen benim okuduğumuda yazmamışsın ama :(((

canım kusura bakma ben önceki listeye hemen eklemiştim okuyacağını söyleyince ama sanırım sonradan bi hata oluştu silindi diğer listede...
rabbim biliyor ne niyetlerle dua ettiğimizi...
inş dualarımız kabul olur canım...
allah razı olsun senden de...

Back
X