kızlarrr 15 tanesi döllenmişşşşş
bunlardan 6 tanesi 1.kalite,7 tanesi 2.kalite ,2 taneside 1 gün geriden geliyormuş.5. güne bekliycez dedi .o zamana kadar belki gelişimlerini durduranlar olabilir dedi. şimdilik herşey yoluında dedi.çok duygulandım yine yaaa(((
oyy maşallah canım..
saglık ocagına gıttım prosgestan ıgnemı olmaya
salak bı hemsıreye rastladım
ıkı ampul yapcaksınız yeşil uçlu iğneyle dıyorum
reçeteyi alıyo okuyogerı zekalı tek ampul yaptı
yeşil uclu ıgnelerı de yokmus
onu dahı ben goturmustum bı ampulu cekmıs kalkınca farkettım e iğnemde zıyan okldu
ıkı ampul cekıcektınız dedım
ıkıncıyı de kahverengı ucluyla yaptı
ben hersey ıntızamlı gıtsın dıye enjektorumu dahı kendım goturuyorum
mal kDIN YUZUNDNE SINIRLERIM BOSALDI
KENDIMI TUTAMADIM SUAN SINIRIMDEN AGLIYORUM
Medicalciğim boşver canım. Sana stres yasak
ya arkadaslar ya bende bir terslik var yada bu normalmi.biliyorsunuz 4 cüyü düsünen biri olarak yas faktörünüde göz önunde bulundurarak memoriali tercih edenlerdenim. 1 bucuk hafta önce bütün tahlillerimi gül konuralp adinda bayana gönderdim sizde tanirsiniz.asistenzmi ne bilmiyorum.bana doktorlara gösterip geri dönüs yapacagini söyledi.kac kez aradim izinli diyorlar ne arayan oldu ne soran ben hala bir cvp bekliyorum.cep -ev e-mail verdim tik yok.bende cem beye gönderdim atasehir 1 gün sonra cem bey evi aramis e-mail atmis .sasirdim.kafam karisti diger tarafta tik yok otomatikman bende yüreksiz oluyorum.sizce neden böyle yapiyorlar
Belki bence hastaneyi ara. Hemşire masasını bağlat. Durumu anlar. Mutlaka bir doktor sana bilgi verecektir.