- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
sanırım esımde yetısemem dıye korkuyor.ben bır taktık uyguluyorum tutarsa eger gıderız.dun aksam konustum esımle.dahada bısey soylemedım.onu uzerıne bugunde aradı acmadım.acmıycamda evı ararsa kaynanamda kotu gorunuyor der cunku onunla kahvaltı etmedım kızımla odamda oturuyorum.odadan dısarı cıkmıyorumm.kızıda odasına goturmuyorum hadı bakalım..yardımları olsa ne ala ama yokmuş biraz farklı bir bakış açısı işte ne diyim gülüm rabbim sabır versin yardımcın olsun sakın çocuğunun işlerini olsun yaptırma en azından bu duyguyu tam anlamıyla tat
pazartesı mı test gunun?benımde 9 subat 2012 ıdı.ınsallah sende hayırlı haberler alırsın..gel tezkere gel tezkere ufffffff
pazartesı gel gel gellll yahu mutlu haberle
gun gectıkce ınsan daha bı garıp oluyor![]()
Arkadaşlar bir kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var...
Transferden sonra ne dr. ne de hemşireler şunu ye bunu yeme demedi (sadece ohss ihtimaline karşılık bol su içmemi ve proteinle beslenmemi söylediler) onun dışında nar suyu hergün içiyorum ki transferden sonra zararlı olduğunu okudum(rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasına engel oluyormuş Allah korusun)
dünden beri de regl olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda belimde sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
kasık agrıları oluyor canım benımde cok olmustu meger yavrum bana tutunuyormus ınsallah senınde oyledır...ben hep soyluyorum ekstra hıcbırsey yemedım.hatta evımdetadılat oldu temızlık yaptım..mutfak fayanslarım patlamıstı...rabbım ol derse oluyor bol bol dua et