mikro ve diger arkadaslar umarim hersey yolunda gider ve hamile haberinizi okurum.acikcasi baskalari hamile kalinca kiskanmiyo degilim ama sizlere kendim gibi seviniyorum.beni sorarasaniz hala bu kadinin aramasini bekliyorum.aramadida.e-mail aldigini actigim tlf bana bildirdi fakat ne bir geri dönüs ne arama tabi otomatikman bende geri adim atiyorum maddi manevi zorlu bir yola girecegim.cem bey ise defelarca yazdi bana tabi ben kadinlar külübünden takipte en cok sisli hastanesi memoriali ve umut tüp bebek merkezini duyuyorum.cem beyi bilmiyorum ama icim ona git diyo.simdi histeroskopi olmak istiyorum.3 ay önce acik ameliyat gecirmeme ragmen en son rahim ici bakilsin istiyorum.almanyada rahim filmi yok yasak.3 cü ayin 4 de olucam ve 24 adetim basliyo yani biraz aksadi.o zamana kadarda yine sisli memoriale bilmiyorum hangi doktora ulasacagim nur hanim olmayacagina göre iltibat kuracagim.erkek farketmez siz bana bir isim verin kizlar gidip onunla baslayacagim.birde size sormak istedigim sey.benim 2 ay önce yapilan fsh ve amh sonuclarim garip.fsh 6.4 ve  amh  0.4.be ne demek.sevgiler